Şimdi Ara

Passat 1.6 TDI görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAYIRLI GUNLER FORUMDAŞLAR UZUN ZAMANDIR DA ARASTIRIYORUM PASSAT B7 ALMAYI DUSUNUYORUZ.
    2012 sonrası bı passat almayı dusunuyoruz ust lımıt 75 bın ama bu lukslukte baska araba da oldugunu dusunmuyorum toyota corolla fluence focus vb. dısında s40 ya da 60 da olmaz bunun dısında atladıgım olabılır sız soylersenız sevınırım
    Önerilerinizi bekliyorum

Dönelım passata 2012 sonrası 1.6 motor olacak babam 2.0 ın cok yakacagını soyluyor aslında oyle bıse yok
    hangı paket olabılır
    dsg olması sorun olur mu dsg hakkında kotu yorumlar da var ıyı yorumlarda ne dersınız
    yıllık 10 bın km fılan yapıyoruz ve ıstanbuldayız sızın tercıhınız hangısıdır
    sımdıden sağolun her turlu tavsıyenızı beklıyorum

• Passat alabiliyorsanız, Focus, Jetta gibi C segmenti araçlara bakmayın bile. Fiyatından başka bi eksisi yok Passat'ın. Fiyat handikapı aşılırsa alınır binilir gayet güzelce. 1,6 TDI ekonomik olur sakin kullanımla, bakımları da düzgün yapılırsa yıllarca binilir sorunsuzca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Passat alabiliyorsanız, Focus, Jetta gibi C segmenti araçlara bakmayın bile. Fiyatından başka bi eksisi yok Passat'ın. Fiyat handikapı aşılırsa alınır binilir gayet güzelce. 1,6 TDI ekonomik olur sakin kullanımla, bakımları da düzgün yapılırsa yıllarca binilir sorunsuzca
    Sağolun
  • rica ederim dediğim gibi handikapı fiyatı
  • Farkli arac olmazmi? Eski kasasi bile daha oturakliydi bence. Siradan tekduze bi araba bana kalirsa. Sirket arabasi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Farkli arac olmazmi? Eski kasasi bile daha oturakliydi bence. Siradan tekduze bi araba bana kalirsa. Sirket arabasi resmen
    çok fazla satıldı diye insanlara basit geliyor ama o paraya alınabilecek en mantıklı araçlardan bence

• O fiyata Mercedes w211 alınabilir.
    Edit.Ya da bmw 520d olabilir,ama yinede tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 26 Ekim 2014; 0:59:21 >
  • Ford mondeo iyi bir fikir ama babam alırmı bilmiyorum. Fordlardan pek hoşlanmaz.
    Mercedes olabilir sanırım o dediginiz E kasa olsa gerek babam mercedese de biraz sıcak bakıyor ama fiyatlarını bilmiyoruz. 520 d sekil itibariyle bu fiyata denk geln kasada pk hoş gelmiyor yorumlarinizi için tesekkur ederim

Yeni yorumlarinizi bekliyorum.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Genelde bi Alman arabası tercihimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 26 Ekim 2014; 9:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

Ford mondeo iyi bir fikir ama babam alırmı bilmiyorum. Fordlardan pek hoşlanmaz.
    Mercedes olabilir sanırım o dediginiz E kasa olsa gerek babam mercedese de biraz sıcak bakıyor ama fiyatlarını bilmiyoruz. 520 d sekil itibariyle bu fiyata denk geln kasada pk hoş gelmiyor yorumlarinizi için tesekkur ederim

Yeni yorumlarinizi bekliyorum.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Genelde bi Alman arabası tercihimiz
    W 211 dediğimiz araba kaç model ve hangi model

• Aksine, kullanan iyi bilir. 2.0 tdi motor daha az yakar. 7.0 lt civari. 1.6 tdi dsg ile birlikte 8.5 yakiyor (sehir icinde)

Ve passatlari motor sesinden ayiriyorum artik bu 1.6 bu 2.0 diye.

10.000 km bisey degil bunun yaninda 1.4 tsi da dusunulebilir o da sehir icinde 9 10 falan yakiyor.

Passat alinacaksa 2.0 tdi alinir. (Bana gore)
  • Bahsettiginiz araci kullanmaktayim cok da memnunum. Sehir ici 6.0 lt civari yakiyor. Kesinlikle tavsiye edecegim bir arac ancak comfortline+dsg temiz bir araci 75 e bulamayabilirsiniz. Kombinasyon olarak ideali bence highline manuel. Aracla ilgili sorulariniz varsa yanitlayabilirim.
  • Bizim arabanın dsgside 2 yıl önce bozuldu. Ancak servis bütün ücretleri kendi karşılayarak değiştirdi. Dsg alabiiyorsunuz sırf sorun çıkar diye dsg almamazlık yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Bahsettiginiz araci kullanmaktayim cok da memnunum. Sehir ici 6.0 lt civari yakiyor. Kesinlikle tavsiye edecegim bir arac ancak comfortline+dsg temiz bir araci 75 e bulamayabilirsiniz. Kombinasyon olarak ideali bence highline manuel. Aracla ilgili sorulariniz varsa yanitlayabilirim.

Öncelikle soruları cevapla yan herkese teşekkürler
    Uzun yolda rahat oluyor mu ?
    Dsg uzun yolda rahat fakat ne kadar daha çok yakar?
    15bin bakimlari yapılmazsa ne olur?

Şimdiden teşekkür ederim aklıma geldikçe sorularimi soracagim
  • O kasaya o motor gerçekten cacık ülkemiz.sağolsun
  • Şimdi bişey diyecem kizacaklar , Golf 7 B7 passatan aşağı değil.

B7 kasa 10 yıllık , haliyle eskidi zaten B8 bayağı fark atacaktir.

Dolayisiyla bagaj ihtiyacı yoksa golf alın , hem ekonomi hem performans artısı olur .

Ben öyle karar vermiştim ondan dolayı öneriyorum ,pişman olmadım 34 bin kmdir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Şimdi bişey diyecem kizacaklar , Golf 7 B7 passatan aşağı değil.

B7 kasa 10 yıllık , haliyle eskidi zaten B8 bayağı fark atacaktir.

Dolayisiyla bagaj ihtiyacı yoksa golf alın , hem ekonomi hem performans artısı olur .

Ben öyle karar vermiştim ondan dolayı öneriyorum ,pişman olmadım 34 bin kmdir ...
    bagaj bızım ıcın onemlı o yuzden aılemız de bıraz genıs passat dusunuyoruz ama onerınızden dolayı teskkur ederım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Bahsettiginiz araci kullanmaktayim cok da memnunum. Sehir ici 6.0 lt civari yakiyor. Kesinlikle tavsiye edecegim bir arac ancak comfortline+dsg temiz bir araci 75 e bulamayabilirsiniz. Kombinasyon olarak ideali bence highline manuel. Aracla ilgili sorulariniz varsa yanitlayabilirim.

Öncelikle soruları cevapla yan herkese teşekkürler
    Uzun yolda rahat oluyor mu ?
    Dsg uzun yolda rahat fakat ne kadar daha çok yakar?
    15bin bakimlari yapılmazsa ne olur?

Şimdiden teşekkür ederim aklıma geldikçe sorularimi soracagim

Uzun yolda cok rahat konforlu ve stabil. Dsg tecrubem yok benimki manuel ancak bildigim kadariyla tuketim degerleri ayni manuel ve dsg nin. 15.000 km bakimlarini yaptirmazsaniz ne olur cok bilgim yok ama muhtemelen iyi olmaz😀

• quote:

bagaj bızım ıcın onemlı o yuzden aılemız de bıraz genıs passat dusunuyoruz ama onerınızden dolayı teskkur ederım
    O paraya 508 de düşünebilirsiniz güzel araçlardır.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model.passat-2.0-tdi-bmt-comfortline-dsg-triptonik-orjinal-184033113/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-passat-2.0-tdi-bluemotion-comfortline-ilk-elden-182526653/detay
    sizce bu linkteki arabalar alınır mı fıyata göre fena sayılmaz ama km lerı ılerlemıs bıraz
    bı de bunla sadece ornek 2.0 tdı

cevremızdekı kullanıcılardan edındıgımız bılgıye gore 1.6 passattan memnunlar yanı luks araba

pekı yanmıs araba satın alınırmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-otomotik-1.6-dizel-ful-42000km-71000tl-184398702/detay

bu arabayı yaklasık 1 yıldır takıp edıyorum hıc aramak gelmedı ıcımden bır yıldır da araba ılanda duruyor sahıbı arada bır fotograf degıstırıyor o kadar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.