Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 bin diyor yahu.Bu adamlar neyin peşinde,milleti keriz mi sanıyorlar?
  • kimisi 50000 kimisi 37000. ilginç.
  • Arkadaşlar aux ın hakkında bigi verebilir misiniz,nasıl kullanılıyor,mp3 bağlanabiliyor mu?
  • MP3 Playerin kulaklık çıkışını (bu herhangi bir STEREO 3.5 mm CHINCH bağlantısı olabilir, CD Çalar, Kaset Çalar, Walkman, Discman, MP3 Player, herşey) buraya takınca sesini RCD 310'dan alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ADA2009

Arkadaşlar aux ın hakkında bigi verebilir misiniz,nasıl kullanılıyor,mp3 bağlanabiliyor mu?
  • 3C kasa PASSAT'lara şu anda LPG uygulanabilen TEK motor 1.6 MPI 102 HP ("BSE" kodlu) 8V SOHC motor. Diğer benzinli motorların hiçbirine (FSI/TSI) 3. jenerasyon "sıralı sistem" LPG uygulanamıyor. 950 TL'ye ATİKER de taktırabilirsiniz (tanıdığım var, çok memnun), 1.650 TL'ye BRC de taktırabilirsiniz (tanıdığım var, çok memnun).

2.0 TDI dizel motorun sunduğu güç, tork ve yakıt tasarrufunun beraberinde getirdiği daha yüksek bakım masrafları, kısa bakım aralıkları ve vergi dezavantajı da mevcut.

VIALLE'nin LPdi sistemi çıkana kadar 1.4 TSI 122 HP motor ile 1.6 MPI 102 HP motor arasında konu LPG'li tasarruf ve ucuz edinim bedeli ise avantaj kesinlikle 1.6 MPI 102 HP motor lehinedir.

VIALLE'nin LPdi sisteminin fiyatı, uygulanması ve karşılaşılacak olası sorunlara kadar 1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT'lar, jeni kasasında bile, çok iyi satılmaya devam edecek. Tabi yeni kasada şart yine ucuz satış fiyatı olmalı ancak yeni kasada uygulanacak olan fiyatlarda sözkonusu TASARRUF olacaksa 1.6 MPI 102 HP motorlu yeni kasa PASSAT'ların da en çok satan araçlar olacağından şüphem yok.

quote:

Orijinalden alıntı: kasko

passat ın değilde, bu motorlu passat ın elden çıkarılması zor mu olur? yada ölü parasına mı satabileceğiz? şüphesiz 2000 motorlar gibi olamaz.

İlk ilanı veren bizim forumda zaten. 50.000 TL istemesinin açıklamasını yapmıştı. Hatırlamıyorum ama ne demişti.
    İkinci ilandaki araçta 2010 model araçların CC özellikleri yok, LPG'li olsaydı bu fiyatı hakederdi.
    Üçüncü ilandaki araçta da CC klima paneli yok, LPG de, çok satılmasından dolayı bu fiyatı yazmış.

Bu fiyatları belirlerken aracın SIFIR fiyatını da unutmamak gerek. 42.000 TL ve biraz bekleme süresi olduktan sonra isteyen herkes bu araca kavuşabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: asderty

konusu açılınca yazıyım dedim. bir de bu ilanlar var
    http://www.sahibinden.com/2010_metalik_refleks_gumus_2005-2009_comfortline_dan_daha_dolu-43WQQaXQQ17505849WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/temiz_kullanilmis_passat-30WQQaXQQ22430044WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2010_passat_1_6_trendline_3_000_km_de_gumus_gri-66WQQaXQQ22337044WQQpXQQdisplayitem

• Değerli dostlar,

Bence bir yaşındaki bir 1,6 MPI motorlu passatın fiyatının 38-39 milyar olması çok normal... Netice itibariyle bir yıllık bir yaşı var... Bence bizim araçların ikinci eli bir çok avantaj sağlıyor... Ben kolay satılabilir diyorum... Umarım kimse arabasını satmak zorunda kalmaz.... Ben 15 yıl kullanmayı düşünüyorum......
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 12:14:43 >
  • Dün tesadüfewn bir Yunan sitesinde (PASSAT CC 1.4 TSI 160 HP TWINCHARGER araştırırken) bir chiptuning firmasına rastladım, 1.6 MPI 102 HP motoru 113 HP yaptığını yazıyordu. Bir tek bunu anladım, o da evrensel dil olan sayılardan çünkü Grek harf ve alfabesini bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Arkadaşlar bizim arabalar chiplenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Arkadaşlar bizim arabalar chiplenebiliyor mu?

Daha önceki araçlarımın hemen hemen hepsinde chip tuning kullandım ve ilk chip deneyimi 2003'te başlayan biri olarak söyleyeyim turbo araç chipsiz haram bence,

Fakat atmosferik araçlarda turbolu araçlarda alınan verimi almak doğal olarak mümkün değil bizim araçlarda en fazla 8-9 hp alınabilir buda alt devirlerde biraz canlanma olarak hissedilir ama mucize beklememek gerekir zira 2010 model araçlar ki buna bizim araçlarda dahil üreticiler bu olayı engellemek için ecuya kilit gibi bir önlem aldılar ama nafile buda çözüldü ancak bu olayı çözmek için bir yatırım yapmak gerekli olduğundan bizim araçlara bunu yapmak normal ücretlerin biraz üstünde...

Vel hasıl ben şu an için yaptırmayı düşünmüyorum en azından garantisi bitene kadar servise aracı götürdüğünüzde bu araçta chip var diyemiyeceğinize göre serviste hani olduda sonuçta elektronik araba fazlasıyla ecu'yu güncelledi bizim chip uçtu hadi tekrar uğraş bazı firmalar bunu yeniden yükler ama adamın burada bir kabahatı yok ticari amaç gütmekte haklı o yüzden araç 110-111 hp olur ama çokta değmez heee illede yaptıracağım derseniz pişman olmazsınız onu söyleyeyim ama iyi bir firmada yaptırmak gerekli çünkü son dönemlerde bu işleri yapan çok merdiven altı doldu araştırıp iyi bir yere yaptırmak gerekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arguss -- 10 Mart 2010; 18:14:40 >

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 12:14:52 >
  • benzinli atmosferik araçlarda gaza ilk basıştaki tepkiler, çok yumuşak ve ani. isterse 1.4 olsun. Ve sonrasında devir yükselse bile araç sakin ve iddiasız ilerliyor. bu durum kullanıcıyı tabiri caiz ise fitil etmiyor. sadece aracının seri bir araç olmadığını anlıyorsun.
    ancak dizelde (turbosuzu kalmadı zaten) gaz tepkileri gecikmeli ve devir artınca birden güç patlaması oluyor. bu durumda, kullanıcı tarafından,
    "yahu, bu araç beni koltuğa yapıştırıyor ama zevk alamıyorum ve beni yoruyor." tepkisi veriliyor.
    en azından ben 1.3 cdti astrada çok zorlandım. ancak eşimin 1.3 60 bg ford Ka sından acayip zevk alıyorum. araç gitmiyor ancak yormuyorda. bilmem anlatabildim mi.? onun için benzinli 1.6 bir aracın kullanıcıyı üzeceğini sanmıyorum. ha tüketim işin içine girdimi. dizelturbolar tabiki önde. ama ne yapalım bizimde lpg kozumuz var...

ayrıca buğün itibariyle 1.6 trendline 102 hp, nisanın ilk haftası gelecek olan opak siyah araç için kaporamı yatırdım. hayırlısı olacak inşallah.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 11 Mart 2010; 14:12:31 >

• oğuzdağ

Şimdiden tebrik ediyorum... Harika bir seçim yapmışsın... Heyecanını tahmin ediyorum... .Siyah renkte çok yakışıyor bizim kaslı arabamıza.... Mutlu ve sağlık içinde bir kullanım yapmanı diliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

oğuzdağ

Şimdiden tebrik ediyorum... Harika bir seçim yapmışsın... Heyecanını tahmin ediyorum... .Siyah renkte çok yakışıyor bizim kaslı arabamıza.... Mutlu ve sağlık içinde bir kullanım yapmanı diliyorum....

dostum, çok sağol, bende hiç pişmanlık hissetmiyorum. yeni kasası çıkacakmış felan umrumda değil. bu benim 4. sıfır aracım ama gerçekten hiç bu kadar heyecan duymamıştım... çünkü passatın koltuğuna oturunca kalite ve rahatlık insanı büyülüyor. kimse kusura bakmasın ama, ne golf6, ne jetta bu hissi vermedi. bakalım uzun bir 25 gün olacak..
  • oquzdağ, hayırlı olsun... aynı kafilede passatlanacağız...
  • kasko,
    bakalım liste fiyatı değişecek mi? bana göre fiyatın aynı kalması kuvvetle muhtemel. çünkü gördüğüm kadarıyla nisanda 1.6 trendline passat epey fazla gelecek. dolasıyla gelen araçların çakılmasını istemezler.

ayrıca dizel titanium focus hb sordum. araç olmadığını fiayatının 45000 olduğunu en erken ise mayıs sonu geleceğini söyledi bayi. oda kesin tarih veremiyor. bende sordum, focus3 mü gelecek acaba ? hayır şuan focus ithalatı yapılmıyor. dedi. ve bunu derken kendide şaşırmış gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

kasko,
    bakalım liste fiyatı değişecek mi? bana göre fiyatın aynı kalması kuvvetle muhtemel. çünkü gördüğüm kadarıyla nisanda 1.6 trendline passat epey fazla gelecek. dolasıyla gelen araçların çakılmasını istemezler.

ayrıca dizel titanium focus hb sordum. araç olmadığını fiayatının 45000 olduğunu en erken ise mayıs sonu geleceğini söyledi bayi. oda kesin tarih veremiyor. bende sordum, focus3 mü gelecek acaba ? hayır şuan focus ithalatı yapılmıyor. dedi. ve bunu derken kendide şaşırmış gibiydi.

oguzdağ,

focus da düşünüyor muydun? bencede fiyata zam gelmez...
  • focus bir fikir olarak aklıma geldi, dizel olduğu için ancak, sonuç ortada.
    passata lpd taksak bile 43000 e geliyor. hertürlü dizel focustan iyidir. anlamadığım ford sadeec esp ye 1500 tl fiyat istiyor. bu devride çok yüksek bir rakam. sonuçta otomatik şanzımanla birlikte esp ve diğer güvenlik ekipmanlarını 2000 Tl civarına sunan (peugeot, opel) gibi firmalar var
  • Evet, bugün ŞENOL BEY'in 2010 model 3C kasa 1.6 MPI 102 HP 8V SOHC motorlu 5 ileri vitesli TRENDLINE donanım SEDAN kasalı Metalik Refleks Gümüş renkli CC Direksiyon, CC Gösterge Paneli ve RCD 310. Camlarda açık film ve arka park sensörü de serviste takıldı.

Ayrıca araç SIFIR iken ve plakası daha çıkmadan BRC marka sıralı LPG sistemi de takıldı. 100 TL LPG ile 600 km gidiyor. Ben 200 TL benzin ile 600 km gidiyorum...

Resimde PASSAT'ın yanında gururla poz veren Şenol Bey...

• Buyurun VIDEO

Şenol bey Cuma günü saat 13:00'te aniden ve acilen ADANA'dan OSMANİYE'ye gitmek zorunda kaldı, TEM'de sorunsuzca 190-200 km/h gittiğini söyledi, 80 km'lik yolu yarım saatten kısa sürede aldı.

Videoda da İncirlik'ten Adana'ya doğru yol alıyoruz (E-5 / D-400)

• taner göde,

aracı trafiğe çıkarmadan lpg taktırmanın ekonomik faydası oluyor mu? tavsiye eder misiniz? ben 1 ay benzinle kullanıp sonra lpg düşünüyorum. hani motorda vs bir problem varsa ortaya belki çıkar düşüncesindeyim. ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.