Şimdi Ara

Passat 1.8T Highline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: indifferent_00

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

al görüntü çok güzel araç motor konusunda böle düşünüyosan alınabilir
    sonuçta sana passatı anlatmamıza gerek yoq kullanıyosun
    ben bu araç için bu parayı veririm dersen arada ne kadar fark var bilmiyorum

değer

Yoq ne demek ?

walla kusura bakmayın msn de kullanmaya alıştım arada kaçıyo özür dilerim

msn bozdu beni böle olmuyacak daha dikkatli olacam ''yok-valla'' olacak onlarda

• quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

bunu alcagına e39 bmw al kardes 2004 ten 2001 e binceksen deysin derim

aynen katılıyorum.

yahutta 00-01 model audi a6 1,8t olanları var onlardanda olabilir. 30 civarına bulabilirsin. en azından araba yani. 04 den 3-4 yaş küçük araca biniyorsan en azından sınıf atla
  • Bence 7 yaşında bir araç için çok pahalı..
    Şu ilana bir bak ne dediğimi daha iyi anlarsın..
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=81976

Passat 1.8T Highline
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Bence 7 yaşında bir araç için çok pahalı..

Passat 1.8T Highline

Gerçek ederide budur bence

•  Passat 1.8T Highline

bence bir düşünün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Passat 1.8T Highline

bence bir düşünün...

Gündüz yolda giderken sis farı açan tek apaçi biz değilmişiz .. Whisper bu tarz fotoğrafları koyarken link ver kalbime incek . = ))

• google görseller
    en büyük resimleri aratıp bazen böyle güzel pozlar çıkıyor

resmin orjinali 1600 1200

http://www.bmwcarmagazine.com/wallpapers/1600x1200/4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 13 Mayıs 2008; 0:19:26 >
  • onu alacağına bunu al daha iyi

http://www.araba.com/1051091.html
  • basini agritma....
    hiz her zaman lazim olan bir sey degil sonucda 1.6 motorda gayet yerinde el alem 1.2 lpg'li dobloya biniyo memnun kaliyor..
    0-100 km hizlanmasi 3-4 saniye düsük olsun kalkis yapmiyacaksan ne fark eder..
    tanimadigin ikinci el bi arac alicaksin yakit articak vergi articak vs vs..
  • 2004 modeli satıp 2001 almak pek mantıklı gibime gelmiyor fakat, kupon bi araç bulursan grçekten cok iyi ve uygun olursa olabilir.. ama bence aracını kullanmaya devam et.. unutmaki Kasko değeride fırlıyacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 13 Mayıs 2008; 3:54:08 >
  • Bende Maraş'tayım bu araba benim bi tanıdık galericideydi hatta içine binip bakıp gezmiştim çok temizdir ancak alan kişi sanırım aldığı rakamdan pahalıya satıyo
  • Araç Çok pahalı. Bence aynı paraya 2004-2005 model Passat Comfortline alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Bende Maraş'tayım bu araba benim bi tanıdık galericideydi hatta içine binip bakıp gezmiştim çok temizdir ancak alan kişi sanırım aldığı rakamdan pahalıya satıyo

Haklısın,İstanbul dışında arabalar daha pahalıya satılıyor.Burda İstanbuldan Doğan,Şahin alıp 1000 ytl karla satıyorlar..
    (Maraş'ta benim yerimede Yaşar'dan dondurmalı tatlı ye )
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Bence 7 yaşında bir araç için çok pahalı..

Passat 1.8T Highline

Gerçek ederide budur bence

confortline ztn bu bunların fıyatları ztn hep bu aralıkda highline olanlar pahallı . benım bunun aynısının 1.6 sı var ıste . highline koltuklar farklı on farlar farklı jant lar farklı gibi donanım olarakda buna gore 5- 6 donanım fazlası var.

• quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Bende Maraş'tayım bu araba benim bi tanıdık galericideydi hatta içine binip bakıp gezmiştim çok temizdir ancak alan kişi sanırım aldığı rakamdan pahalıya satıyo

bu arabayı sıkı pazarlıkla 30 a alırsın bence .. yani şahsen bu aracı alacak olsam 30 a bırakmassa almam kı ztn bence bırakır .

antalyadan kalkıcam maraş a gidicem bir sürü masraf aracı alıp donucem bır suru benzın yakıcak . uzun yol gelıcem canımı tekhlıkeye atıcam . bırazda karsı tarafın fedakar olması lazım . aracı kontrol ettırıcen exper raporu alıcan bı 400 500 de ona gıder devrını ustune alıcan 400 500 de ona kısaca 30 a bıraksa belkı bı 1.500 2.000 ytl de masrafı var bu aracın 07 plaka alıcan onunda bı masrafı var . varda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 14 Mayıs 2008; 13:25:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.