Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımdan %100 emin değilim, yanlışsa kusuruma bakmayın. Forumda 3D ile ilgili pek çok yazı okudum ama kafamdaki sorunun net bir cevabını göremedim. Şöyle ki;
Yeni topladığım PC'den 3D oyun oynayabilir miyim acaba sorusu ile başlayarak 3D film izlemeye kadar geldim. Kırmızı/Mavi gözlükle eh işte diyebiliyorum ve Pasif Polarize daha iyi olur mu? Daha kötü mü olur yoksa hiç mi işime yaramaz bilemedim.
İnternetten sipariş ettiğim Kırmızı/Mavi gözlükle, ekran kartından gerekli ayarları yaptıktan sonra oyunlarda çok can alıcı olmasa da 3D performansı alabiliyorum. Ne kadar tatmin edici olduğu tartışılır tabi.
Gelelim filmlere. Monitörümün 3D özelliği olmamakla birlikte birkaç deneme yaptım. 3D film oynatabilen birkaç program denedim ve KMPlayer ile aldığım ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.
3D Kapalı iken:
3D Kırmızı/Mavi: (3D efektler harika olmasa da idare ediyor aynı renklerdeki gözlükle ama renk kalitesi malum renkli camlar yüzünden tat vermiyor)
3D Polarize (sanırım):
Şimdi durum bu iken pasif polarize bir gözlük sipariş etsem filmleri izlemede faydalanabilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sahip olduğum sistem özellikleri şu şekilde:
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
hafif hortlatmış gibi olacağım ama aynı soruyu bende soruyorum... Bilen varsa lütfen yardımcı olsun...
Horta hort... Pasif gözlükler sadece ekran 3d destekliyse çalışıyor.
Arkadaşlar axen 3d tv aldık polarize gözlük vermişler yanında ancak hiç bir şekilde 3d görüntü alamadık mkv videoları flaşa atarak tv nin her 3d ayarını tek tek deneyrek te yaptık ama olmadı, nasıl yapabiliriz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme