Şimdi Ara

Passat 1.8 TSI tiptronic veya 2.0 TDI DSG 140 HP? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taner Bey teşekkür ederim, elasticity olarak da bakmıştım yabancı istelerde ama ne yazık ki sağlam değer bulamadım 60-100 ve 80-120 için.

Alman forumundan yaptığınız alıntıyı İngilizceye webde çevirterek okudum, faydalı oldu, teşekkür ederim. Ama orada da rakmsal veri yok.

ŞU TERİMLER DE ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL ÇEVİRİDE, yardımcı olur musunuz
    -noch etwas höhere Tankkosten
    -nicht ganz so durchzugsstark wie der TDI

+Durststiller noch etwas günstiger
    -mehr steuern

Bir de başka nokta takıldı kafama, şimdi PD oldu CR, hiç mi bir şey değişmedi teknik özelliklerde, tork eğrisinde vb. Bununla ilgili bilgi var mı?

Çok genel bakmaya çalışıyorum konuya;

yakıt hiç dert değil dersem TSI olabilir gibi geliyor, hızlı, tork dağılımı düzgün (1500-4200 aralığı muhteşem), benzinde genelde sorun olmuyor ve bakımlar 15 binde bir.

dizel şanzımanı ve çok yüksek torkuyla (esneklik önemli benim için) öne çıkıyor, ancak dizel yakıt sorunu olabiliyor bazen ülkemizde, bakımlar 10 binde (Ford Focusta bile 15 binde idi, şaşırdım. Motor CR olduğu için ses de azalmış deniyor zaten.

verginin önemi yok, kiralık araç ne de olsa.

Sayenizde epey detaya girdim, iyi oldu.

Teşekkürler,

DrMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMS -- 21 Haziran 2008; 10:31:50 >

• -noch etwas höhere Tankkosten halen biraz daha yüksek yakıt giderleri
    -nicht ganz so durchzugsstark wie der TDI TDI kadar yüksek çekiş gücüne sahip değil

+Durststiller noch etwas günstiger Yakıtı içmiyor bu nedenle biraz daha hesaplı
    -mehr steuern Vergisi daha yüksek

PUMPE-DÜSE'ler (PD) şimdi COMMON-RAIL (CR) oldu, tork ve güç (Nm ve HP) eğrileri değişmedi ama 100 kilometre'de 0,5 litre daha az yakıyor şimdi.

Şahsi görüşümü sorarsanız. az kilometre TSI ve çok kilometre TDI, veya az kilometre ama uzun yıllar kullancaksam yine TDI, 6-DSG ve 320 Nm tork, şehirdışı 100 kilometreye 5 litre dizel bence çok iyi değerler.

Hayırlı olsun.

Taner Göde
  • Seçtim dizeli

Neden: CR + DSG + tork + çok gezme (yakma) ihtimali

Renk "sedefli" ada grisi (island grey, islandgrau) Webde bulduğum resimler umarım doğrudur. İkinci ihtimal demir grisi

Döşeme klasik gri

Ne dersiniz?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (Not: Açık gri tonlar çok kullandım, onun için istemiyorum, şu anki aracım da Mocca Antrasit)

Teşekkürler,
  • Hayırlı olsun Dr. M. S.

Seçiminiz gayet yerinde ve uygun. Her zaman Passat doğru seçimdir. Almancada "Auf Nummer Sicher gehen" derler, yani Türkçesi "Bildiğinden şaşmayacaksın."

Hayırlı ve uğurlu olsun. DSG'nin keyfinden araçtan inmek istemeyeceksiniz. Renk de muhteşem. Islandgrau, Tolle Farbe!!! Tebrikler!

Taner Göde
  • "Auf Nummer Sicher gehen" yani Türkçesi

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

her ne kadar şirket aracı olsada
    özel işlerindede o aracı sanırım kullanacaksın.
    en azından dizel cebi yakmaz.

Allah kaza bela vermesin
    hayırlı uğurlu olsun
    sağlıklı ve mutlu günlerde binmek nasip olsun
    lastiğine taş değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 21 Haziran 2008; 19:54:54 >
  • Hepinize yardımlarınız ve iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılar,

DrMS
  • Seçimin hayırlı olsun.

Kişisel fikrim, araç gri iken içi de gri olunca güzel durmuyor.

Audi A4 bakarken bu opsiyonu beğenmemiştim, Passat çok fazla seçenekli değil ama yine de güzel durmuyor.
    Fırtına grisi dış renk ile açık gri iç renk de güzel durmuyordu, ama kişisel fikrimdir.

quote:

Orjinalden alıntı: DrMS

Seçtim dizeli

Neden: CR + DSG + tork + çok gezme (yakma) ihtimali

Renk "sedefli" ada grisi (island grey, islandgrau) Webde bulduğum resimler umarım doğrudur. İkinci ihtimal demir grisi

Döşeme klasik gri

Ne dersiniz?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (Not: Açık gri tonlar çok kullandım, onun için istemiyorum, şu anki aracım da Mocca Antrasit)

Teşekkürler,

• Teşekkürler Meke,

Ada grisi rengi oldukça koyu webden gördüğüm kadarıyla, o yüzden klasik gri seçmiştim.

Başka pek de alternatif yok (comfrotline) siyah daha kötü olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrMS

Teşekkürler Meke,

Ada grisi rengi oldukça koyu webden gördüğüm kadarıyla, o yüzden klasik gri seçmiştim.

Başka pek de alternatif yok (comfrotline) siyah daha kötü olur sanırım

Alternatif olsa bile o renge bence en güzel klasik gri iç döşemesi gider
  • Tekrar merhaba DrMS

Kiralama işlemini bitirdinmi bilmiyorum ama VDF' den bugün yeni kampanya teklifi geldi.

36 ay 60.000 36 ay 75.000 36 ay 90.000
    VW Passat Variant 1.6 FSI Comf. Tiptr 2008 499 € 549 € 599 €
    VW Passat 2.0 TDI 140 HP High. Tiptr. 2008 799 € 859 € 909 €
    VW Passat 2.0 TDI 170 HP Comf. Tiptr. 2008 739 € 799 € 839 €
    AUDI A4 2.0 TDI Multı. 2008 (Eski kasa) 969 € 999 € 1.099 €
    AUDI A6 2.0 TDI Multi. 2008 1.245 € 1.259 € 1.329 €

Fiyatlar km seneğine göre 3 alternatifli

Bilgin olsun istedim.
  • Teşekkürler Ghostrider815,

Kiralama toptan ve 2009 model olarak yapılacak, ben seçeneklerimi belirttim sadece.

DrMS
  • hayırlı olsun passatınız DrMS
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.