Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasko, servisteyken lpg derken, ruhsat çıkarılmadan mı? lpg taktıracaksın? bende öle yapmıyı düşünüyorum. ancak bunu her bayi kabul etmez. yada kabul etmek zorunda değil.
  • taner bey,
    BRC yerine, vialle LPi taktırsak daha iyi değil mi? buharlaştırıcının olmaması. radyatör hortumlarının kesilmemesi ve araç ecusunu kullanması oldukça önemli avantajlar...
    sistem şuan pek yaygınlamadı galiba, ne derseniz riske girmeye değer mi?
  • Maltepe Erelde 1 Lt lik castrol yağ konuldu sorun çözüldü, yeni motorlar yaparmış böyle yaş azalması.
  • oquzdağ,
    böyle bir düşüncem var. servisteyken lpg taktırmak istiyorum. hafta sonu gidip konuşacağım. pazarlık vs de yapıcam...
  • Arkadaşlar mrh
    Dün itibarıyla vw gemi ile Türkiye'ye geldiğini bana söylemişlerdi ama bu konuda bilgisi plan varmı?
    Kapora verdiğimde 15 Mart ta gelecek demişlerdi de!
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Tırmanmak tamamda yanınızdan geçen 1,6 motor benzinli 110 hp araçlar 1150 kg...gövde ağırlığında Bu güzel araç 1,5 tona yakın..102 hp motorla içi full dolu dik rampada tırmanırken yanından cıvvvv diye geçenleri görünce kompleks yapmıyacaksınız...Bu gerçeği asla unutmayınız...

her trafik ışıgında ,kalkışta aklımda zaten ...
    üzücü ama kullanım keyfi onu kapatıyor.
  • Ben çok memnunun kalkışından gidişinden hiç 102 ps araç gibi değil özellikle 2. ve 3. vitesler iyi devrini aldımı araç zaten her tepkiyi veriyor hiç soru işareti kalmasın kafanızda benim önceki aracım dizeldi onu hiç aramıyorum onun çıktığı 3 le çıktığı rampaları buda çıkıyor ben memnunum şahsen...
  • Arkadaşlar, Aldığımdan beri(9 aydır) iki kere auto hold un çalışmadığı oldu.

Ben auto holdu çok nadir kullanıyorum, çok yokuşta kaldıysam o zaman açıyorum acaba onun için mi devreye girmedi.Hep açık olsa belki böyle bir problem olmayacaktı.

Acaba sorun nedir?

Engin
  • arguss,

Senin Focus dizel kullanıpta, Passat 1.6' dan memnun olman benim için çok önemli bir veri. Senin gibi bir çok araç kullanmış birinin görüşü sonucu, kararımdan vaz geçmiyeceğim. Passat 1.6 beklemeye devam. Arkadaşlarım 1.4 tsi golf al diyor, aynı fiyat olması passatı aşırı üstün yapıyor, hem daha donanımlı, hem daha kaliteli, hem daha büyük. Daha ne olsun

fizikci.
    Daha önceki aracımdada auto hold vardı. Sonuçta yokuş algılayan bir sensör sayesinde auto hold devreye giriyor. ve bazen sensör yokuşu algılamıyabiliyor. ancak o aracımda klasik el frenide vardı. ve ben çok dik yokuşlarda riske atmaz elfrenini çekerdim. passatta da sonuçta bosh kullanılıyorsa, aynı durum oluşur. bence normal ama, klasik el freni olmadığında kaymaması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 19 Mart 2010; 14:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

arguss,

Senin Focus dizel kullanıpta, Passat 1.6' dan memnun olman benim için çok önemli bir veri. Senin gibi bir çok araç kullanmış birinin görüşü sonucu, kararımdan vaz geçmiyeceğim. Passat 1.6 beklemeye devam. Arkadaşlarım 1.4 tsi golf al diyor, aynı fiyat olması passatı aşırı üstün yapıyor, hem daha donanımlı, hem daha kaliteli, hem daha büyük. Daha ne olsun

Ben Transporter'dan geçtim focus kullanmadım hiç yanlış anlaşılma olmuş herhalde gerçi transporterda fena gidiyordu ama şunu söyleyeyim benim aracı gördükten, kullandıktan sonra etrafımda toplam 3 kişiyi passatçı yaptım hepsinin aklında marşa basmadan önce bu araç gitmez ön yargısı vardı
  • Sevgili Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 ay önce 1,6 MPI passat sayfasını açarken çok eleştiri almıştım...

Bölücülük yapıyorum da ... ne gereği var ayrı sayfaya kadar bir çok eleştiri almıştım... Ama bugün görüyorum ki 1,6 Passat kullanıcıları için çok güzel bir buluşma noktası oldu... İyi ki açmışım yahu...

Ben yine mikrofonu Değerli üstadımız, Ordinaryüs Passatör Sn Taner bey çevirmek istiyorum.... TANER BEY.... LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRIRKEN (SIRA İLE) TEK TEK GEÇİLECEK ADIMLARI VE BUNUN YAKLAŞIK MALİYETİNİ BİZİMLE PAYLAŞIR MISINIZ? ÖRNEK VERİYORUM ÖNCE RUHSAT MI DEĞİŞECEK MUAYENE Mİ OLACAK VS KADEME KADEME SIRA SIRA BİZE ANLATIR MISINIZ?

BİR DE BRC VE VİALLE DİYE İKİ MARKA ÖN PLANA ÇIKIYOR BU İŞTE... VİALLE EN SON TEKNOLOJİ OLDUĞUNU VE PERİYODİK BAKIM GEREKTİRMEDİĞİ SÖYLÜYOR SİTESİNİ İNCELEDİM...BİZİM BU ALANDA RAKİBİMİZ YOK DİYOR SİZİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZ BU KONUDA NEDİR ÜSTADIM ?

Bu arada arabanızı satma planınızı tamamen ortadan kaldırmanızın mutluluğunu sizinle paylaşıyorum.... İyi ki o günleri atlattık...Sizsiz bir Passat forum düşünülemez....
    Şimdiden yakın ilgi....

• arguss,
    focus babanın kullandığı araçtı galiva başka forumdan okudum sanırım. kusura bakma. ama, sonuçta onuda kullanmışsındır. 0-100 lere bakıldığında 1.6 dizeller ile yaklaşık aynı değerler. tek sorun 80-120 gibi ara hızlanmalarda yaşanır. onuda mesela 4.vires yeri 3. viteste giderek süre kısaltılır. 1-2-3 vitesler yeterli ise 4-5 in pek önemi yok sonuçta uzun yolda hız sabitleme işe gidiliyor
  • bayiler anlaşmış gibi 43100 liranın altına inmiyor. %1,5 indirim yapıyor.
  • quote:

arguss,
    focus babanın kullandığı araçtı galiva başka forumdan okudum sanırım. kusura bakma. ama, sonuçta onuda kullanmışsındır. 0-100 lere bakıldığında 1.6 dizeller ile yaklaşık aynı değerler. tek sorun 80-120 gibi ara hızlanmalarda yaşanır. onuda mesela 4.vires yeri 3. viteste giderek süre kısaltılır. 1-2-3 vitesler yeterli ise 4-5 in pek önemi yok sonuçta uzun yolda hız sabitleme işe gidiliyor

Yok o diğer forumdan başka arkadaşımın aracıydı ben o konu altından devam etmiştimde karışıklık olmuştu babasında focus olan arkadaş başkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: krn4578

bayiler anlaşmış gibi 43100 liranın altına inmiyor. %1,5 indirim yapıyor.

• quote:

%1.5 indirim yapıyorlarsa nasıl 43100 oluyor. 42000 listesi 1100 metalik farkı 250 trafik sigortası 43350x1.5%=42700 eder
  • quote:

quote:

%1.5 indirim yapıyorlarsa nasıl 43100 oluyor. 42000 listesi 1100 metalik farkı 250 trafik sigortası 43350x1.5%=42700 eder

42000+1100 İLE İNDİRİMSİZ fiyatı indirimle birlikte yazdığınız fiyata geliyor doğrudur.
    ben anlatmak istediğimi yanlış ifade ettim
  • quote:

quote:

quote:

42000+1100 İLE İNDİRİMSİZ fiyatı indirimle birlikte yazdığınız fiyata geliyor doğrudur.
    ben anlatmak istediğimi yanlış ifade ettim

Bana nisanda zam gelebilir dediler...
  • Ben Temmuz'da aldığımdan beri zam gelicek.Nerden geliyor bu zam fizandan mı?
  • beyler 42500 e mart sonu teslim reflex gümüş bir araç buldum trafik dahil. siyah istiyordum ama ne derseniz bunu alayım mı? nisanda zam gelirmi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.