Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
312.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-passat-1-6-102-beygir-85-000-km-lpg-li-89934461/detay/

bu ilan hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim fiyat nasıl bana biraz pahalı gibi geldi fiyatı ne olmalıydı bide donanım özellikleri yazmıyo donanımı hakkındada bilgi verirseniz sevinirim

saygılar
  • Merhaba Burak_s
    İlandaki araca baktım.2009 model bu aracın 45000 tl yapması için 85000 km'de olmaması lazım.Bence araç yeni değil eski göstergeli klima ayar düğmalarinden anlaşılıyor.Ayrıca ilanın yazılış şekli galericiden ilana benziyor.
    Eğer çok aceleniz yoksa bu forumdan 1.el sahibi bir arkadaşımızdan almanızı tavsiye ederim.
    102bg passatların Lpg'ye uyumu bu araçları değerli yapıyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın Kolay gelsin...
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraks_58

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-passat-1-6-102-beygir-85-000-km-lpg-li-89934461/detay/

bu ilan hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim fiyat nasıl bana biraz pahalı gibi geldi fiyatı ne olmalıydı bide donanım özellikleri yazmıyo donanımı hakkındada bilgi verirseniz sevinirim

saygılar

eski direksiyon,eski klima ,yaşa göre fazla km ve de galeriden.
    bu arabanın ederi kesinlikle bu değil.
    yeni direksiyonu görmediğiniz belli oluyor. yeni direksiyondan sonra bu direksiyon çok kötü geliyor.
    2010 sonrası (direksiyon,klima yeni) daha uygun kmde bu fiyata bulabilirsiniz

• Yeni direksiyonu gordum gercekten cok mukemmel ilginiz icinde cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide bildiğiniz temiz passat 1.6 mpi varsa km si az fiyatıda uygun olan ilgileniriz
  • captiva- 5.20 veya c180amg alınca forumdan birisine satabilirim ancak.. süper ötesi memnunum aracımdan.
  • s.a serviste sis farını ne kadara takıyorlar acaba? birde orjinal çakması varmı. ben polo 6r sahibiyim de arkadaşım için araştırıyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

sahibinden de 3-5 çeşit var hangisini önerirsiniz. serviste mi taktırmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_estergon -- 25 Haziran 2012; 10:06:54 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-eczacidan-2010-model-lpg-ruhsata-isli-passat-trendline-93648658/detay

Arkadaslar ilan bana ait, fiyati nasil buldunuz?
    Almayi dusunen varsa fiyat kirmak icin yorum yapmassa sevinirim, objektif olalalim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma_

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-eczacidan-2010-model-lpg-ruhsata-isli-passat-trendline-93648658/detay

Arkadaslar ilan bana ait, fiyati nasil buldunuz?
    Almayi dusunen varsa fiyat kirmak icin yorum yapmassa sevinirim, objektif olalalim :)

ben tam 2 ay önce 2010 model 59.000'deki yeni muayeneli, metalik gümüş, sigara içilmemiş, prins LPG'li, orijinal ön sis farlı, ön krom çıtalı, ön/arka orijinal park sensörlü, kazasız, boyasız aracımı pazarlığıyla birlikte 45.000 TL'ye satmıştım.

ki aracım da Ankara / Yenimahalle arabasıdır sizinki gibi. İlanı 47.000'den açmıştım.

bir hafta, on gün içinde özellikle doğudan çok arayan oldu ama kırıkkaleli bir arkadaşa nasip oldu almak. 2 hafta önce tekrar aradı çok memnunum allah razı olsun diye.

2012 model sıfır yeni kasa Passat'ın fiyatı ben satarken 59.000-60.000 TL civarı idi, 57'ye düştüğünde arayanlar kesilmişti hemen. Şu an 55.000 TL ve Euro kuru düşüyor hala.

satma sebebim araç fiyatının tavanda olması ve düşüş eğilimine girmesi idi. Sonuçta ben aracı 42.000 TL'ye almıştım.

Her neyse, bu gibi etkenleri de bir düşünün derim. hayırlı satışlar dilerim.

• Tesekkur ederim, aydinlatici oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: burak7777®

Aracim bazi sabahlar zor calisiyor gecen gun 3. Marsta calisti sizce aku mu yoksa lpgden mi kaynaklaniyor? Ama bunu her zaman yapmiyor

bunu sadece sabah ilk çalışmada yapıyor sıcak motorda yapmıyorsa lpg ile ilgili olabilir bence lpg kalibrasyonunuzu bir kontrol ettirin sonucu burada paylaşırsanız sevinirim....

benimki de ilk marşta geç çalışmaya başladı. LPG takdırdığım yere götürdüm hallettiler.
  • geçen gün hafif yokuşa arabayı park ettim tekerede taş koydum geri geri bağırdı bağırdı çıkmadı taşın da üzerine çıktı neredeyse öndeki arabaya vuracaktık (passat 1.6 mpi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sloman

geçen gün hafif yokuşa arabayı park ettim tekerede taş koydum geri geri bağırdı bağırdı çıkmadı taşın da üzerine çıktı neredeyse öndeki arabaya vuracaktık (passat 1.6 mpi)

Auto Hold yok mu?
  • auto hold var ama o an kullanmayı unuttum dün yazmayı unuttum birde motordan koku gelmişti.
  • menuden auto hold automatik olacak.

ve emniyet kemeri takılı olacak.
  • biliyorum onu yapmayı ama o an açık değildi ve motordan neden koku geldi onu anlamadım
  • Baskı balatanızdan (debriyaj balatası) gelmiştir o koku.1 kereden bir şey olmaz:)
  • teşekkür ederim.içim ferahladı.
  • arkadaşlar 1.6 mpi passatlarınızın kıymetini bilin bu araçlar hala piyasadaki birçok araçtan çok çok üstün araçlar...

nisan aynda sattığım 1.6 passatımdan sonra ikinci elden gözüm korkunca 1.33 corolla almıştım araca ancak 3 ay dayanabildim ve 2 gün önce aracı sattım

şimdi bayramdan sonra gelecek 1.6 mpi golf aracımı bekliyorum corolladan resmen iğrendim dışarıdaki ısıyı görmek için bile iğrenç bir düğmeye basmanız gerekiyor

kim ne derse desin gitmiyo v.s densede 1.6 mpi motor benim işimi görecektir lpg ilede yakaladığım ekonomi sessizlik birçok aracı geride bırakır....

herkese şimdiden hayırlı bayramlar kazasız sürüşler kalın sağlıcakla...
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.