Şimdi Ara

Passat 2.0 TDI DSG vs Audi A4 2.0 TDI Multitronic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Benim anlamadığım bir konu var 2006 modelden itibaren herkes DSG yazıyor otomatik passatlarına. Arkadaşım bu DSG 2008 den sonra gelmedi mi?

hayır.2005 passat dizellerden itibaren dsg var,fsi'larda eski tiptronikler

2005 dizellerdeki de eski tip benim bildiğim.

Audi daha prestijli,güzel ve havalı ama passat daha kullanışlı bana göre

2005 model hem B5.5 kasa, hem de B6 kasa var. B5.5'ların hepsi eski tip tabi.

B6 kasalarda da eski tip şanzıman var onu demek istiyorum.2005 te dsg yoktu.2006 nın sonunda falan gelmiş olması lazım.Aratmak lazım Taner abinin bi yazısı çıkar kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Benim anlamadığım bir konu var 2006 modelden itibaren herkes DSG yazıyor otomatik passatlarına. Arkadaşım bu DSG 2008 den sonra gelmedi mi?

hayır.2005 passat dizellerden itibaren dsg var,fsi'larda eski tiptronikler

2005 dizellerdeki de eski tip benim bildiğim.

Audi daha prestijli,güzel ve havalı ama passat daha kullanışlı bana göre

2005 model hem B5.5 kasa, hem de B6 kasa var. B5.5'ların hepsi eski tip tabi.

B6 kasalarda da eski tip şanzıman var onu demek istiyorum.2005 te dsg yoktu.2006 nın sonunda falan gelmiş olması lazım.Aratmak lazım Taner abinin bi yazısı çıkar kesin.

Şimdi sahibinden.com'a baktım da 2005 Passat 2.0 TDI'lar hep manuel

• arkadaşlar 2012 model 2.0 tdi 177 bg yeni kasa audim var... yarışmayı pek sevmem ama geçen gün lambada bi passat durdu yanıma.. modeli 2005 -2010 model olanlardan... passatın içeriğini bilmiyorum....baktım yarışmak istiyor bende vitesi S'e çektim.. lambanın yanmasıyla ikimizde fırladık ama baktımki passat beni açık ara farkla geçti... ya araba gözümden düştü..araba tecrübemede güveniyorum.. kötü değilim yani bu normal mi.. biraderde 2012 320 var o çok suratli ama onunda sürüşünü sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay81 -- 5 Şubat 2014; 20:05:39 >
  • Audi akar aynılar diyebiliriz nerdeyse aynı üreticinin araçları biri premium diğeri normali gibi düşünün.
  • Passat derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay81

arkadaşlar 2012 model 2.0 tdi 177 bg yeni kasa audim var... yarışmayı pek sevmem ama geçen gün lambada bi passat durdu yanıma.. modeli 2005 -2010 model olanlardan... passatın içeriğini bilmiyorum....baktım yarışmak istiyor bende vitesi S'e çektim.. lambanın yanmasıyla ikimizde fırladık ama baktımki passat beni açık ara farkla geçti... ya araba gözümden düştü..araba tecrübemede güveniyorum.. kötü değilim yani bu normal mi.. biraderde 2012 320 var o çok suratli ama onunda sürüşünü sevmiyorum

basamamışsınız siz

2.0 tsi 200 bg lik passat değilse mümkün değil geçemezdi sizi

• Audi nin ikinci elleri Passat'tan daha pahalı ama Audi daha dayanıklı gibi ne dersiniz bu karşılaşmada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.