Bildirim
Passat 1.8T, laguna RXT 2.0 140lık SEÇİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
passat al -
teşekkürler ancak bir yorum yaparsanız çok iyi olurduquote:
Orijinalden alıntı: hunter06
passat al -
fransızlara fransız kaldığım için passat öneriyorum. "reno" olması yeterli almaman için bencequote:
Orijinalden alıntı: bugaddi
teşekkürler ancak bir yorum yaparsanız çok iyi olurdu
Alıntıları Göster -
Ben 2.el araçlarla ilgili bu tip sorulara genelde hep aynı cevabı veriyorum : İkisini de araştırıp, en temiz, en düşük km'lisini hangisinde bulabiliyorsanız onu alın. Bence 2. el araç alırken, hele de böyle 10+ yaşında araç alırken, aracın temiz, düşük km'li ve olabildiğince yüksek modelli olması marka ve model adından çok daha önemli.quote:
Alıntıları Göster -
evet öyle fransız arabasını sevmem ancak laguna farklı geldi o yüzden yoksa megane filan yanından geçmem haklısın kardeş sende düşük km önemli 62.000 de laguna kaçırdık arabada ne ararsan var ısıtmalı koltuk hafızalı bilmem neler neler 2. elde temiz olursa elden çıkartmam kolay olur ama passat da 2. el de iyi gidiyor tek korkutan beni LPG acaba passatta sıkıntı çıkartırmı turbo uyumlu lpg ler var ama uzun vadede başımı ağrıtırmı bakımları lagunaya göre dahamı maliyetlidir sorun çıkartma olasılığı lagunaya göre daha az mı bu soru işaretlre var kafamda kardeşlerimquote:
Orijinalden alıntı: wolfien
Ben 2.el araçlarla ilgili bu tip sorulara genelde hep aynı cevabı veriyorum : İkisini de araştırıp, en temiz, en düşük km'lisini hangisinde bulabiliyorsanız onu alın. Bence 2. el araç alırken, hele de böyle 10+ yaşında araç alırken, aracın temiz, düşük km'li ve olabildiğince yüksek modelli olması marka ve model adından çok daha önemli.
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşlar bu iki araçtan birini almak istiyorum ancak karar veremedim ikiside hoşuma gidiyor. Passat alırsam 1999 yada 2000 model olcak laguna 2001 2002 olabilir bütce 19.000 tl bu iki aracıda kullanan iyi bilen arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Anlaşılan asfaltı ağlatacaksın
iki aracın da düşük km sini bulamazsın ayrıca laguna alırsan satamazsın o yüzden passat al -
Passat al! Hem daha performanslı olur hemde satareken laguna kadar zorlanmazsın.quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988quote:
Arkadaşlar bu iki araçtan birini almak istiyorum ancak karar veremedim ikiside hoşuma gidiyor. Passat alırsam 1999 yada 2000 model olcak laguna 2001 2002 olabilir bütce 19.000 tl bu iki aracıda kullanan iyi bilen arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Anlaşılan asfaltı ağlatacaksın
iki aracın da düşük km sini bulamazsın ayrıca laguna alırsan satamazsın o yüzden passat al
-
aynen kardeşim :) ağlatıcaz inşallah laguna 100 000 den az kilğmetre bulabilsem alırım passat zaten imkansız 100 000 altı bulmak oda 130 150 bin ivarlarında yakalarım die düşünüyorum hayırlısı bakalım ancak lagunada hem sportif geliyo hemde üst segment araba o yönden avantajı var gencim daha hem babama hem bana hitap eder diye düşünüyorum ama işde maddiyat önemli olduğu için hangi araç daha az masraf çıkartır lpg de hangisi daha uyumludur o önemli olan şuanda o yüzden soru işaretleri çok kafamda ilgi için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: w.antilles
Passat al! Hem daha performanslı olur hemde satareken laguna kadar zorlanmazsın.
Alıntıları Göster
-
passat al nedeni sağlamdır daha kalitelidir daha sorunsuzdur ve daha seridir lpgyede uyumlu bi motoru var 1.8 t nin hitler motor kadar olmasadaquote:
aynen kardeşim :) ağlatıcaz inşallah laguna 100 000 den az kilğmetre bulabilsem alırım passat zaten imkansız 100 000 altı bulmak oda 130 150 bin ivarlarında yakalarım die düşünüyorum hayırlısı bakalım ancak lagunada hem sportif geliyo hemde üst segment araba o yönden avantajı var gencim daha hem babama hem bana hitap eder diye düşünüyorum ama işde maddiyat önemli olduğu için hangi araç daha az masraf çıkartır lpg de hangisi daha uyumludur o önemli olan şuanda o yüzden soru işaretleri çok kafamda ilgi için teşekkürler
Alıntıları Göster
-
lpg düşünmüyorsan 3-4000 tl cebinde kalsın 2001 d4 vvt avensis sol extra al.o yıllarda sorunsuzluk ödülü almış br otomobldir avensis.ayrıca o sınıfta gücüne göre en az yakan araçtır.bakın teknik detaylarında da 7.7 yazıyor ve manuelleri gerçekten o değeri yakalıyor.1.6 lar bile 7.2 yakıyor.(auto show test tüketimi 7.4 ltreydi) 150 hp 200 nm tork ve 15-16 gibi uygun bir fiyat.quote:
Orijinalden alıntı: trafik cenavarı
passat al nedeni sağlamdır daha kalitelidir daha sorunsuzdur ve daha seridir lpgyede uyumlu bi motoru var 1.8 t nin hitler motor kadar olmasada
Alıntıları Göster
buyrun örnek bir ilan teknik detaylarını incelemeyi unutmayın. :D özellikle yakıtı için. ayrıca bu avensis sol extralarda vsc(esp) mevcuttur.
bu ilandakine lpg takılmış ama siz yinede teknik detaylarınıda inceleyin.fikir edinirsiniz en azından.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-arayanlar-icin-kacirilmayacak-firsat-57397857/detay/
-
quote:
yorum yapmam sonra lagunanın fanatiği çok , boş polemik çıkıyor
bir ara biri bana uzun uzun mail bile atmıştı laguna bmw 320 den bile daha iyi yol tutuyor diye
passat daha stabil bir araba okadar yazayım hemde satarken ağlatmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 24 Ağustos 2011; 20:45:58 > -
arkadaşım baya yardımcı olmaya çalışmışsın teşekkürler o arabanın piyasası laguna kdar bile yok neden anlamadım güzel araba evet toyota tartışılmaz sorunsuzluk daquote:
Orijinalden alıntı: hunter06quote:
yorum yapmam sonra lagunanın fanatiği çok , boş polemik çıkıyor
bir ara biri bana uzun uzun mail bile atmıştı laguna bmw 320 den bile daha iyi yol tutuyor diye
passat daha stabil bir araba okadar yazayım hemde satarken ağlatmaz
Alıntıları Göster
Passat ın motor konumundan dolayı önden cabuk kayabildiğni söylüyorlar bu nekdar doğrudur acaba
-
Şöyle bir düşündümde lagunanın daha iyi olduğu bir alan aklıma gelmiyor.quote:
arkadaşım baya yardımcı olmaya çalışmışsın teşekkürler o arabanın piyasası laguna kdar bile yok neden anlamadım güzel araba evet toyota tartışılmaz sorunsuzluk da
Passat ın motor konumundan dolayı önden cabuk kayabildiğni söylüyorlar bu nekdar doğrudur acaba
Alıntıları Göster
Süspansiyon konforunda renaultun haklı bir ünü olmasına rağmen bu araçta passat daha iyi.
Süspansiyon konforu iyi olduğunda genelde sürüş özelliklerinden feragat edilir ancak burada öyle olmuyor gerçekten çok iyi şekilde hemen hemen tüm bozukluk ve yol hatalarının üzerinden şöyle diyeyim zemini ütüleyerek geçiyor.Ne sağa sola yatıyor nede araç sallanıyor.
Motor konusunda iselagunaya biraz haksızlık olacak ancak çok daha üstün bir grafik çiziyor.Laguna kısacık vites oranlarına rağmen passatın yanına yaklaşamıyor.Laguna 5.viteste 102km de 3000 devirken passat 118km gibi bir değerde idi yanlış hatırlamıyorsam.
Sessiz lagunaya rağmen passat bunuda daha iyi yapıyor.İç mekanda ise hem önde hem de arkada passat daha iyi.
Çok daha kaliteli malzemelerle passat yine önde Tüketimde yine vw daha iyi ,özellikle sakin kullanımdaki sürekli üst devir kullanımında passattaki turbo biraz daha benzini sömürüyor.
97 nin başında ilk passatlar tr ye geldiğinde satlan ilk parti tüm piyasadaki rakiplerinden ucuza satıldıki şu an bu sınıfta 2. eldeki en yüksek fiyatlar yine aynı modelin
-
yavaş yavaş passata doğru ilgi artışı kazandırdı bu yazdıkların ancak tüketim konusunda baktığım zman passat şehir içi 12 litre civarı yakarken laguna 10 litre civarı yakmakta lpg uyumu passatın daha iyi olduğundamı daha ekonomik acabaquote:
Orijinalden alıntı: TROY 111
Şöyle bir düşündümde lagunanın daha iyi olduğu bir alan aklıma gelmiyor.
Süspansiyon konforunda renaultun haklı bir ünü olmasına rağmen bu araçta passat daha iyi.
Süspansiyon konforu iyi olduğunda genelde sürüş özelliklerinden feragat edilir ancak burada öyle olmuyor gerçekten çok iyi şekilde hemen hemen tüm bozukluk ve yol hatalarının üzerinden şöyle diyeyim zemini ütüleyerek geçiyor.Ne sağa sola yatıyor nede araç sallanıyor.
Motor konusunda iselagunaya biraz haksızlık olacak ancak çok daha üstün bir grafik çiziyor.Laguna kısacık vites oranlarına rağmen passatın yanına yaklaşamıyor.Laguna 5.viteste 102km de 3000 devirken passat 118km gibi bir değerde idi yanlış hatırlamıyorsam.
Sessiz lagunaya rağmen passat bunuda daha iyi yapıyor.İç mekanda ise hem önde hem de arkada passat daha iyi.
Çok daha kaliteli malzemelerle passat yine önde Tüketimde yine vw daha iyi ,özellikle sakin kullanımdaki sürekli üst devir kullanımında passattaki turbo biraz daha benzini sömürüyor.
97 nin başında ilk passatlar tr ye geldiğinde satlan ilk parti tüm piyasadaki rakiplerinden ucuza satıldıki şu an bu sınıfta 2. eldeki en yüksek fiyatlar yine aynı modelin
Alıntıları Göster
-
Passat diyorumquote:
yavaş yavaş passata doğru ilgi artışı kazandırdı bu yazdıkların ancak tüketim konusunda baktığım zman passat şehir içi 12 litre civarı yakarken laguna 10 litre civarı yakmakta lpg uyumu passatın daha iyi olduğundamı daha ekonomik acaba
Alıntıları Göster
Tipi güzel (bence)
Konforlu, vergisi daha az
performans daha iyi -
Bu arada benim bildiğim ikisi de aynı segmentin araçları. Yukardaki yorumda üst segment yazmışsınız.quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Passat diyorum
Tipi güzel (bence)
Konforlu, vergisi daha az
performans daha iyi
Alıntıları Göster -
avensisin piyasasının eksikliğ biraz reklamının az olmasındandır. ilanı size gösterirken bende şaşırmıştım.araç lpg li idi. normalde bu 2001 deki d-4 vvt-i lere lpg takılamıyordu. o yüzden piyasası 98-2000 deki makyajsız ve vvt-i olmayanlardan daha ucuza gidiyordu. sol extaralarda 4 airbag der döşeme sunroof esp ısıtmalı koltuklar gibi d segment konforuda yaşatacak bir otomobildi. ama 2001 deki makyajlı avensisler sanıyorum piyasada o yıllarda gücüne göre en az yakan arabaydı. ve 15-16 gib fiyatlara alınabildiğinden özellikle tavsiye ettim. yoksa kronik herhangi bir arızası olduğunda yada başka br şeyden piyasası yok değil. piyasasının olmamasının sebebi direkt enjeksiyonlu oluşundan lpg takılamayışı.aynı vw in fsı gibi.quote:
arkadaşım baya yardımcı olmaya çalışmışsın teşekkürler o arabanın piyasası laguna kdar bile yok neden anlamadım güzel araba evet toyota tartışılmaz sorunsuzluk da
Alıntıları Göster
laguna passatta ise yine lagunayı 3000 civarı daha uyguna bulursunuz. ama 1.8t highline passat da uygun fiyata bulunabilinirse çok şahane olur. lagunaya birşey dyemem. çok inceledim ama hiç binmek kısmet olmadı. ama volvo ile ortak 2.0 140 hp motorunun rxt donanımıyla alınası bir otomobil olduğunu düşünüyorum.
-
1.8T 150bg olması gerek bence güzel seçim olur.quote:
Orijinalden alıntı: kendikendine
avensisin piyasasının eksikliğ biraz reklamının az olmasındandır. ilanı size gösterirken bende şaşırmıştım.araç lpg li idi. normalde bu 2001 deki d-4 vvt-i lere lpg takılamıyordu. o yüzden piyasası 98-2000 deki makyajsız ve vvt-i olmayanlardan daha ucuza gidiyordu. sol extaralarda 4 airbag der döşeme sunroof esp ısıtmalı koltuklar gibi d segment konforuda yaşatacak bir otomobildi. ama 2001 deki makyajlı avensisler sanıyorum piyasada o yıllarda gücüne göre en az yakan arabaydı. ve 15-16 gib fiyatlara alınabildiğinden özellikle tavsiye ettim. yoksa kronik herhangi bir arızası olduğunda yada başka br şeyden piyasası yok değil. piyasasının olmamasının sebebi direkt enjeksiyonlu oluşundan lpg takılamayışı.aynı vw in fsı gibi.
laguna passatta ise yine lagunayı 3000 civarı daha uyguna bulursunuz. ama 1.8t highline passat da uygun fiyata bulunabilinirse çok şahane olur. lagunaya birşey dyemem. çok inceledim ama hiç binmek kısmet olmadı. ama volvo ile ortak 2.0 140 hp motorunun rxt donanımıyla alınası bir otomobil olduğunu düşünüyorum.
Alıntıları Göster
-
Passat daha iyi ancak sorun çıkarmaya da daha yatkın.quote:
Orijinalden alıntı: erdor
1.8T 150bg olması gerek bence güzel seçim olur.
Alıntıları Göster
iyi kondüsyonda bir Laguna bulursan ki çok zor, 140 lık Laguna'nın ne kadar performanslı bir otomobil olduğunu kendi gözlerinle görürsün.
İki aracın da sorun çıkarmayacak olanını bulman zor ama Passat daha riskli ve arıza konusunda meşhur bir model.
Benzer içerikler
- clio 3 otomatik şanzıman
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- astra j 1.6 benzinli
- opel corsa 1.4 gls kronik sorunlar
- arka şase işlemli araç alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X