Şimdi Ara

Passat 2.0 TDI Highline !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze selam babamlar şirkete 2 tane passat 2.0 TDI Highline aldılar araçlar daha gelmedi ya yarın yada öbür gün gelicek inş. siyah rengi vw hakkında fazla bişi bilmiyorum daha dorusu passat hakkında sizce nası araçtır yorumlarınız nelerdir bu araç hakkında araba gelsin resim çekip koycam ama nedense ben fazla beğenmicem diyorum.Babamda beğenirsin beğenirsin dioo çok merak ediyorum yaa bakalım nası bişi A6 almalarını istiyordum ama bu kiralık alındı 2 tane kiralık passat daha ekonomikmiş sizce yorumlarınız nasıldır bekliyorum selam ile....

PASSAT 2.0 TDI Highline

• passat olcak hemide highline olcak
    bunun üstüne birde 2.0 TDİ olcak begenmicen ha daha ne olsun tadına doyum olmaz beaa..
    torku yeter o aletin ah bir olsada binsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emread

passat olcak hemide highline olcak
    bunun üstüne birde 2.0 TDİ olcak begenmicen ha daha ne olsun tadına doyum olmaz beaa..
    torku yeter o aletin ah bir olsada binsek..
    ya valla çok merak ediyorum bende daha görmedim aracı nası bişi sürüşü nası bi gelsede anında sürcem zaten yaa off off çok merak ediyorum yaa içim içime sığmıyor duramıyorum yerimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ÇuNç.. -- 14 Kasım 2006; 21:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ÇuNç..

ya valla çok merak ediyorum bende daha görmedim aracı nası bişi sürüşü nası bi gelsede anında sürcem zaten yaa off off çok merak ediyorum yaa içim içime sığmıyor duramıyorum yerimde

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun Yaş kac merak ettim

• quote:

Alıntıları Göster
    güzel araç ama a6 passattan 2 kat daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

17 arabayı kullancam lafı fabrikanın içi tabi yanlış anlamayın fabriya baya bi geniş orda ehliyeti alana kadar şehir için kullanmıyorum kullansamda tek tük ayda 1 kere felan neden sordunki

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakol

güzel araç ama a6 passattan 2 kat daha pahalı

Alıntıları Göster
    quote:

bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emread

quote:

bende merak ettim

Alıntıları Göster
    söledimya 17 1 sene daha var yani ama bende tam bir audi hastasıyım geçen fuara gittik işte babam passatın başından bende R8'in ve S6 nın başından ayrılmadım çok güzel yaa hele o S6 daki ledler beni bitiriyor süper yapmışlar resmen

• quote:

söledimya 17 1 sene daha var yani ama bende tam bir audi hastasıyım geçen fuara gittik işte babam passatın başından bende R8'in ve S6 nın başından ayrılmadım çok güzel yaa hele o S6 daki ledler beni bitiriyor süper yapmışlar resmen

Alıntıları Göster
    ben 17 yasımdayken sehırler arası tıcarı arac kullanıyodum.gunde 200-300 km yol yapıyodum.
    bı gece halı saha macına gıderken sokak arası dıye tabır edebılecegım abuk bı yerde yakalandım
    mahkemeye cıktım.ceza yedım cart curt.

• quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

ben 17 yasımdayken sehırler arası tıcarı arac kullanıyodum.gunde 200-300 km yol yapıyodum.
    bı gece halı saha macına gıderken sokak arası dıye tabır edebılecegım abuk bı yerde yakalandım

Alıntıları Göster
    hadi yaa yazık olmuş abi peki nası yakalandın durdurdumu yoksa birimi ihbar etti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

ceza olarak ne yedin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

ceza olarak ne yedin ?

Alıntıları Göster
    yaa abi konu passattı ama bakıyorum yediğimiz cezaları sölemek oldu nese önemli deil konuşalım

• quote:

yaa abi konu passattı ama bakıyorum yediğimiz cezaları sölemek oldu nese önemli deil konuşalım

Alıntıları Göster
    galiba sana yardim edebilirim.
    sende bizdensin bizde 2 tane full aldik.kerdesim ve bana.
    sana bi kac foto koyayim.arac highline ise coook coook seveceginin garantisini veririm.
    koltuk isitma-3 hafizali elektrikli koltuklar-sunroof-virajlarda %30 olmasi lazim donebilen bi-xenon farlar-10 tane airbag(forumdan arkadaslarin dedigine gore aslinda 8 airbag imis)-10 tane hoparlore sahip 6 li cd calari olan guzel bir muzik sistemi-performansli ve ekonomik bir arac-16'' alasim jantlar-hele dsg tptronik ise tadindan yenmez(bizimki gibi) ve aklina gelmeyen bir suru ozellik.
    forumdan arkadaslar bi kac kez gorduler fotolari ama senin icin de koyayim fotolari.arac biraz kirli gerci...
    ozellikle merak ettigin noktalar varsa anlatayim.
    eger gozun cok yukseklerde degilse(e serisi-s serisi-a6-s6-5 serisi vs) bu araci begenecegini umuyorum.
    istersen markalar bolumundeki passat topigine de girip detayli bilgilere ulasabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9277191/tm.htm
    selam ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

galiba sana yardim edebilirim.
    sende bizdensin bizde 2 tane full aldik.kerdesim ve bana.
    sana bi kac foto koyayim.arac highline ise coook coook seveceginin garantisini veririm.
    koltuk isitma-3 hafizali elektrikli koltuklar-sunroof-virajlarda %30 olmasi lazim donebilen bi-xenon farlar-10 tane airbag(forumdan arkadaslarin dedigine gore aslinda 8 airbag imis)-10 tane hoparlore sahip 6 li cd calari olan guzel bir muzik sistemi-performansli ve ekonomik bir arac-16'' alasim jantlar-hele dsg tptronik ise tadindan yenmez(bizimki gibi) ve aklina gelmeyen bir suru ozellik.
    forumdan arkadaslar bi kac kez gorduler fotolari ama senin icin de koyayim fotolari.arac biraz kirli gerci...
    ozellikle merak ettigin noktalar varsa anlatayim.
    eger gozun cok yukseklerde degilse(e serisi-s serisi-a6-s6-5 serisi vs) bu araci begenecegini umuyorum.
    istersen markalar bolumundeki passat topigine de girip detayli bilgilere ulasabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9277191/tm.htm
    selam ile...

Alıntıları Göster
    Resimlere bak yavvv.. Anam bana bişiler oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Resimlere bak yavvv.. Anam bana bişiler oluyo

Alıntıları Göster
    Passat muhteşem bi araba 17 yaşında bacaksıza bak sen passatı bulmuşta beğenmiyo sen önce bi ehliyetini al bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

Passat muhteşem bi araba 17 yaşında bacaksıza bak sen passatı bulmuşta beğenmiyo sen önce bi ehliyetini al bakalım

Alıntıları Göster
    eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    onlar icin suratli gitsin iyi drift yapsin el freni ile iyi donsun yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

• quote:

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başar AKTEN -- 15 Kasım 2006; 18:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

Alıntıları Göster
    quote:

yok be abi ilk defa passata binicem çok merak ediyorum yaa codelinker resimler için çok teşekkürler bi gelsede görsekk artık yaa sabırsızlanıyorum gelse direk sürcemm

• quote:

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    quote:

Ya bir de ben o yaslarda Iki tekerlek uzerine de kalkiyordum arabayla yan olarak onu da yapsin yeter derdim. ahh ne gunlermis. Simdi ise Rally falan fln calistiriyorlar bizi iste hocam saolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

quote:

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    quote:

Ya bir de ben o yaslarda Iki tekerlek uzerine de kalkiyordum arabayla yan olarak onu da yapsin yeter derdim. ahh ne gunlermis. Simdi ise Rally falan fln calistiriyorlar bizi iste hocam saolsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

eee yeni nesil boyle.
    araba begenmiyorlar.
    quote:

o dediğini ben yaptım fabrikada kangoo var arkadaşla onla geziyorduk uzunca bi yol var onun sonunda çakıllaşıyor yol orda bi kaptırdık bi el freni iki tekerlek yaptık yani sora bunlar bişi deil gene arkadaşla şehir içinden dışına doru bi yol çıkıyor ama gene sağda solda dükkanlar var cadde yani orda 190 la geçtiğimiz oldu sora yazlıkta 1 metre kadar havalandığımız oldu anılarımız çok yanii bu arada sen nerde rally eğitimi alıyorsun orasını anlamadım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.