Şimdi Ara

Passat 1.8tsi alımı için acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mrba Passat 1.8TSİ 2008 model araç almak istiyorum araç şuan 170.000km de dsg şanzuman kaza boya yok ve araçta vialle tüp var fiyatı 48.000tl pazarlıkla 47.000e alırım diye düşünüyorum ve aracı alırsam nasip olursa 3 4 sene binmek istiyorum.Sizce fiyat yüksek mi? Ufak tefek arıza dışında büyük bir sorun açar mı? İlerde satacağım zaman yani diyelimki km 200.000e geldi yada daha üstü çok zarar edermiyim ? (Vialle sistem araca 8ay önce takılmış satıcı ev alacağından dolayı sattığını belirtti ) arkadaşlar yarın araca bakmaya gideceğim yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bizim burda passatta mercedes niyetine bakıldığı için galeriler 250.000 deki araca 50 yazmışlardı 1.8Tsi o yüzden fiyat uygun geldi, Dsg 6 mı yoksa 7 ileri mi? Bulabilirsen direksiyonu - Göstergeleri makyajlı olandan bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben acaip huylu adamimdir. Piyasada tuplu tsi tek tuk. Adam tup takmis ve motoru eline alip satmaya calisiyor olmasin?

• kaç vites olduğunu sormadım :/

• bobbywoly B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum motorun durumu iyi işinden anlayan ustam var ona gösremeden almam zaten ama tüp takıldı diye motoru eline almış olmaz sanırım vialleyi piyadasa kullananlar var öyle motor arızası olsa net ortamında çok çabuk yayılırdı diye düşünüyorum..

• 2008 de sıfır 1.8 TSI Highline alıp 83.000 km de satmıştım. Satana kadar sıkıntı çıkarmadı ama benim araç manuel vitesti. Performans o zamanlarda rakiplerine göre iyiydi.

Vialle lpg acaba randımanlı çalışıyor mu orası önemli? Vialle taktırıp sıkıntısız binen de var çok sıkıntı yaşayıp söktürende var. 2008 modellerin DSG değilde triptonik olması lazım. Ben olsam triptonik alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

2008 de sıfır 1.8 TSI Highline alıp 83.000 km de satmıştım. Satana kadar sıkıntı çıkarmadı ama benim araç manuel vitesti. Performans o zamanlarda rakiplerine göre iyiydi.

Vialle lpg acaba randımanlı çalışıyor mu orası önemli? Vialle taktırıp sıkıntısız binen de var çok sıkıntı yaşayıp söktürende var. 2008 modellerin DSG değilde triptonik olması lazım. Ben olsam triptonik alırım.

Hocam dsg'de zaten triptonik özelliği yok mu?

• Km si yıllık 24-25 bin km yapmış biraz fazla. 5-10 bin kadar fazla ama.

Tüpüne gelirsek: Vialle sıvı sistem kesinlikle benzin tüketmeyen sistem 6-7 bin lira fiyatı var bugün taktırmaya kalksanız.. Fiyatı 41-42 ye geliyor bence çok uygun. Ama TSİlarda şu sıkıntı var. Bir tanıdığım 1.2 TSI jettası vardı ve soğuk veya soğuğa yakın havalarda geç çalışma problemi bir türlü düzelemedi söktürdü 3 bin liraya dehledi. Sonrasında aracını sattı Sportage aldı. 1.8 TSİ da bunu yaparmı bilmiyorum ama yapsada ettiğiniz kârın yanında devede kulağıın devede kulağı kalır :D

Birde donanım nedir bunu söylerseniz daha iyi olur Comfortline ise 45-46 fiyatlara çekmeye çabalatın Exclusive yada Highline ise daha düşürmeye gerek yok düşürüyor isede ballı kaymak :D

• Tüplü olmasaydı alın derdim. Dsg 6 ileri olması lazım. Yani sorunsuz. O konuda kafanız rahat olsun. Bence tüp takılmamışımı bulun.

• tsi ve 1,8 ikilisine girilecekse passat cc almak mantıklı geliyor. Tabi bütçe burada bir kısıt...

Bahsi geçen aracın piyasasını bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum., açıkçası bana biraz fazla geldi.

Olası LPG sıkıntısı masrafı ve 6 ileri dahi olsa dsg şanzımanın klasik arıza masrafını ( en az bin tl ) ve diğer triger , lastik , ıvır zıvır vs durumunu da gözden geçirdikten sonra bütçeniz uygunsa alınabilir..

Ama performans beklentiniz yoksa klasik hitler motorlu 1,6 manueller var. Makyajlı kasa alınıp binmek daha mantıklı gibi..
  • Yakıtı sizi üzebilir ama güzel bi yazılım, filtre kiti ve egzoz ile Bmw Mercedes Audileri siz üzersiniz.

• Hocam siz mi alırdınız sportage

İyi geceler

• The_kullanıcı kullanıcısına yanıt
    Hem ilgisi vardı hemde birazda benim bilgi ve deneyim desteğim ile 57 Bin liraya 2012 model Sportage aldı

Konuya dönersek. Şanzıman 6 ileri içiniz rahat olsun. Alırken özellikle motoruna dikkat edin. Tüplü fln olduğundan değil. Turbo beslemeli benzinli motor olduğu için bana göre dikkat edilmesi gerekiyor. Ha birde bunun Turbosu var oda ıslık çalıyor ise ben bittim demesi yakındır haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Km si yıllık 24-25 bin km yapmış biraz fazla. 5-10 bin kadar fazla ama.

Tüpüne gelirsek: Vialle sıvı sistem kesinlikle benzin tüketmeyen sistem 6-7 bin lira fiyatı var bugün taktırmaya kalksanız.. Fiyatı 41-42 ye geliyor bence çok uygun. Ama TSİlarda şu sıkıntı var. Bir tanıdığım 1.2 TSI jettası vardı ve soğuk veya soğuğa yakın havalarda geç çalışma problemi bir türlü düzelemedi söktürdü 3 bin liraya dehledi. Sonrasında aracını sattı Sportage aldı. 1.8 TSİ da bunu yaparmı bilmiyorum ama yapsada ettiğiniz kârın yanında devede kulağıın devede kulağı kalır :D

Birde donanım nedir bunu söylerseniz daha iyi olur Comfortline ise 45-46 fiyatlara çekmeye çabalatın Exclusive yada Highline ise daha düşürmeye gerek yok düşürüyor isede ballı kaymak :D

Km dediğiniz gibi biraz yüksek 130 140bin olsa çok daha iyi olurdu. Soğuk havlarda çalışma problemi basit bir yöntemle çözülüyormuş aracın kapısını açtığınız ands yakıt pompasını devreye sokuyormuş ve bu sorun çözülüyormuş yaptıranlarda var. Araç özellik olarak .COMFORTLİNE......DSG ŞANZIMAN.......AİRBAG......DİJİTAL KLİMA.......ABS-ASR-ESP........TRİPTONİC F1 VİTES.....AUTO HOLD (Yokuş Kalkış Desteği).......ELEKTRİKLİ KOLTUK......ÖN ARKA KOL DAYAMA.....ÇELİK ALAŞIM JANT.......ÖN & ARKA PARK SENSÖRÜ.......YAĞMUR & FAR SENSÖRÜ.......CD Mp3 ÇALAR........ELEKTRİKLİ CAMLAR.........ELEKTRİKLİ AYNALAR.........ELEKTRONİK PARK FİRENİ..........KARARTMALI İÇ DİKİZ AYNASI bunları yazmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobbywoly -- 12 Ağustos 2015; 8:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Tüplü olmasaydı alın derdim. Dsg 6 ileri olması lazım. Yani sorunsuz. O konuda kafanız rahat olsun. Bence tüp takılmamışımı bulun.

Hocam benzinli arabaya bin ek şuan benim için lüks , ekstradan masraf demek benzin fiyatları bu haldeyken bir nevi lpg'ye mecburum.

• Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Bütçemiz kısıtlı malesef... Ufak tefek masrafına katlanacağız sonucta 170bine gelmiş bunu gözönünde bulundurarak alıyorum zaten ama inş nasip olurda alırsak büyük bir arıza çıkarmaz.

• rahat adam kullanıcısına yanıt
    Yakıtı sehiriçi 27-28krş yaktığını söyledi biraz araştırdım vialle tüp gerçektende bu şekilde yakıyormuş gerçi gözümle görmedim ama yinede denemek lazım.

• Parası kısıtlı birine DSG şanzımanlı araba al demek ne kadar mantıklı? Yarın bir gün sıcakta ısındı arıza yaptı dsg değişecek deseler bu parayı ödeyebilecek misiniz? Hadi desege arızasını geçtim eniştemde tüplü jetta var sanayideki ustalarla kanka oldu. Ödediği paranın haddi hesabı yok. Bu kadar sorun açma kapasitesi olan arabayı alıp paranıza yazık etmeyin.

O paralara mis gibi tüplü honda civic alsanız aklınızın bir köşesinde araba arıza yapacak mı sorusu olmadan Türkiye'nin dört bir yanını dolaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Parası kısıtlı birine DSG şanzımanlı araba al demek ne kadar mantıklı? Yarın bir gün sıcakta ısındı arıza yaptı dsg değişecek deseler bu parayı ödeyebilecek misiniz? Hadi desege arızasını geçtim eniştemde tüplü jetta var sanayideki ustalarla kanka oldu. Ödediği paranın haddi hesabı yok. Bu kadar sorun açma kapasitesi olan arabayı alıp paranıza yazık etmeyin.

O paralara mis gibi tüplü honda civic alsanız aklınızın bir köşesinde araba arıza yapacak mı sorusu olmadan Türkiye'nin dört bir yanını dolaşabilirsiniz.

Satıcı araca DSG demiş ama 2008de 6 ileri yağlı sistem tiptronik vites kullanılmış sanırım yani DSG değil diye tahmin ediyorum yoksa DSG hakkında ki şikayetlerden arizalardan haberim var

• bobbywoly B kullanıcısına yanıt
    Ben de o zamanlar dsg olmayacağını düşünüyorum ama konuda sürekli dsg muhabbeti döndüğü için bir bildikleri vardır demiştim. Bir önceki mesajımda dediğim gibi dsg olmasa bile bu arabalar çok nazlı sürekli arıza açma kapasitesi var. Eniştem masrafından bıktığı için şu anda jetta'yı satıp fiat L500 almaya çalışıyor. İlla civic olmasa bile daha sağlam ve sorunsuz araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.