Şimdi Ara

Paso deneme gitmek hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler, şimdi konular çok kalmadı paso deneme gitmek mantıklı mı? Şİmdi denemelere başlayıp sağlam denemelerin bir kaçınıda sona bırakmayı planlıyorum. Son 1 ayda o bıraktıklarımı çözerim sınava girerim mantıklı mı ama şöyle bişey var şimdi deneme kasmaya başlasam, deneme kalmaz diye endişeliyim, yani çokta kolay denemleri çözmek istemem, seviyem allaha şükür iyi aytde netlerim 65-75 arası.

• Hocam zaten süreç çok hızlı geçiyor sona bırakıcam diyince bir aksilik oluyor yavaştan başla çözmeye ben de son 2 haftadır denemeler üzerinden gidiyorum kendimi geliştirdiğimin farkındayım ayt de artık 70 netleri görüyorum bende çok şükür
    Yani hocam çöz yeni denemelerde çıkıyor yavaş yavaş zaten bi yerden başla. Denemelere göre de unutmuş gibi olduğun konular üzerine tekrar göz gezdirirsin Başarılar dilerim :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herseyguzel H kullanıcısına yanıt
    Hocam denemelere geçerken konu eksiğiniz ne durumdaydı ve kaç net artışı gördünüz ayrıyaten analizi nasıl yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • queenlala kullanıcısına yanıt
    Ben mezunum zaten hocam. Öyle çok fazla konu eksiğim yoktu yani az çok her konuda bilgi sahibiydim. Artık detay öğrenmeye çalışıyordum özellikle fizikte. Şu an bir çember analitiği kaldı hiç bakmadığım (ilk 63 le başlamıştım ayt de özdebirin 2. Tg sınavında) analizi de şöyle yapıyordum hocam: her deneme sonrası alan genel netlerimi bir deftere yazıyorum ders derste yanlış yaptığım konuları yazıyorum hocam sonra boşluk yaratıp o konular için ya video izliyorum ya da notlarım varsa onları okuyorum yeni öğrendiğim br şey varsa da mutlaka bi deftere yazıyorum o bilgileri. Böyle bir yol izliyorum işte hocam bakalım inşallah emeklerimizn karşılığını alırız

Kaçtan mezuna kaldınız hocam ve net artık miktarınız kaç oldu? 27 kdan mezuna kaldım ve garip biçimde hala konularım bitmiş değil sıfırdan başlamıştım aptallık yaptığımı hissediyorum

• queenlala kullanıcısına yanıt
    34 bin hocam. Bende sıfırdan başladım hocam eylül ayının ortası gibi hızlı ilerledim. Bitirirsniz sıkıntı yapmayın. Sıralamanıza göre zaten bilgi birikiminiz vardır rahat halledersiniz. Tyt de pek artık yok hocam benim 95 100 arası takıldı uzun zamandır. Ayt de 10 net falan artış oldu değişiyor genelde 65 70 işte

Umarım hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.