Şimdi Ara

Paso dex asas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişi sorcam ben asas bi char acmayı düşünüyorum.yeni server gelirse onda gelmezse ronarkda.acaba onda paso dex yapsam ve görev itemleri war ya warpauldron flan onlardan giysem nasıl olur beni bi aydınlatın

• r+spike= lost 25 national points
  • tek atarsın mı diyosun yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldıran

tek atarsın mı diyosun yani?

atılırsın diorm vurunca sağlam vurursun ama arkadan filan biri daldımı hiç dayanamazsın
  • Tek yersin diyo
    Sen yine de bi dene malum milletin np ye ihtiyacı var..

Saka bi yana aklından bile gecirme oyle bişeyi
  • yalnız adam gibi soru sorduk dalga geçmenize gerek yok .yeniyiz yani
  • -benim ronarktaki charım öle en fazla 60 lvle kadar dex verirsin ondan sora mecbur hpye basarsın
    -toplam 225 dex olur
    -tabi bunun karşılıgında hp olmadıgı için toptancıda satılan kıyafetleri giyebilirsin onlardan al +8 e felan bas sora dex bonus bas bunlara
    -defansın cok düşük olur benim 61 lvl 200 küsür defans var
    -ama atack mükemmel olur eline ikitane +8 shard felan alcan resmen coşarsın
    -bide amuletdex tak dex +15 veriyo takılar felanda +9 dex olsun yüzükler +1 kekuri

daha sora görünmezligi basacan kurbanın arkadan

r+spike=50 np

• Orjinalden alıntı: GlaVe

Tek yersin diyo
    Sen yine de bi dene malum milletin np ye ihtiyacı var..

• kardes sen üstüne fp+8 weya citin +7 set al normal bir asas ol minorunda iyi ise iş yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

-benim ronarktaki charım öle en fazla 60 lvle kadar dex verirsin ondan sora mecbur hpye basarsın
    -toplam 225 dex olur
    -tabi bunun karşılıgında hp olmadıgı için toptancıda satılan kıyafetleri giyebilirsin onlardan al +8 e felan bas sora dex bonus bas bunlara
    -bide amuletdex tak dex +15 veriyo takılar felanda +9 dex olsun yüzükler +1 kekuri

r+spike=50 np

+8 shard alan adam +8 shellde alır...

• feull dex yapacaksan sadece war pauldron giy dierlerinii plate +8 yap manyak atak olr
  • mükkemmel bi spike - town çarı olur ... fakat vs yapamaz ... pk zayıf olur .... exp kasmakta zorlanır ..
    yani kısacası boşver böle bişeyi deneme ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

-benim ronarktaki charım öle en fazla 60 lvle kadar dex verirsin ondan sora mecbur hpye basarsın
    -toplam 225 dex olur

r+spike=50 np

+8 shard alan adam +8 shellde alır...

elbette öle ama maksat full dexe verip atackı en üst seviyeye cıkartmak

• gelen geçen 1k gömünce defansın önemini anlarsın.
  • Walkry Def Alırsan FuLL Dex YapabilirsinZatn 1 yere kadar 255 de Kalıcak Fp Set Yapabilirsen Yap
  • Benim şu anki assassin im full dex. Hp 1300, Defence 333. Ap 1003. Itemler: +7 Cleaver dual, +8 plate 3 parça(pld, helmet, gunlet). Full görev takısı. Şimdilik öle yaptım, hiç bir görevine ellemedim. 59 %90 da dual shard +8 alcam ytl ile. 61 de görevleri saydırcam, Direk 62
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Walkry Def Alırsan FuLL Dex YapabilirsinZatn 1 yere kadar 255 de Kalıcak Fp Set Yapabilirsen Yap

bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.