Şimdi Ara

Passat 2.0 TDI Highline !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • passat comfortline bile aşmış bir araba highline ı düşünemiyorum müthiş araba
  • yaf napcan a6 yı çok güzel araçtır passat,böyle konustuguma bakma bizde a6 var
  • ilk defa gördüm
    benzin göstergesi çok ilginçmiş
  • passat güzel araba ama ne o öyle passat yazısı beğenmedim ben göstergeleri malisef daha güzel olabilirdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AudiA6

yaf napcan a6 yı çok güzel araçtır passat,böyle konustuguma bakma bizde a6 var

ya bu bana yapılmaz ama olamazz yeni kasa a6'mı
  • paspaslar hariç araç güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

paspaslar hariç araç güzel

neden ne alaka paspaslarla anlamadım açıklarmısın
  • Devir kesici 4500 de mi devreye giriyor ?Bu arada benzin gostergesi cok guzelmiş gercekten

Allah kaza bela vermesin codelinker abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..ÇuNç..

o dediğini ben yaptım fabrikada kangoo var arkadaşla onla geziyorduk uzunca bi yol var onun sonunda çakıllaşıyor yol orda bi kaptırdık bi el freni iki tekerlek yaptık yani sora bunlar bişi deil gene arkadaşla şehir içinden dışına doru bi yol çıkıyor ama gene sağda solda dükkanlar var cadde yani orda 190 la geçtiğimiz oldu sora yazlıkta 1 metre kadar havalandığımız oldu anılarımız çok yanii bu arada sen nerde rally eğitimi alıyorsun orasını anlamadım

Rally Egitimini Girgirina soyledim. Eger Gercekten iyi goruyorsan kendini Ileri Surus teknikleri dersleri alabilirsin.

Bu arada Yanlama El freni ile yapilmaz. Sen yine de bakma bana Arkadaslarim simdiye kadar 4 adet araba pert etti. Kangoyla falan ayrica el-freni falan tehlikeli s2000'den crossfire'dan bahsediyorum ben yanlamak icin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

ben 17 yasımdayken sehırler arası tıcarı arac kullanıyodum.gunde 200-300 km yol yapıyodum.
    bı gece halı saha macına gıderken sokak arası dıye tabır edebılecegım abuk bı yerde yakalandım
    mahkemeye cıktım.ceza yedım cart curt.

ceza olarak ne yedin ?

o zamanın parasıyla 125 mılyon yedım
    sımdı kac para bılmıyorum
    mahkemeye cıktım daha dogrusu adlıyede bı buroya cıktım.hakım gayet rahat masasında oturuyodu
    kullandın mı dedı
    evet dedım
    tamam cıkabılırsın dedı

valla aynen boyle oldu

daha sonra 1 sene o parayı yatırmadım
    eve kagıt geldı.
    paşa paşa yatırdım sonra fazı falan gelmemıstı.mahkeme cezası oldugu ıcın. trafık cezası olsa baya bı katlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

o dediğini ben yaptım fabrikada kangoo var arkadaşla onla geziyorduk uzunca bi yol var onun sonunda çakıllaşıyor yol orda bi kaptırdık bi el freni iki tekerlek yaptık yani sora bunlar bişi deil gene arkadaşla şehir içinden dışına doru bi yol çıkıyor ama gene sağda solda dükkanlar var cadde yani orda 190 la geçtiğimiz oldu sora yazlıkta 1 metre kadar havalandığımız oldu anılarımız çok yanii bu arada sen nerde rally eğitimi alıyorsun orasını anlamadım

Rally Egitimini Girgirina soyledim. Eger Gercekten iyi goruyorsan kendini Ileri Surus teknikleri dersleri alabilirsin.

Bu arada Yanlama El freni ile yapilmaz. Sen yine de bakma bana Arkadaslarim simdiye kadar 4 adet araba pert etti. Kangoyla falan ayrica el-freni falan tehlikeli s2000'den crossfire'dan bahsediyorum ben yanlamak icin.

ewt onu düşünüyorum araştırdım ama ehliyetli olmak mecbur onun için 1 sene beklemek lazım benim dediğimde yanlama deildi sadece 2 teker yaptık okadarr tabi kangoyla ne kadar yapılırsa ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    onlar icin suratli gitsin iyi drift yapsin el freni ile iyi donsun yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

Passat muhteşem bi araba 17 yaşında bacaksıza bak sen passatı bulmuşta beğenmiyo sen önce bi ehliyetini al bakalım

Ya bir de ben o yaslarda Iki tekerlek uzerine de kalkiyordum arabayla yan olarak onu da yapsin yeter derdim. ahh ne gunlermis. Simdi ise Rally falan fln calistiriyorlar bizi iste hocam saolsun

Süpersin sen yaa

Dikkat ette sırtustu gecmeyin o dukkanların onunden

• valla hiç sorma araç a4 1.9 TDI'dı süpere bi taktık abi çıkışa kadar 190 gördük biraz zor durduk ama ABS'nin gözünü seveyim
  • quote:

valla hiç sorma araç a4 1.9 TDI'dı süpere bi taktık abi çıkışa kadar 190 gördük biraz zor durduk ama ABS'nin gözünü seveyim

o taktığın süper değil sport ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

valla hiç sorma araç a4 1.9 TDI'dı süpere bi taktık abi çıkışa kadar 190 gördük biraz zor durduk ama ABS'nin gözünü seveyim

Kimin fake isin aceba

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

Kimin fake isin aceba

valla bilmem tanıyanlar tanır denzel

• Tekstilcii vardı buyuk ihtimalle o sensin Benden kacmaz
  • vay be işte forumu takip eden insan die buna derim süpersin sen yaa ewt meşur Tekstilciiii
  • Hem de mavi a4 ün vardı senin. Biri vurmuştu arkadan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

paspaslar hariç araç güzel

neden ne alaka paspaslarla anlamadım açıklarmısın

yukarıda verilen resimlerden bahsettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.