Şimdi Ara

passat 1.6 tdi dsg uzun yol tuketim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman 110a sabitlenebilir. %10 da hata payı var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Yüzde 10 hata payı degil sollamalar ve dikkatsizlik içindir. Her aracta hız sabitleyici yok.

Tdi motoru savunuyorum sanma bak. Özellikle isteyeceğim bir motor degil. Ama eleştireceğim diye insanları suça teşvik eden mesaj atıyorsun ki bu bir suç. Durumu kurtarmak icin 10 km daha hızlı gitsin diyorsun. Onda da 10 km eksik 10 km fazla şehirler arasında çok fark etmez. Yol düz mü degil mi, şehir merkezlerinden geçiyor musun geçmiyor musun, asfalt kalitesi, lastik basıncı markasi 10km/sa lik hız farkına gelinceye kadar 50 tane şey var.

Ha 150 bin arabaya bağladıktan sonra yarim litrenin 1 litrenin hesabıda saçma zaten.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    Suça mı teşvik ediyorum? Ben zaten 110a sabitleyebilir, hata payı da var dedim. Bir hata payı da arabaların göstergesinde var. 110a sabitleyince bile gerçek hızımız 105falan olur. Gösterge düşük gösterir her zaman.

1150km yolda 10km hız 1 saatten fazla zaman demek. Yorgunluğu, dalgınlığı arttırır. Yarım litre için kasmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

yani? yalan mi soyluyorum? veya arac bilgisayari mi yanlis gosteriyor? aldigim mazot fisi cebimde , 52,06 lt 1152 km icin. yol bilgisayari ile ayni deger yani.
    buyrun fisin resmini ekledim.
    Estağfrullah yalan demiyorum ama atladığınız bir şeyker var. Gece 5 saat rölantide çalışarak bunu yakamaz. Ortalama 110 ile belki tutar, Antep istanbuldan yüksek, artı avantaj bu da. Ama gece değil 5 saat, yarım saat boşta çalışsın bu ortalama falan kalmaz ekranda.

• Bugün 100 kmh sabit hızda yaklaşık 400 km'lik yolun özet tüketim videosunu çektim Golf ile. Tüketim 5.0. Güzergah samsun gerze taşköprü kastamonu karabük. Uygun vakitte youtube'a yükleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Estağfrullah yalan demiyorum ama atladığınız bir şeyker var. Gece 5 saat rölantide çalışarak bunu yakamaz. Ortalama 110 ile belki tutar, Antep istanbuldan yüksek, artı avantaj bu da. Ama gece değil 5 saat, yarım saat boşta çalışsın bu ortalama falan kalmaz ekranda.

Alıntıları Göster
    5 saat rolanti tüketimi sandığınız kadar artırmaz bu araçlar rolantide saatte aşağı yukarı 0.5 litre civarı tüketirler buda 5 saatte 2.5_3 litre yapar buda 1150 km lik bir yolda ortalama tüketimi 0,2_0,3 litre civarında artırır.

• bu tüketim konularında hep aynı kişilerin saçmalamalarını izlemek çok eğlenceli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz 1.6 tdi 135 hp yazılımlı aracı iş yerimde personel kullanıyor. Genel ortalama 4,6. Ekonomi kasarlar ise 3 lü rakamları çok rahat yakalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Alıntıları Göster
    yaniliyorsunuz. saatte 0.6 lt harciyor rolantide. 5 saatte yakacagi 3 lt yani. o da 50 100 km arasi etkiler menzili. ortalama tuketime etkisi ise 1000 km de 50 100 km oraninda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 1 Şubat 2019; 11:19:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.