Şimdi Ara

Passaport'a kayıt [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen tüm pasaportla kayıt ile ilgili yazıları okudum.

Fakat benim durumum biraz farklı.

Ben 9 Ağustos'ta Amerikadan Türkiye'ye geldim. Ama 1 ay Geçti. Ve 11 Eylül'de Amerikadan iphone4 getirtiyorum.

Getiren kkişi kendine de aldı. İşte sorularım.

-Kendine yaptırcağı için bana yaptıramaz di mi?

-1 ay geçtiğinden dolayı ben kendime yaptıramıyorum di mi?

-12 Eylül'de bir arkadaşım Almanya'dan geliyor. onun pasaportu ile kayıt yaptırabilir miyim?

-İlla Amerika'dan mı Giriş Lazım?

Acil Yardım.

Şimdiden Teşekkürler...

• Herhangi bir ulkeden giris olur herhalde ama sen kendine yaptiramazsin
  • arkadasindam cihazin imei no sunu alsaydin bugun yaptirabilirdin. tabi cihaz alinmis ise .
  • hocam giriş yaptıktan sonra 3 ay içerisinde yaptırabilirsin nereden geldiği önemli değil turkcell bayisine git pasaportunu ver olay bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicodin

hocam giriş yaptıktan sonra 3 ay içerisinde yaptırabilirsin nereden geldiği önemli değil turkcell bayisine git pasaportunu ver olay bitti

3 ay mı 1 ay mı
  • Bir arkadaşım vodafone bayisine gitti kayıt işlemi için kuzeninin pasaportunu götürmüş, vodafone dan verilen cevap;

pasaport sahibinin üstüne kayıtlı bir vodafone hat olması gerekiyor, yoksa kayıt yapamıyoruz..

Bu ne kadar saçma birşeydir, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Ben 1 ay diye biliyorum bi arkadaşım yaptırmıştı... Telefoncu bi kardeşimdende şunu duydum Kıbrısa giriş çıkış yapsa kaydettirebilir.. Ama duyum tabi bunlar kesin 1 ay mı diil mi bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 pasaport 2 imei (yardım)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok öyle birşey hat satmak için yapıyorlar bayinin adresini ve ismini alıp vodafone a mail atın sadece 5 tl karşılığında yapmak zorundalar yasa böyle. aynısı ankarada amcamın başına gelmiş turkcellde illa hat almanız lazım diye tutturmuşlar gidip vodefone da yaptırmış o da başka bi bayiye gidin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

Bir arkadaşım vodafone bayisine gitti kayıt işlemi için kuzeninin pasaportunu götürmüş, vodafone dan verilen cevap;

pasaport sahibinin üstüne kayıtlı bir vodafone hat olması gerekiyor, yoksa kayıt yapamıyoruz..

Bu ne kadar saçma birşeydir, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.