Şimdi Ara

Megane 1 1.6 16v RXT Çekiş Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıkta belirttiğim gibi megané 1 1.6 16 valf RXT kullanıcısıyım.arabamda çekiş düşüklüğü var.hafif bir rampada aracı 1. vitese çekmek zorunda kalıyorum. lpg de giderken 2.viteste 1600-1700 rpm civarlarında giderken hafif bir rampada araç bayılıyor.(DEVİR DÜŞMÜYOR.SABİT KALIYOR.NE HIZLANIYOR NE DE YAVAŞLIYOR.GAZ PEDALINA TAMAMEN YÜKLENSEM BİLE)aracı 1. vitese çekmek zorunda kalıyorum.110 hp bir araç nasıl olur da hafif bir rampada bayılır.aracımın tüm bakımları yapıldı şuan 150 bin km de 148 binde baskı balata takımı değişti.tekleme felan yapıyor.aracımdan iyice soğudum artık...
    10000 km bakımları yapıldı.3000km oldu daha bir daha ki bakım 157 bin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finanmaz -- 14 Mayıs 2014; 17:58:29 >

• Önceden boyle miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    hayır önceden sorunum yoktu.yaklaşık 140 binden sonra başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: finanmaz

merhaba arkadaşlar

başlıkta belirttiğim gibi megané 1 1.6 16 valf RXT kullanıcısıyım.arabamda çekiş düşüklüğü var.hafif bir rampada aracı 1. vitese çekmek zorunda kalıyorum. lpg de giderken 2.viteste 1600-1700 rpm civarlarında giderken hafif bir rampada araç bayılıyor.(DEVİR DÜŞMÜYOR.SABİT KALIYOR.NE HIZLANIYOR NE DE YAVAŞLIYOR.GAZ PEDALINA TAMAMEN YÜKLENSEM BİLE)aracı 1. vitese çekmek zorunda kalıyorum.110 hp bir araç nasıl olur da hafif bir rampada bayılır.aracımın tüm bakımları yapıldı şuan 150 bin km de 148 binde baskı balata takımı değişti.tekleme felan yapıyor.aracımdan iyice soğudum artık...
    10000 km bakımları yapıldı.3000km oldu daha bir daha ki bakım 157 bin de

Öncelikle araçınızın gerçek gücü 107 hpdir. lpg yi aldığınız yer iyi bir firma mı

• liverpol kullanıcısına yanıt
    ecotech di galiba tüp beyninin üstünde yazan
  • finanmaz F kullanıcısına yanıt
    pardon tüpün markasını sordn sandım totalden alıyorum her zaman her yerde
  • subap ayarı yaptırdınız mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLİO 3 1.4 98BG YAKIT TÜKETİMİ
    15 yıl önce açıldı
    1.2 tsi 8v-16v farkı
    2 yıl önce açıldı
    1.6 8V renault clio, yakıt
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rampaya 2 vites 1600-1700 devirle giriyosaniz boyle olmasi normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Rampaya 2 vites 1600-1700 devirle giriyosaniz boyle olmasi normal

Eskiden iyiymis demekki o devirde cikılabilen bi rampa

• Sorun ateşleme bobininden olabilir.Bu motorların kronik sorunlarından biridir.

• o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    evet yapıldı aracın çekişi artar dediler 147 bin bakımında yapıldı hatta serviste arabanın çekişi felan artar dediler
  • TSForever T kullanıcısına yanıt
    bobinlerin bakımları yapıldı
  • babapars kullanıcısına yanıt
    fakat benzinde 3 viteste bile çıkıyor. gaza yüklendiğimde araç hemen tepki veriyor ve arabayı toparlıyor.
    tüpte bu kadar güç düşüklüğü normal mi
  • probleminizi baştan daha açık yazsaydınız daha farklı cevaplar gelirdi.
    söylediğiniz gibi sorun sadece LPG'de oluşuyorsa LPG ayarları üzerinde yoğunlaşmalısınız.
    LPG filtrelerinde yada regülatörde sorun olabilir LPG sensörlerinde de problem olabilir.
    Benzinde çok belli etmese de ateşleme sisteminde sorun varsa LPG 'de daha belirgin olur
  • Bizim 1.2 75 beygir findik motorlu symbol gazi kokleyince lpg de canavar gibi cikiyor.Benzinde problem yoksa sikinti lpg den kaynakli.Fakir veya zengin karisim oluyordur,yeterli yanma saglayamiyordur....Lpg beyninin yazilimini tekrar yukleyin,guncelleyin.

• baybars_ kullanıcısına yanıt
    dediklerinize dikkat edeceğim çok teşekkürler
  • baybars_ kullanıcısına yanıt
    fakat dün bir şey farkettim aracımı benzine aldım ve 2. viteste 1100 - 1200 rpm de gazı birden kökledim .aracın tepkisi bayağı belli oluyor koltuğa yapıştırıyor yani fakat aynısını tüpte yaptım 2.vites 1100 - 1200 rpm arası gazı kökledim araç çok az tepki veriyor.benzindeki gibi yapıştırmadı koltuğa
  • Iyi bi tupcuye danis bence usta. Gecmezsede iyi bi reno ustasina. Hangi ildesin?

• Fatsa / ORDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.