Şimdi Ara

Passat 122 hp tsi- 7 ileri dsg (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O linkteki konuyu okudum, golf ile ilgili bir konudur.
    benim sorduğum ise bu 7 ileri dsg'nin passata uyarlanmış olan bilgisini nereden aldığın?

quote:

Orjinalden alıntı: VeroModa

http://forum.donanimhaber.com/m_20392674/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Passat 1.4 tsi 122 ps 7 ileri DSG:::
    son hız: 203 km/h
    şehir içi: 8.1 L/100 km
    şehir dışı: 5.2 L/100 km
    hızlanma: 10.4 sn.....

Bu bilgilerin kaynağı nedir?

7 ileri dsg sahibi golf'tan kopyamıdır?

• O bilgilerin hepsi tahmin veya forumlardan toplanmış.

Passat için 7 ileri dsg gelmesi şu anda planlanmıyor diye biliyorum.

Ellerindeki 1,6 FSI motorları bitirmeye çalışıyorlar diye söyleniyor.

Ayrıca 1,8 DSG satışlarını öldüreceği için 1,4'e DSG konması 1-2 sene alır diye düşünüyorum. Tüm üreticiler benzer şeyler yapıyor.

Jettaya 1,6 FSI otomatik niye getirmediler, buna örnek verilebilir.
    A4 de 1,8 TSI da bile otomatik şanzuman henüz mevcut değil, kaldı ki 1,4 TSI bile koymadılar.

ürün ve segment çakışması olmaması için her motor, her kasada her şanzuman ile satılmaz.
  • Evet meke'ye katılıyorum,şu anda bayilerde cayır cayır 1.4tsı passat'lar satılıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

O bilgilerin hepsi tahmin veya forumlardan toplanmış.

Passat için 7 ileri dsg gelmesi şu anda planlanmıyor diye biliyorum.

Ellerindeki 1,6 FSI motorları bitirmeye çalışıyorlar diye söyleniyor.

Ayrıca 1,8 DSG satışlarını öldüreceği için 1,4'e DSG konması 1-2 sene alır diye düşünüyorum. Tüm üreticiler benzer şeyler yapıyor.

Jettaya 1,6 FSI otomatik niye getirmediler, buna örnek verilebilir.
    A4 de 1,8 TSI da bile otomatik şanzuman henüz mevcut değil, kaldı ki 1,4 TSI bile koymadılar.

ürün ve segment çakışması olmaması için her motor, her kasada her şanzuman ile satılmaz.

• Bİlgiler sanırım yurt dısı vw sitelerinden alınmıs;

Passata 1.4 TSI den sonra Dsg sanzımanı ilaven gelicek zaten,1.4 TSI zaten cogu model ve markanın satısını ceker,bu 1.8 tfsı içinde geçerli yada mondeo alan kişi içinde xx içinde...Zaten Almanyada dsg sanzımanlarıda mevcut
    Audide 1.4 A4 de kullanılması prestijden ibaret olmalı,Sonucta A4 lüks sınıfa giren bir araç
  • quote:

Bİlgiler sanırım yurt dısı vw sitelerinden alınmıs;

Passata 1.4 TSI den sonra Dsg sanzımanı ilaven gelicek zaten,1.4 TSI zaten cogu model ve markanın satısını ceker,bu 1.8 tfsı içinde geçerli yada mondeo alan kişi içinde xx içinde...Zaten Almanyada dsg sanzımanlarıda mevcut
    Audide 1.4 A4 de kullanılması prestijden ibaret olmalı,Sonucta A4 lüks sınıfa giren bir araç

A4lerde zaten en düşük 1.8tfsı 160hplikle gelecek,ilerki zamanlarda baz motor olarak adlandırılan120hp'lik motorda gelecek
  • quote:

Bİlgiler sanırım yurt dısı vw sitelerinden alınmıs;

Almanya'da DSG şanzuman Passat için sadece 1,8 TSI 'da mevcut.

Bu konuyu bu kadar deşmemin sebebi, ben 1,4 TSI'ı 6 ay bekledim, DSG gelmeyeceği için TDI DSG aldım.
    1,4 TSI için DSG gelmesi 2009+ olacaktır.
  • meke maksimum süratda kaç vurdun yada vurabilirsin birde benim araç kaç vurur sizce ben tahmini 220-230vurabilirim diye düşünüyorum
  • Dsg sanzıman 1.4 tsı motorundada mevcut
  • quote:

Dsg sanzıman 1.4 tsı motorundada mevcut

Mevcut ama passat değil dimi
  • google da arattım mevcut dsg sanzıman almanyada
  • quote:

google da arattım mevcut dsg sanzıman almanyada

Doğru olabilir önce almanya'da olması normal alman malı ama tr'ye gelmesi meke'nin dediği gibi 1-1.5seneyi alır
  • evet Tr ye gelmesi 1 seneyi aşabilir
  • ben yine de beklemekte ısrarlıyım, onunla gelmezse nasılsa CC ile gelir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

ben yine de beklemekte ısrarlıyım, onunla gelmezse nasılsa CC ile gelir....

O zevk meselesi tabikide cc(comfort coupe)normal sedanlarla aynı fiyatlarda aynı olmayacak ve 1.8tsı olacak en düşük olarak diye biliyorum ve tahmini fiyatı 70.000ytl'den başlar tahmini
  • fikir vermesi için detroit motor showdan kısa bir CC incelemesi http://www.youtube.com/watch?v=WgoeD6XgasI
  • Aracım için kış lastiği bakıyorum hangisini önerirsiniz
  • lıteon bende benımkıne alıcagım..ama babam goodyear bayi artık ondan alırım :) ıstersen sana da yardımcı olabılırım ben kendımınkıne bı begeneyım bakalım..yanlız arabaları yanyana getirmeyelım karısabılır
  • ben bu lastıgı begendım ama fıyatını bılmıyorum ıstersen senın ıcın sorabılırım bende kendıme alıcam zaten..ayrinli bilgi surda:http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/UltraGripPerformance/index.jsp

Passat 122 hp tsi- 7 ileri dsg

Passat 122 hp tsi- 7 ileri dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 30 Ocak 2008; 0:05:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

lıteon bende benımkıne alıcagım..ama babam goodyear bayi artık ondan alırım :) ıstersen sana da yardımcı olabılırım ben kendımınkıne bı begeneyım bakalım..yanlız arabaları yanyana getirmeyelım karısabılır

Baban nerede goodyear bayisi....

Ben pirelli veya goodyeardan başka marka kullanmam. Zamanı gelince yabancıya gitmesin verdiğimiz para. Özelden de atabilirsin. Tel, adres, isim....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.