Şimdi Ara

paspastan buton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bana acil olarak hazır satılan paspastan buton gerekiyor yani biri paspasın uzerine bastığı zaman butonlama yapacak sudan etkilenmeyecek gerektiğinde temizlenebilecek ve portotif olacak yani akşamları kaldırabilecem..

veya kendim sağlıklı bir şekilde yapabilirmiyim

önerilerinizi bekliyorum

herkese iyi çalışmalar..

• 3 mm yüksekliğinde butonlar var. bunlardan 15-20 tane paspasın çeşitli yerlerine monte edip ve bunları birbirine paralel bağlayıp işe yarar bişiy yapabilirsin
  • Soruyu dikkatli okumamışsın suya dayanıklı olmalı diyor sence bu butonlar suya dayanırmı !!!

Aklıma gelen :
    uygun ebatta 2 adet plaketi bakır yüzeyleri yüz yüze bakacak şekilde monte edilir.2 plaket arasına birkaç milimetre aralık sağlasın diye esnek bir maddeden yay etkisi sağlayacak bir köpük konulur.Plaketlerin kenarları silikon ile doldurularak sıvıdan etkilenmesi önlenir.
    Ucuz,sağlam,pratik,portatif,uzun ömürlü.Uygun ölçülerde olursa paspasın tüm yüzeyinindeki basıncı algılar.

quote:

Orjinalden alıntı: elbombaci

3 mm yüksekliğinde butonlar var. bunlardan 15-20 tane paspasın çeşitli yerlerine monte edip ve bunları birbirine paralel bağlayıp işe yarar bişiy yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.yanardağlar -- 15 Ekim 2005, 19:42:49 >

• Kapının önüne birisinin gelip gelmediğini tespit etmek amacı ile yapıyor isen başka bir fikrim var,
    Dedektor sensor kullan.
  • kızılotesi sensor daha mantıklı olacaktır bencede cünkü butonlarda bozulur bazen temas etmez ama kızılotesinden kimse kacamaz
  • ben böyle bir paspası radar ve sensor gibi cıhazlardan kurtulmak için arıyorum alanım dar çok küçük bir mesafeyi kontrol edicem radar ve sonsorleri çok denedim istediğim alanın dışına çıkıyorlar yansıma falan oluyor kulanamadım 120$ en kaliteli radarı getirdim gene olmadı birde radarın çalınma ve kırılma riskide çok o yuzden paspas olsun istiyorum önrilerinizin devamını bekliyorum herkese iyi çalışmalar eğer bulamassam hazırını kendim birşeyler yapmaya çalışacam artık

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geri vites lambasının rengi
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.