passat comfortline bile aşmış bir araba highline ı düşünemiyorum müthiş araba
yaf napcan a6 yı çok güzel araçtır passat,böyle konustuguma bakma bizde a6 var
ilk defa gördüm benzin göstergesi çok ilginçmiş
passat güzel araba ama ne o öyle passat yazısı beğenmedim ben göstergeleri malisef daha güzel olabilirdi...
quote:
Orjinalden alıntı: AudiA6
yaf napcan a6 yı çok güzel araçtır passat,böyle konustuguma bakma bizde a6 var
ya bu bana yapılmaz ama olamazz yeni kasa a6'mı
paspaslar hariç araç güzel
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
paspaslar hariç araç güzel
neden ne alaka paspaslarla anlamadım açıklarmısın
Devir kesici 4500 de mi devreye giriyor ?Bu arada benzin gostergesi cok guzelmiş gercekten
Allah kaza bela vermesin codelinker abi
quote:
Orjinalden alıntı: ..ÇuNç..
o dediğini ben yaptım fabrikada kangoo var arkadaşla onla geziyorduk uzunca bi yol var onun sonunda çakıllaşıyor yol orda bi kaptırdık bi el freni iki tekerlek yaptık yani sora bunlar bişi deil gene arkadaşla şehir içinden dışına doru bi yol çıkıyor ama gene sağda solda dükkanlar var cadde yani orda 190 la geçtiğimiz oldu sora yazlıkta 1 metre kadar havalandığımız oldu anılarımız çok yanii bu arada sen nerde rally eğitimi alıyorsun orasını anlamadım
Rally Egitimini Girgirina soyledim. Eger Gercekten iyi goruyorsan kendini Ileri Surus teknikleri dersleri alabilirsin.
Bu arada Yanlama El freni ile yapilmaz. Sen yine de bakma bana Arkadaslarim simdiye kadar 4 adet araba pert etti. Kangoyla falan ayrica el-freni falan tehlikeli s2000'den crossfire'dan bahsediyorum ben yanlamak icin.
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Orjinalden alıntı: alwayscarisma
ben 17 yasımdayken sehırler arası tıcarı arac kullanıyodum.gunde 200-300 km yol yapıyodum. bı gece halı saha macına gıderken sokak arası dıye tabır edebılecegım abuk bı yerde yakalandım mahkemeye cıktım.ceza yedım cart curt.
ceza olarak ne yedin ?
o zamanın parasıyla 125 mılyon yedım sımdı kac para bılmıyorum mahkemeye cıktım daha dogrusu adlıyede bı buroya cıktım.hakım gayet rahat masasında oturuyodu kullandın mı dedı evet dedım tamam cıkabılırsın dedı valla aynen boyle oldu
daha sonra 1 sene o parayı yatırmadım eve kagıt geldı. paşa paşa yatırdım sonra fazı falan gelmemıstı.mahkeme cezası oldugu ıcın. trafık cezası olsa baya bı katlardı
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
quote:
o dediğini ben yaptım fabrikada kangoo var arkadaşla onla geziyorduk uzunca bi yol var onun sonunda çakıllaşıyor yol orda bi kaptırdık bi el freni iki tekerlek yaptık yani sora bunlar bişi deil gene arkadaşla şehir içinden dışına doru bi yol çıkıyor ama gene sağda solda dükkanlar var cadde yani orda 190 la geçtiğimiz oldu sora yazlıkta 1 metre kadar havalandığımız oldu anılarımız çok yanii bu arada sen nerde rally eğitimi alıyorsun orasını anlamadım
Rally Egitimini Girgirina soyledim. Eger Gercekten iyi goruyorsan kendini Ileri Surus teknikleri dersleri alabilirsin.
Bu arada Yanlama El freni ile yapilmaz. Sen yine de bakma bana Arkadaslarim simdiye kadar 4 adet araba pert etti. Kangoyla falan ayrica el-freni falan tehlikeli s2000'den crossfire'dan bahsediyorum ben yanlamak icin.
ewt onu düşünüyorum araştırdım ama ehliyetli olmak mecbur onun için 1 sene beklemek lazım benim dediğimde yanlama deildi sadece 2 teker yaptık okadarr tabi kangoyla ne kadar yapılırsa ...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
eee yeni nesil boyle. araba begenmiyorlar. onlar icin suratli gitsin iyi drift yapsin el freni ile iyi donsun yeter.
quote:
Orjinalden alıntı: sharkemre
Passat muhteşem bi araba 17 yaşında bacaksıza bak sen passatı bulmuşta beğenmiyo sen önce bi ehliyetini al bakalım
Ya bir de ben o yaslarda Iki tekerlek uzerine de kalkiyordum arabayla yan olarak onu da yapsin yeter derdim. ahh ne gunlermis. Simdi ise Rally falan fln calistiriyorlar bizi iste hocam saolsun
Süpersin sen yaa
Dikkat ette sırtustu gecmeyin o dukkanların onunden
valla hiç sorma araç a4 1.9 TDI'dı süpere bi taktık abi çıkışa kadar 190 gördük biraz zor durduk ama ABS'nin gözünü seveyim
quote:
valla hiç sorma araç a4 1.9 TDI'dı süpere bi taktık abi çıkışa kadar 190 gördük biraz zor durduk ama ABS'nin gözünü seveyim
o taktığın süper değil sport ;)
quote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
quote:
Kimin fake isin aceba
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
quote:
Kimin fake isin aceba
valla bilmem tanıyanlar tanır denzel
Tekstilcii vardı buyuk ihtimalle o sensin Benden kacmaz
vay be işte forumu takip eden insan die buna derim süpersin sen yaa ewt meşur Tekstilciiii
Hem de mavi a4 ün vardı senin. Biri vurmuştu arkadan