Şimdi Ara

Passat 1.6 TDI görüşleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Highline donanım olarak bariz tepe donanım farkları söylediğiniz gibi xenon farlar led stoplar elektrikli ön koltuklar deri koltuklar elektrikli katlanır dikiz aynaları büyük boy jantlar vb. aklıma gelenler bunlar yani bunlar olmadanda idare edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford da arabaya bizi öldürüp koyacak ve Ford da paspas bile paralı

Adi üstünde alirsan Ford olursun zort

Peki birşey soracagim Passat neden bu kadar çok satıyor??
    Ford iyi olduğu halde neden satamiyor hemde daha ucuz olmasına rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Highline donanım olarak bariz tepe donanım farkları söylediğiniz gibi xenon farlar led stoplar elektrikli ön koltuklar deri koltuklar elektrikli katlanır dikiz aynaları büyük boy jantlar vb. aklıma gelenler bunlar yani bunlar olmadanda idare edilebilir.

Tabii alınır ama bir Passat almışken neden full olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Highline donanım olarak bariz tepe donanım farkları söylediğiniz gibi xenon farlar led stoplar elektrikli ön koltuklar deri koltuklar elektrikli katlanır dikiz aynaları büyük boy jantlar vb. aklıma gelenler bunlar yani bunlar olmadanda idare edilebilir.

Tabii alınır ama bir Passat almışken neden full olmasın

Tabii neden olmasın almışken en full olanı da almak var özellikle bixenon farlar çok büyük nimet ama sizin bütçeyi aşıyor, illa üst donanım Highline derseniz kazalı ve yüksek kmli araçlar karşınıza çıkacak bu durumda hoş olmaz o yüzden comfortline diyorum.

• Ben de tam olarak böyle düşünüyorum

• Hıghlıne manuel var 2.yılı en ufk bir pişmanlık duymadım.bence alacakdan comfortlıne yeterli ama yeni kasa gelirse 2.elde biraz daha düşer biraz bekle piyasa otursun öyle al.

• 1.6 tdi passat kıcını kaldıramıyor.
  • passat kraldır her türlü alınır binilir...
  • ben passat alırdım. herkesin kendine göre tercihi vardır ama ben passattan yana kullanırım tercihimi
  • Passat full ise alınır yoksa superb full

• quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

Hıghlıne manuel var 2.yılı en ufk bir pişmanlık duymadım.bence alacakdan comfortlıne yeterli ama yeni kasa gelirse 2.elde biraz daha düşer biraz bekle piyasa otursun öyle al.

Sağolun bence de çok iyi fikir yeni Kasayla fiyatlar düşebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 28 Ekim 2014; 17:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

1.6 tdi passat kıcını kaldıramıyor.

200 u görenler var 1.6 motorla

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

1.6 tdi passat kıcını kaldıramıyor.

Düşük viteslerde söylediğinde haklısın özellikle 1 ve 2 de çok cansız ama hızlanınca 2000 devir civarı tutarsanız aracı ara hızlanmalarda oldukça atik.sırf bu yüzden arabaya chip yapmayı düşünüyorum bende..

• Yorum yapan herkese teşekkür ederim

• 2 ay passat takibi yaptım ama şunu gördüm her zaman dendiği gibi sıfır araçlardan fazla para isteniyordu.en son dayanamayıp kurban bayram öncesi 2012 mondeo 1.6tdci selective aldım.donanım olarak highlinela aynı .ben 73e aldım passat 85-90 civarı hatta yukarı doğru çıkıyordu.2.el passata sıfırından fazla para vermek kendimi enayi gibi hissettirdi.mondeonun sıfırı 106bin tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannane

2 ay passat takibi yaptım ama şunu gördüm her zaman dendiği gibi sıfır araçlardan fazla para isteniyordu.en son dayanamayıp kurban bayram öncesi 2012 mondeo 1.6tdci selective aldım.donanım olarak highlinela aynı .ben 73e aldım passat 85-90 civarı hatta yukarı doğru çıkıyordu.2.el passata sıfırından fazla para vermek kendimi enayi gibi hissettirdi.mondeonun sıfırı 106bin tl.

Ben anlamadim simdi Passat mi mondeo mu ?

• passat kullanmadım ama mondeo bence sürüş keyfini doya doya yaşayacağınız bir araba.bir artısıda etrafta fazla olmaması.passata bakınca kızılay dağıtmış gibi her yerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Aksine, kullanan iyi bilir. 2.0 tdi motor daha az yakar. 7.0 lt civari. 1.6 tdi dsg ile birlikte 8.5 yakiyor (sehir icinde)

Ve passatlari motor sesinden ayiriyorum artik bu 1.6 bu 2.0 diye.

10.000 km bisey degil bunun yaninda 1.4 tsi da dusunulebilir o da sehir icinde 9 10 falan yakiyor.

Passat alinacaksa 2.0 tdi alinir. (Bana gore)

Yan komşu 1.6 passat almıştı , aldıktan sonra babama " arabayı aldıkta 4 kişi varken rampada kalkmıyor araç " demişti. Alınacaksa 2.0 alınır ve daha da az yakıyormuş. Aracın motor hacmi kasaya göre seçilmeli.

• ben 2.5 sene kullandım 1.6 tdi b7 kasayı çok fazla performans bekleme kalkışları ağırdır ama son hızı yüksektir D segmenti bi araç ihtiyaçlarının ve beklentilerini sonuna kadar karşılar yakıt konusunda inanılmaz performasları vardır uzun yolda 3.8 litrelere kadar düştüm üstelik yüksek hızlarda aracın led farlı olursa arka stoplar akünü şarj eder enerji, geri dönüşümü var çünkü hemde aracın farkı olur görünüş olarak manuel olanı alırsan başın ağrımaz DSG den ağlayanlar çok birçoğu kullanıcı hatası oluyor zaten içi bej olanı alırsan aracın zengin görünür ama temizlik olarak çok uğraşırsın herşey leke yapıyor deri koltuğu tercih et bence
  • Yorum yapan herkese teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.