Şimdi Ara

Passat 122 hp tsi- 7 ileri dsg (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam 4.levantte birde ikitellide bayilik yapiyor..ben doktorum..herhangi sorununuz olursa zaten soylerim yardimci olur..elinden geldigince..
  • Ne doktorusunuz?

Yaş 40 a geldi. Problemler çıkmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

babam 4.levantte birde ikitellide bayilik yapiyor..ben doktorum..herhangi sorununuz olursa zaten soylerim yardimci olur..elinden geldigince..

SLM DR. ne doktorusun tıp mı? ben de tıp doktoruyum ve istanbuldayım(iç hastalıkları)
    2hafta önce aldım kış lastiklerini bizim 1.4 tsı 122 passata--mocca antrasit---araştırdım ve michelin primacy alpin PA3 aldım ...
  • arkadaşlar,
    7 ileri dsg li 122 hp. tsi motorlar şu an sadece golfler de var (kaynak: almanya vw sitesi)
    Türkiye de şu anda manuel vitesli 122 tsi ler kullanılıyor, bunun sebebi de tiptronik vitesli arabaları tüketmek, zaten şu anda doğuşoto nun internet sitesine girerseniz, 1.6 fsi motorlu passatların sadece tiptroik vitesli olanının satıldığını görebilirsiniz (doğuşotonun internet sitesinde teknik bilgiler kısmında artık sadece tiptronik 1.6 fsi passatların tanıtımmı var), ayrıca 160 hp lik tsi motorların kullanıldığı passatlar 6 ileri dsg şanzımana değil tiptronik şanzımana sahiptir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tthecurly -- 30 Ocak 2008; 0:37:36 >
  • ben henuz yeni mezunum yasim 25 yani pratisyen hekimim..herkesin ilk sorusu ne doktorusun oluyor :)
    alistik artik kismetse bu sene icinde cerrahi bir bolum kazanmak icin sinava hazirlaniyorum..insallah yakinda ne doktorusunuz sorusuna net bir cevap verebilecegim..ama pratisyen hekim olmaktan da gurur duyuyorum..cok emek verdik...zaten heniz goreve baslamadim..bildiginiz gibi zorunlu hizmetimizde var..
    neyse yine de elimden geldigince yardimci olurum yas 40 derken kendinizi biraz yasli gibi gormussunuz ama daha gencsiniz..porblemlerin cimasina daha epeyce vaktiniz var
  • inşallah Allah gönlüne göre verir tus ta:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogüst

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

babam 4.levantte birde ikitellide bayilik yapiyor..ben doktorum..herhangi sorununuz olursa zaten soylerim yardimci olur..elinden geldigince..

SLM DR. ne doktorusun tıp mı? ben de tıp doktoruyum ve istanbuldayım(iç hastalıkları)
    2hafta önce aldım kış lastiklerini bizim 1.4 tsı 122 passata--mocca antrasit---araştırdım ve michelin primacy alpin PA3 aldım ...

hayirli olsun yeni lastikleriniz..ben yeni mezun oldum nisan tusuna girecegim..uzman misin??
  • evet -- içhastalıkları--- yaş 38 oldu bu arada ama 25 hissediyoruz o başka:))
  • dserkarakus valla goodyear olabilir bi bakalım olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeroModa

google da arattım mevcut dsg sanzıman almanyada

DSG şanzıman dünyanın her yerinde 6 ileri olarak Passat da mevcut.

Ama 7 ileri olarak şu anda dünyanın hiçbir yerinde Passat da mevcut değil. Zaten sadece 1,4 TSI'a koyacaklar, çünkü tork fazla geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

meke maksimum süratda kaç vurdun yada vurabilirsin birde benim araç kaç vurur sizce ben tahmini 220-230vurabilirim diye düşünüyorum

maksimum sürate çıkmadım motoru zorlamak istemiyorum.

950 km civarında araba, 1500 km yi aşınca zorlayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

meke maksimum süratda kaç vurdun yada vurabilirsin birde benim araç kaç vurur sizce ben tahmini 220-230vurabilirim diye düşünüyorum

maksimum sürate çıkmadım motoru zorlamak istemiyorum.

950 km civarında araba, 1500 km yi aşınca zorlayacağım.

Tamam bencede en iyisi

http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/UltraGripPerformance/index.jsp?page=benefits
    Şu lastik iyiye benziyor senin verdiğin birde bu var,buda bummerer'in önerdiği
    http://www.lassa.com.tr/product.asp?actionType=viewproduct&primary=101

• cam filmi yaptiracagim ama camlara kapilara zarar gelir diye korkuyorum..nasil yapacaklarini soracagim sokulme durumu varsa vazgececegim..birde araba siyah oldugu icin boya korumada yaptirmayi dusunuyorum...
    ben kac basacagini degilde ne kadar yakacagini merak ediyorum??
    lastik konusuna gelince ben diger markalari arastirmadim dogal olarak ama ultragrip performans hosuma gitti..ayrica goodyear da bu tip lastiklerde yanlis bilmiyorsam extra garanti durumu var..lastiki kestirsen bile parani alabiliyorsun..tabi kullandigin kadarini odeyip..sonucta az para degil..
  • golf ten sonra 1.4 TSI 122 bg jettalar dada artık DSG seçeneği var. umarım passat 1.4 TSI 122 bg DSG de yakın zamanda gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edit73 -- 2 Şubat 2008; 1:46:26 >
  • inşaallah kardeş inşaalah....
    Bu arada yeni kasa passatlar ne zaman piyasaya çıkar acaba, bir bilen varsa lütfen cevap versin.
    Benim tahinim 2010 Ocak´ta yeni kasa yollarda olur.
  • 2010-2011civarlarında tr'de olur,araç bu hatlarını koruyacak
  • yani makyajlama olur diyorsunuz sadece, 1997-2001 arasında üretilen kasadan sonraki kasa gibi(2001-2005 arası kasa gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tthecurly

yani makyajlama olur diyorsunuz sadece, 1997-2001 arasında üretilen kasadan sonraki kasa gibi(2001-2005 arası kasa gibi)

Bayiden aldığım açıklama bu muhakkak böle bişey olucağı kesin aynı sizin örnek verdiğiniz gibi yada toureg gibi dışardan bakınca ufak değişmeler var ama kaç bin parçası farklıymış
  • Liteon kardeş şimdi bende 2005 model 1.6 fsi comfortline passat var, 1.4 tsi passatın 7 ileri dsg lisi çıkarsa niyetim arabamı bu model ile değiştirmek, ama kafama şu sorular hep takılıyor, arabayı aldıktan 1- 1,5 yıl sonra kasa değişirse ne anladım ben bu işten, çünkü aldığım araba bir anda daha da fazla değer yitirecek ve ben yeni kasayı bu defa satın almak isteyecem, aslında ben arabamdan memnunum, en iyisi yeni kasa çıkıncaya kadar hiç bu işlere girmemek.
    Bu arada araban hayırlı olsun, araban 1.6 fsi lere göre daha çok bağırıyor mu, ne de olsa motor 1.4 , ufak yani. Ayrıca araç 100 km/h hızla giderken devir saati kaç bin devri gösteriyor, hoşçakal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tthecurly

Liteon kardeş şimdi bende 2005 model 1.6 fsi comfortline passat var, 1.4 tsi passatın 7 ileri dsg lisi çıkarsa niyetim arabamı bu model ile değiştirmek, ama kafama şu sorular hep takılıyor, arabayı aldıktan 1- 1,5 yıl sonra kasa değişirse ne anladım ben bu işten, çünkü aldığım araba bir anda daha da fazla değer yitirecek ve ben yeni kasayı bu defa satın almak isteyecem, aslında ben arabamdan memnunum, en iyisi yeni kasa çıkıncaya kadar hiç bu işlere girmemek.
    Bu arada araban hayırlı olsun, araban 1.6 fsi lere göre daha çok bağırıyor mu, ne de olsa motor 1.4 , ufak yani. Ayrıca araç 100 km/h hızla giderken devir saati kaç bin devri gösteriyor, hoşçakal.

ee ne kadar ekmek o kadar köfte
    her yeni çıkan motor seçeneğine veya makyaja atlarım derseniz cebiniz daralacak biraz
    seçimi baştan iyi yapmak lazım
    yarın vw 1.6lt 200hp tsi ile karşınıza çıkarsa- ki neden çıkmadıgı konusunda en ufak fikrim yok-
    122,140,170 ne kadar tsi varsa 2. ele düşer
    niye
    bizim milletimiz AÇgözlü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.