Bildirim
CLİO 3 1.4 98BG YAKIT TÜKETİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim aracım sehir içi yoğun olmayan traffikte 7.7.5 lt yoğun trafikte 9-10 lt
şehir dışı ise 5.3 lt yakıyor.sizin yakıtlarınız nasıl? -
clio grand tour 19400 km de 98 beygir 1.4 yaklaşık 5200 km den beri yol bilgisayarını sıfırlamadım ortalamam 7.3 -
şehir içi mi kullanıyorsun ağırlıklı olarak -
gebze/kocaelinde oturuyorum. yaklaşık yarısından fazlası şehir içi kalanıda şehir dışıdır.herhalde 2500 km si şehir dışı -
ben bugün bursadan izmit e geldim yolda aşırı yağmur vardı malum karamürsel ve gölcük bölgesinde trafik lambaları çok şehir içine giriyorsun arabada 3 kişiydik buna rağmen 100 km de 5.8 yaktı yol bilgisayarına göre yani 27 liraya 132 km yapmış oldum ha bu arada aracım clio 3 1.4 98hp -
bursaya döndüm izmit bursa geliş gidiş 6 litre ortalamam tabi bursaya dönerken aşırı yağmur ve rüzgarda vardı ve birdelambaların çokluğu bu arada benden başaka yorum yapan yok herhalde -
Clio3'ün kendi başlığı var zaten. Oraya yazabilirdin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X