Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60.000 km bakımı için Ankara'da özel servis tavsiye edebilir misiniz. Bir de kışlık lastik alıcam, 205/55/16 michelin taktırmamı önerdi devamlı lastik aldığım yer. Bu konuda tavsiyeleriniz neler?

Şimdiden teşekkürler........
  • quote:

Orijinalden alıntı: xssara

Merhabalar,

60.000 km bakımı için Ankara'da özel servis tavsiye edebilir misiniz. Bir de kışlık lastik alıcam, 205/55/16 michelin taktırmamı önerdi devamlı lastik aldığım yer. Bu konuda tavsiyeleriniz neler?

Michelin iyidir.
  • Yarn muayene yaptiriyorum (biraz aksattik ama) 2 yil/60bin km çok çabuk geçti gerçekten. Yazin 1,69tl olan lpg nin fiyati şuanda 2,45 tl olmasi ciddi fark yaratti şuan km 30-31 krş tüketim var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xssara

Merhabalar,

benm passatın kışlıkları 205/55/16 goodyear ug8..ben test sonuçlarına bakıp aldım(tanesi 220 tl)
    tavisye ederim..60 bin bakımı için de mass otoyu tavsiye ederim..ama yine de gitmeden birkaç özel servis arayıp parçaların fiyatlarını sorunuz.
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben de bu günlerde kış lastiği almayı düşünüyorum Malatya'ya yeni yerleştiğim için Lastik bayilerini bulmam biraz zor olacak.

Geçen yıl şubat ayında kar birden bastırınca yeterki 1 ay idare etsin.Petlas kış lastiği almıştım.Arabada titreme olunca başka bir rot balans'çıya götürüp kendim iyice inceledim.4 lastikten 2si yalpalı dönüyordu.Satın aldığım bayii arayıp söyledim imkansız dedi kendisine bizzat gösterince kabul etti.Lastikleri geri vermek Petlas fabrika sorumlusunun da görmesi gerekiyormuş.O da başta imkansız dedi fakat görünce bazen böyle olabiliyor rot balansla düzeltilir dedi.Tekerleğin icadından beri hep yuvarlak olan lastiği nasıl bana yutturmaya çalışırsın diye kızınca 4 lastiği birden Petlas Fabrikasına geri gönderdiler.Fabrika bana yazı göndererek müşteri memnuniyeti önceliğimizdir 2 lastik hatalı ama isterseniz 4ünüde geri alır ücret iadesi yaparız ya da 2012 kış başlangıcında yeni üretim kış lastiği veririz dediler.Ben ücretini geri aldım.
    Kısaca bazı tecrübelerimizi vaktimizi ve paramızı boşa harcayarak kazanıyoruz...

Dün 2012 kış Avrupa Adac test değerlerini inceledim. Continental, Good year ultra grip veya Michelin 'den uygun fiyatlısını almayı düşünüyorum. Selamlar

• 18'' jantlarim

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 15 Ekim 2012; 17:10:30 >
  • Bu gün Passatıma soket anahtarı takmaya çalıştığımda, zorlayarak yerine yerleştirebildim. Aynı şeyi kapatırkende yaşadım. Sanki takııyor gibiydi, 4 gündür arabaya binmedim, öylece yatıyordu. Acaba birileri içine girip kurcaladımı diye düşündüm ama öyle bir izde yok, en azında arabdaki navigasyon yerindeydi. Anlayamadım durup dururken ne oldu?

Benzer durumu yaşayan var mı? Sevis yolumu göründü bize?
  • jant taktiktan sonra arabaya daha bir bağlandim ileride tampon plastiklerini boyatmayi düşünüyorum

• Arkadaşlar Merhaba herkese ;
    2010 Model 1.6 Siyah Passatımı keyifle kullananlardanım.Şu ana kadar açıkçası hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.Sadece birkaç gündür kilometre göstergesinin sağ üst tarafında bir işaret çıkıyor.Sanırım lastiklerle ilgili.Bilgisi olan varmıdır arkadaşlar.Bu uyarı neden çıkıyor olabilir.Lastikleri ilgili bir lastikçiye götürüp gösterdim hiçbir sıkıntı yok dedi.Neden bu uyarıı işareti yanar ? Nasıl söndürebilirimBir fikri olan varsa yazabilir arkadaşlar şimdiden teşekkürler......

2010 PASSAT 1.6 TRENDLİNE SİYAH 30.000 KM

• lastiklere 32 bas. sonra arabayı çalıştır. ve lastik tusuna uzun süre bas. dıt der söner
  • Teşekkürler.Yarın deneyeceğim
  • Değerli dostlar,

Yine bir passat beraberliği yaşadık... Önce İstanbul Tekirdağ daha sonra Tekirdağ İğneada(Kırklareli)... Mükemmel manzarasıyla mavinin yeşille birleştiği, bol virajlı, rampalı İğneada yolu bile bizi yormadığına göre yine passat alkışı hakketti... Keşke passat bir karavan olsa da ondan hiç ayrılmadan yaşasak... Abarttım farkındayım... :)
  • Olsun abartı olsada içimizdeki duygular bunlAr, 1.6 sevgisi ayrı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm passatçılar merhaba 2010 model passat 1.6 102 bg benzinli aracımıza lpg taktırmak istiyoruz. Daha önce BRC markayı önermişlerdi ancak 2 senede bir değişiklik oldu mu?

Bir de bluetooth ve geri dönüş kamerası için önerilerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Saygılar,
  • Çok değerli arkadaşlar,

2010 model ve şu anda 3 yaşında olan Passat 1.6 MPI aracımla 55 000 km yol yaptım.. Şu ana kadar herşeyiyle çok memnun olduğum aracımı, acaba Superb- active dizel ile değiştirsem mi ? diye düşünmeye başladım... tabi ki tek sebebim benzinden dizele geçiş.... Aracımda yokuş kalkış desteğinden, elektronik çift bölgeli klimaya, Ön arka görüntülü park sensöründen lastik basınç ölçer opsiyonuna, 10 hava yastığından hız sabitliyeciye kadar daha bir çok özelliği bir anda active 1.6 tdı'da bulamayacağım...Ama bunun yanında çok ciddi bir ekonomi elde edeceğim...Daha önce uzun soluklu hiç dizel araba kullanmadım.... Skoda bayisi bana 58 500 TL'ye sıfır suber b 1.6 TDI active aracı bırakabileceğini söyledi... passat içinde görünce fiyat verebileceğini ifade etti... ( ben 44-45 lira civarında bir fiyat beklentisindeyim bu arada) acaba ne dersiniz... yılda 13 000 km ortalama yapan biri olarak böyle bir değişikliğe gitmeli miyim ? ... 3 sene önce 41 000 tl'ye sıfır aldığım passatı bugün 45 bin liraya satabilme artım var (lpg motora uyumlu olduğu için mpi motorlar kaldırıldığı için) sanırım superb'de 3 sene sonra aldığım fiyata arabayı bırakın kar etmeyi aynı fiyata bile satamam.... Tüm bu bilgiler eşliğinde bana ne tavsiye edersiniz... Görüşleriniz çok önemli....

Not: LPG'li araç kullanmayı kesinlikle düşünmediğim için bu öneriyi size iletiyorum...daha doğrusu danışıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

Çok değerli arkadaşlar,

2010 model ve şu anda 3 yaşında olan Passat 1.6 MPI aracımla 55 000 km yol yaptım.. Şu ana kadar herşeyiyle çok memnun olduğum aracımı, acaba Superb- active dizel ile değiştirsem mi ? diye düşünmeye başladım... tabi ki tek sebebim benzinden dizele geçiş.... Aracımda yokuş kalkış desteğinden, elektronik çift bölgeli klimaya, Ön arka görüntülü park sensöründen lastik basınç ölçer opsiyonuna, 10 hava yastığından hız sabitliyeciye kadar daha bir çok özelliği bir anda active 1.6 tdı'da bulamayacağım...Ama bunun yanında çok ciddi bir ekonomi elde edeceğim...Daha önce uzun soluklu hiç dizel araba kullanmadım.... Skoda bayisi bana 58 500 TL'ye sıfır suber b 1.6 TDI active aracı bırakabileceğini söyledi... passat içinde görünce fiyat verebileceğini ifade etti... ( ben 44-45 lira civarında bir fiyat beklentisindeyim bu arada) acaba ne dersiniz... yılda 13 000 km ortalama yapan biri olarak böyle bir değişikliğe gitmeli miyim ? ... 3 sene önce 41 000 tl'ye sıfır aldığım passatı bugün 45 bin liraya satabilme artım var (lpg motora uyumlu olduğu için mpi motorlar kaldırıldığı için) sanırım superb'de 3 sene sonra aldığım fiyata arabayı bırakın kar etmeyi aynı fiyata bile satamam.... Tüm bu bilgiler eşliğinde bana ne tavsiye edersiniz... Görüşleriniz çok önemli....

Not: LPG'li araç kullanmayı kesinlikle düşünmediğim için bu öneriyi size iletiyorum...daha doğrusu danışıyorum...

Zor soruymuş. :)

Önce yıllık yaptığınız kilometre ile dizele geçtiğinizde elde edeceğiniz yıllık "kâr"ı hesaplarsanız daha iyi bir karar verilebilir. Ama cevap gerçekten zor.

• Arkadaşlar

LPG'de son günlerde, son aylarda çok ciddi bir teknolojik yenilik oldu mu? Yepyeni bir sistem geliyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de Vialle sıvı püskürtmeli çalıştığını ve sıralı sistem LPG'lere göre büyük avantajları olduğunu iddia ediyor... Ayrıca motorun ömrünü de kısaltmadığını belirtiyor... Bu konularda bilgisi olan arkadaş bize yorum yapar mı? Keşke Taner Göde bir ses verse bizim bölüme.... Sn GÖDE sesimiz geliyor muuuuuuu....
  • quote:

Arkadaşlar

LPG'de son günlerde, son aylarda çok ciddi bir teknolojik yenilik oldu mu? Yepyeni bir sistem geliyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de Vialle sıvı püskürtmeli çalıştığını ve sıralı sistem LPG'lere göre büyük avantajları olduğunu iddia ediyor... Ayrıca motorun ömrünü de kısaltmadığını belirtiyor... Bu konularda bilgisi olan arkadaş bize yorum yapar mı? Keşke Taner Göde bir ses verse bizim bölüme.... Sn GÖDE sesimiz geliyor muuuuuuu....

Taner bey forumu bıraktı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak78

quote:

Arkadaşlar

Taner bey forumu bıraktı diye hatırlıyorum.

Tamam bu konuda senin görüşünü alalım değerli arkadaşım..

• quote:

Arkadaşlar

Sizin aracınız tsi değil mpi motorlarda lpg ömür kısaltmaz 65.000km lpg liyim çok şükür sorunum yok
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.