Şimdi Ara

Passat 1.8T Highline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bilen bilir passat 1.6 2004 model aracım var . aracdan genel itibariyle cok memnunum ver gercekden yolda gidişine hastayım . yalnız aracımın biraz performanslı olmayısından dolayı 1.6 motor oldugundan az memnun deılım . 1.6 mevcut aracımı satıp sole 1.8 T Highline modelınden alsammı dıe dusunuyorum bu arada benım aracım 1.6 Trendline . ne diyorsunz nası olur ? bu arada bunun fiyatı sizce nasıl . rengine hasta oldum bunun

bu arada benım aracın 210 ytl bandrolleri . bunun nekadar bilen varmı ?

saygılar.

http://www.sahibinden.com/2001_model_70000_km_deWQQaXQQ6033077WQQpXQQdisplayitem

Passat 1.8T Highline

Passat 1.8T Highline

• donanımları bunlar mı ?

dicital kılimi deri döşşeme kurus konturol zenon far celık cant sanruf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuLaT307 -- 12 Mayıs 2008; 12:41:10 >
  • 1.8t gerçekten çok iyi gidiyor bence alınabilir
    vergi olarak çok abartı bir fark ödemezsin çünkü 1.8 motor
    birde biraz daha çıkabilirsen vectra turbolara bakabilirsin
    2.0 175beygir vede motor ömürleri çok çok iyi
    bir kaç tane 240.000 küsür binde güncel kasa 2.0 turbolardan görmüştüm sorunsuz işlemeye devam ediyordu
  • ilan sahibinin belirtmiş oldugu donanımlar onlar ama ztn onlardan fazlası var araçda aşagıdaki donanım tablosondada seçilmiş donanımlar.tabi donanımları yazış sitili bayagı komık
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

1.8t gerçekten çok iyi gidiyor bence alınabilir
    bir kaç tane 240.000 küsür binde güncel kasa 2.0 turbolardan görmüştüm sorunsuz işlemeye devam ediyordu

yorum için teşekkürler. alırsam passat alıcam başka bişey almam sadece mevcut kullandıgım aracın donanımlısını ve motor olarak güçlüsünü almak istiyorum . ve şu an düşünme aşamasındayım . alsam nasıl olur die düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi ögrenmek istedim .

• dosdum bence 2004 den inip 2001 e binme. yaş farkı var. donanım ve güçlü diye değişme derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

1.8t gerçekten çok iyi gidiyor bence alınabilir

yorum için teşekkürler. alırsam passat alıcam başka bişey almam sadece mevcut kullandıgım aracın donanımlısını ve motor olarak güçlüsünü almak istiyorum . ve şu an düşünme aşamasındayım . alsam nasıl olur die düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi ögrenmek istedim .

Eğer sendeki kadar bakımlı ve temiz ise alabilirsin
    vergi konusuna gelince araç seninkinden 3 sene eski olduğu için yine bir alt vergi dilimine girecek
    ancak sendeki kadar ödersin
    fakat bizde bir çok kez acaba mevcut aracımızın daha donanımlısını alsakmı diye düşündük ama genelde hepğ farklı araç aldık
    aynı araç sıkmaya başlıyor bir süre sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde vardı 98 model 1.8 t highline 2 full deri tavan filan 2nci viteste devir kesici devreye girdiğinde 110 km yi filan görüyordum son sürat 230 km gördüm ki 260 a kadar da görülebilir. 2004 de sattığımız da sıralı sistem hakkında bilgimiz yoktu o zaman çok da yaygın diğildi öyle sattık doblo aldık vsvs ama araç performans olarak muhteşem konfor da öyle hala aklımda ileride öyle bir araç alıp binmek var tabi tüplü ve otomatik olarak. 20 000 ytl ye alınabilen temizi bulunursa bence guzel tercih olur ama performans için de 1.6 dan inilirmi dersen ben şahsen inmem
  • bence aldığın kişide önemli... bu nasıl bir açıklama.

Açıklama
    araç 2001 model 70000 km de 1,8 t abs dicital kılimi 8 hava yastığı deri döşşeme koltuk ısıtma elektirikli koltuk kurus konturol zenon far celık cant park mesafe sis farı sanruf cd çalar sıralı sistem lpg sıfır lastik yani yok yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bence aldığın kişide önemli... bu nasıl bir açıklama.

Açıklama
    araç 2001 model 70000 km de 1,8 t abs dicital kılimi 8 hava yastığı deri döşşeme koltuk ısıtma elektirikli koltuk kurus konturol zenon far celık cant park mesafe sis farı sanruf cd çalar sıralı sistem lpg sıfır lastik yani yok yok

ben ztn internetten yazılanlara bak ınanmam . araca her ne kadar yorum yapsalarda bızzat kontrol ederim . kımısı boyasız yazıyor kımısı de kazasız ama hepsı yalan cıkıyor . bu yazılan yazı ıse bılgısızlık cahıllıkden dolayıda olabılır . ama dedıgn gıbı satıcı onemlı
  • al görüntü çok güzel araç motor konusunda böle düşünüyosan alınabilir
    sonuçta sana passatı anlatmamıza gerek yoq kullanıyosun
    ben bu araç için bu parayı veririm dersen arada ne kadar fark var bilmiyorum

değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

al görüntü çok güzel araç motor konusunda böle düşünüyosan alınabilir

değer

Yoq ne demek ?
  • Benim gözümde parasını hak eden yegane motor 1.8 turbo 20 valf 150 hp motordur. Eski aracım 97 1.8 T siyah Passat'tı. TR'ye ilk gelenlerden. Hala üzülürüm sattığıma...

İlanını verdiğiniz aracı bilemem. Ama temiz bir 1.8 T bulup lpg ile binmek benim de amacım...

Hatta sırf aynı motor var diye A3 veya A4 bile alabilirim. Yani benim için 1.8 T motor olsun da hangi araçta olursa olsun...

Bu motor '95 yılından beri birçok vw-seat-audi-skoda araçta sorunsuzca kullanılıyor. En son yine a4 de kullanılmıştı ta ki 1.8 tfsi çıkana dek...
  • madem alman aracı bakıyorsun sana 2002-2003 model a4 tavsiye ederim.
    konfor konusunda gerçekten çok iyi hatta 1600 motor olanıda tavsiye ederdim ama sen çekmiyor diyorsun diye bişey demiyorum.
    bu arada turbo sorunu allah kimseye yaşatmasın diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bence aldığın kişide önemli... bu nasıl bir açıklama.

Açıklama

ben ztn internetten yazılanlara bak ınanmam . araca her ne kadar yorum yapsalarda bızzat kontrol ederim . kımısı boyasız yazıyor kımısı de kazasız ama hepsı yalan cıkıyor . bu yazılan yazı ıse bılgısızlık cahıllıkden dolayıda olabılır . ama dedıgn gıbı satıcı onemlı

• 2001 model Passat 31000 YTL. Çok pahalı ya. Mercedes mi bu ?
  • biraz daha çıkma yapabilirseniz e39 kasa bmw de alabilirsiniz...
    konfor olarak performans olarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar....
    1.8t gibi gitmez ama 1.6 dan çok daha iyi gider....
    6 silindir 150 hp 190 tor motor var...2.0cc
  • bu araca lpg takıldıgında normal 1.6 dizel kadar az yakabılme olasılıgı nedır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

2001 model Passat 31000 YTL. Çok pahalı ya. Mercedes mi bu ?

beende sorayım mercedesmi bu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

al görüntü çok güzel araç motor konusunda böle düşünüyosan alınabilir

değer

Yoq ne demek ?

walla kusura bakmayın msn de kullanmaya alıştım arada kaçıyo özür dilerim
  • bunu alcagına e39 bmw al kardes 2004 ten 2001 e binceksen deysin derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.