Şimdi Ara

Passat 1.8T, laguna RXT 2.0 140lık SEÇİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d segmenti ikisde ancak laguna hem norml sedan toyota corolla ya ford focusa göre üst segment hemde spor araba onu demek istemişitm kardeşim
  • Laguna vardı 62 000 de ilk sahibinden boya hiç bişey yok araç gece düştü ilana dabah aradık noterdeyiz dior :) kapmışlar arabayı
    passat 2000 modeller güzel sunrof ısıtmalı koltuk hafızalı koltuk otomk karan dikiz ayna var higlene modelinde ama 99 98 lerin bazılarında var onlarda 24 25 bin lira istemiş bu araclardan birini almak için baya zorlancaz anlaşılan hayırlısı olsun diyorum birazda şans işi normal bakımları haricinde sorun çıkartmassalar sevinirimm :)
  • 2side asfaltı ağlatır ama passat daha bi ağlatır neticede turbo benzinli.
    lagunada çok iyi araba ancak ben sana yeni bi öneri yapayım
    opel vectra cdx 2.4
  • bir tanıdıgımızın 2002 model passatında cok sorunlar oldu araba bi ara sanayiden çıkmadı. bir arızasını düzelttiler baska bir arıza yaptı bu yüzden eski passatlara pek güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

2side asfaltı ağlatır ama passat daha bi ağlatır neticede turbo benzinli.
    lagunada çok iyi araba ancak ben sana yeni bi öneri yapayım
    opel vectra cdx 2.4

2.5 motorlu o CDX

2.5 motorlu Vectra CDX almaktansa, 2.0 motorlu Vectra GT çok daha mantıklı bir tercih.

Vectra GT'yi de alternatif olarak düşünebilirsiniz.
  • Laguna kötü değil ama o zamanki Passat çok kaliteli bir otomobildir.1.8 T ise oldukça çok performanslı bir motordur.Passat ismini yapan bu kasadır şuanda üretimde olanlar bunun kaymağını halen yiyorlar.Çok sorunsuz bir otomobil değil bildiğim kadarıyla.Temiz turbosu yıpranmamış bir Passat bulursanız alın derim ama işinizin zor olduğunu söylemeliyim.Vectra felan kesinlikle düşünme derim .Opel gibi sağlamlığıyla bilinen bir firmanın bana göre en zayıf halkasıdır.
  • Passat al veya, tüplü vectra al..
  • D segment bir araba alacaksan Liftback karöserli bir Fransız yerine Sedan karöserli bir Alman al.
  • kormaya başladım işim neden zor yedek parça fiyatlarına baktım lagunadan baya baya düşük parçası gayet uygun görünüyo misal debriyaj seti arabanın 250 lira dio 1. kalite yan sanayi lagunada ise 490 lira yazıyor elektronik aksamında pek sorun yok diğe biliyorum o arabalarda lagunalarda daha fazla die biliyorum acaba doğrumudur ?
  • ben birazda piyasası olsun istiyorum temiz bulursam hertrlü satarım passatı ama vectra gt den sahibinden com da 8 tane var sadece başıma bela alırım anca
  • Passat kullandım b5 kasa 2005 model..Öncelikle şunu söyleyeyim araç çok konforlu kaliteli,güvenli çok güzel bir araç..Malzeme kalitesi çok iyi yumuşak..Passat diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 25 Ağustos 2011; 18:47:13 >
  • A4 99 2000 2001 1.8t model de olabilirmi passata göre daha sorunsuzmudur..
  • Passat alırsan turbosuna muhakkak baktır.Zaten km'si az araç bulunamıyor ve milletimiz de turbolu aracı kullanmayı bilmiyor,100-150 bin kmde turbo bitik oluyor haliyle.Muhakkak baktır turboya
  • ikisi arasından passat ancak bu fiyata daha temiz olur laguna. tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

bir tanıdıgımızın 2002 model passatında cok sorunlar oldu araba bi ara sanayiden çıkmadı. bir arızasını düzelttiler baska bir arıza yaptı bu yüzden eski passatlara pek güvenmiyorum

kardeşim özelden mesaj atamıyorum sen bana msn adresini gönder özelden
  • Tabiki passat ama 19'a alınacak passat seni çok memnun etmez.
  • lagunamı o hatırlayamadım nasıl bi arabaydı :)))))))))))))))))))

sene 2000 lerde güzeldi vay beeee lagunaya bak diyorduk kasa bi değişti kaporta plastik oldu fiyatı abartıldı satıştan düştü piyasada azaldı gitttiiiii

renonun lüks araçlarından ve kaporta aksamının biçok parçası plastik.

şimdi ise eski lagunan varsa ve servise gittiysen -"hmm o parçadan şuan elimizde yok fransadan gelmesi lazım 1 ay sürer" lafını çooooook duyarsın

lagunamı passatmı dersen tabiki passat derim ama şuda bi gerçek eski ve sorunlu bi passatsa çok uğraştırır
  • valla peder beye bağlı 23 24 e temiz bulalım olmuşken sunrouf da olsun dio 2000 model passat başımızı ağrıtırı 130 150 binlerde birde arkadaşlarım bu arac bize yıllık ortalama nekdar masraf açabilir yılda 7 bin km anca yapıyoruz
  • Yıllardır köyde görev yapan biri olarak symbol benim için en iyi arabaydı.Köyden kurtuldum şükür artık 2.0 D segmenti 18-20bin tl civarı bi araç düşünüyorum.Ama maaşımın yarısını bi parçaya vermekte istemiyorum.Bu modellerin içinde en sorunsuz binebileceğim araç hangisi sizce?
  • 2000 golf comf sahibi olarak araçların km.sine değil temizliğine takılın bence
    alırken 123 binde aldım ve ilk etapta beni düşündürdü ama temiz olunca ve yolda gidişini görünce araçların km.sinden ziyade eğer alır hemen satarım gibi düşünceleriniz yoksa km.ye bence o kadar da takılmayın
    parça konusunda evet lagunanın bazı parçaları daha pahalıdır (rxt araştırmıştım ve almayı düşündüğüm bir modeldi)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.