Bildirim
Araçta logo sökme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok hocam hiç duymadım varsada tarihe geçersiniz böyle virşeyden ceza yiyen ilk insan olarak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fabrika çıkışlı orjinal egzozlu spor araba çok gürültü yapıyor diye ceza yazan polisimiz var bu ülkede.
Kullandığın arabanın marka modeli anlaşılmayacak şekilde modifiye yapsan farklı logo taksan polis bu seferde ruhsatta yazanlara uymuyor deyip yine ceza yazar. -
Ne cezası yahu böyle saçma sapan şey olur mu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklima babam geldi :)
Babamdada yillardir 'logoyu sokersen mahkemeye verebiliyorlar' inanisi var.
Ne dediysem ne ornek verdiysem asla ikna olmuyor. :)
Hocam Burası Türkiye Ama Bazı Tofaşlarda Farklı Logolar Var. -
Denizli’de tofoşın birinde Ferrari logosu vardı
Bizim buralarda bi arabanın ferrari logosu var. Çok bi ferrariye benzemiyor ama araba. Dahada bişey olduğunu görmedim. Hem kaputta hemde ön tekerle ön kapı arasında ve bagajda olmak üzere 4 adet ferrari logosu.
Dün west coast costum programını izliyordum söküp hp logosu taktılar reklam amaçlı bir otomobil yaptılar.
Modifiyeciler de genelde söküp boş bırakıyor.
Logoyu değiştirip ben ürettim bu aracı diye satmazsan sıkıntı olmaz.
Trafikten men le beraber sürücüye müebbet hapis cezası verilir
Not: ironi içerir
Bende soktum hem arka hem ön bakan bı daha bakıyor.Tavsiye ederim.Ama araç güzel olacak.Benimki mavi ile siyah karışık Lamborghini Bugatti havası var.
cezası var. -
Neymiş cezası?quote:
Orijinalden alıntı: sadri.abi
cezası var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yok hocam hiç duymadım varsada tarihe geçersiniz böyle virşeyden ceza yiyen ilk insan olarak.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X