Arkadaşlar hemen hemen tüm pasaportla kayıt ile ilgili yazıları okudum.
Fakat benim durumum biraz farklı.
Ben 9 Ağustos'ta Amerikadan Türkiye'ye geldim. Ama 1 ay Geçti. Ve 11 Eylül'de Amerikadan iphone4 getirtiyorum.
Getiren kkişi kendine de aldı. İşte sorularım.
-Kendine yaptırcağı için bana yaptıramaz di mi?
-1 ay geçtiğinden dolayı ben kendime yaptıramıyorum di mi?
-12 Eylül'de bir arkadaşım Almanya'dan geliyor. onun pasaportu ile kayıt yaptırabilir miyim?
-İlla Amerika'dan mı Giriş Lazım?
Acil Yardım.
Şimdiden Teşekkürler...
Herhangi bir ulkeden giris olur herhalde ama sen kendine yaptiramazsin
arkadasindam cihazin imei no sunu alsaydin bugun yaptirabilirdin. tabi cihaz alinmis ise .
hocam giriş yaptıktan sonra 3 ay içerisinde yaptırabilirsin nereden geldiği önemli değil turkcell bayisine git pasaportunu ver olay bitti
quote:
Orijinalden alıntı: Vicodin
hocam giriş yaptıktan sonra 3 ay içerisinde yaptırabilirsin nereden geldiği önemli değil turkcell bayisine git pasaportunu ver olay bitti
3 ay mı 1 ay mı
Bir arkadaşım vodafone bayisine gitti kayıt işlemi için kuzeninin pasaportunu götürmüş, vodafone dan verilen cevap;
pasaport sahibinin üstüne kayıtlı bir vodafone hat olması gerekiyor, yoksa kayıt yapamıyoruz..
Bu ne kadar saçma birşeydir, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Ben 1 ay diye biliyorum bi arkadaşım yaptırmıştı... Telefoncu bi kardeşimdende şunu duydum Kıbrısa giriş çıkış yapsa kaydettirebilir.. Ama duyum tabi bunlar kesin 1 ay mı diil mi bilmiyorum..
yok öyle birşey hat satmak için yapıyorlar bayinin adresini ve ismini alıp vodafone a mail atın sadece 5 tl karşılığında yapmak zorundalar yasa böyle. aynısı ankarada amcamın başına gelmiş turkcellde illa hat almanız lazım diye tutturmuşlar gidip vodefone da yaptırmış o da başka bi bayiye gidin.
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905
Bir arkadaşım vodafone bayisine gitti kayıt işlemi için kuzeninin pasaportunu götürmüş, vodafone dan verilen cevap;
pasaport sahibinin üstüne kayıtlı bir vodafone hat olması gerekiyor, yoksa kayıt yapamıyoruz..
Bu ne kadar saçma birşeydir, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme