Şimdi Ara

B6 Passat 2.0 tdi manuel???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
10.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler. b6 passat comfortline 2.0 tdi manuel alınır mı? b6 kasaların km biraz yüksek ve dizel olunca da insan biraz korkuyor. bakımları yüksek kmlerde daha mı pahalı? 200-260 bin km yapmış passat alınır mı? şu anki aracımız civic. aracımızdan memnunuz ve 170 binde. 260 bin km yapmış bir passatı alıp sorunlarıyla mı uğraşırız yoksa civic de neymiş be der miyiz? Alacağımız passatların sözde tüm bakımları yapılmış. Sizin yorumlarınızı almak istedim. Alınır mı yoksa başka modellere mi yöneleyim?

• başka modellere yönelin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

başka modellere yönelin..

niye hocam? nedenini de söyleseydin keşke? bu arada manuelde de şanzıman sıkıntısı var mı? dsg gibi elimde patlamasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

başka modellere yönelin..

niye hocam? nedenini de söyleseydin keşke? bu arada manuelde de şanzıman sıkıntısı var mı? dsg gibi elimde patlamasın?

2008 ortasından sonra olması lazım, common rail enjeksiyona geçildi onlar tercih edilebilir
  • Siz soyluyorsunuz zaten bu araba dayanmiş 260 bin kilometreye, haliylede yeni araba tadini verecegini dusunmuyorum ustelik dizel artik nerelerden ne konuldugu mechul yinede siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airapper -- 17 Ağustos 2015; 23:08:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Siz soyluyorsunuz zaten bu araba dayanmiş 260 bin kilometreye, haliylede yeni araba tadini verecegini dusunmuyorum ustelik dizel artik nerelerden ne konuldugu mechul yinede siz bilirsiniz.

teşekkürler yorum için. benim anlamadığım 200 bin km de olan passatlar da var. Yani anlatmak istediğim 200 bini geçmiş dizel passat alınır mı? Sorunu olur mu? Ayrıca birçok araçtan daha çok özelliğe sahip. örneğin esp çift yönlü klima vb.
  • winneras kullanıcısına yanıt
    Araba yorulmuş olacaktir, illaki bir yerden patlak verir. Ama araca guveniyorsaniz alip binilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat b6 1.4 tsi highline
    12 yıl önce açıldı
    CRUZE 2.0 DİZEL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 260bin bence fazla bir kilometre, bu kmden sonra oluşabilecek herhangi bir sorun ve bakımlar sizin için çok masraflı olacaktır, şuanda kullandığınız benzinli civic kadar sorunsuz değil alman araçları. (Belli bir kmden sonrasını kast ediyorum) Ben şahsen 150bini geçen dizel bir VAG grubu aracı almayı düşünmezdim (Kendimde dizel vag grubu araç kullanıcısıyım bu arada)

Bütçenizi ve diğer kriterleriniz belirtirseniz, başka araçlar önerebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 17 Ağustos 2015; 23:10:34 >
  • 2008 ve sonrası 2.0 TDCİ mondeolara yönelin aynı fiyatlara daha temiz daha düşük kmli bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

260bin bence fazla bir kilometre, bu kmden sonra oluşabilecek herhangi bir sorun ve bakımlar sizin için çok masraflı olacaktır, şuanda kullandığınız benzinli civic kadar sorunsuz değil alman araçları. (Belli bir kmden sonrasını kast ediyorum) Ben şahsen 150bini geçen dizel bir VAG grubu aracı almayı düşünmezdim (Kendimde dizel vag grubu araç kullanıcısıyım bu arada)

Bütçenizi ve diğer kriterleriniz belirtirseniz, başka araçlar önerebiliriz

yorumunuz için teşekkür ederim. 150 bin üstü bir passat çok mu sıkıntı çıkartır ki? Passat nedense beni hem dış hem iç tasarım olarak etkiliyor. Örneğin 2.0 accordlarda ne esp ne çift yönlü klima vs vs var. Yani 2006 model bir araç gözüme dolu geliyor. b6 a4 lere bakıyorum onların da km uçuk. 150 binden aşağı olanlarlar da 50 bin lira istiyor. bütcemiz 45 bin liraya kadar. sedan araç arıyoruz. dizel benzinli fark etmez.

• Dsgsiz passata binilmez. Hic olmadi aldiktan sonra mutlaka dsg taktirin.

• B6 passat 1.6 comfortline kullanıcısıyım, soracağınız soru varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

2008 ve sonrası 2.0 TDCİ mondeolara yönelin aynı fiyatlara daha temiz daha düşük kmli bulunabilir.

hocam tutulan bir araç arıyoruz. Sıkıntı çıkarırsa hem ikinci eli kötü hem de sorunlu bir araç aldığımız için üzülürüm. Genelde 180 bini devirmiş araçlar oluyor. Ayrıca sadece titaniumda esp var diye biliyorum. 180 binin üzerindeki araçlarda enjektör sorunu varmış. Yani sorun çıkarma olasılığı yüksekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Dsgsiz passata binilmez. Hic olmadi aldiktan sonra mutlaka dsg taktirin.

hocam ironi yapıyorsunuz ama dsg sorunu dışında b6 kasa passat bence rakiplerine göre çok çok dolu bir araç. mondeo, accord, avensis vs araçlarda esp yok. Hatta çoğunda fonksiyonel direksiyon bile yok. Bu yıldaki bir araca göre gayet dolu bir donanımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

B6 passat 1.6 comfortline kullanıcısıyım, soracağınız soru varsa cevaplarım

1.6 motor 160 kmde takılıyormuş doğru mu? ayrıca motoru çok performanslı değilmiş. Araç bayırda gitmiyormuş. Kafama takılan en önemli şeyler bunlar. cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

1.6 motor 160 kmde takılıyormuş doğru mu? ayrıca motoru çok performanslı değilmiş. Araç bayırda gitmiyormuş. Kafama takılan en önemli şeyler bunlar. cevaplarsanız sevinirim.

Hocam belirtmeyi unutmuşum 1.6 Tdi 105 bg, Yeni 1.000 km yol yaptım, yokuşta çıkışta takılma bayılma vb. Yapmadı zaten dik yokuş yoktu, 180, 190 gördüm sonrasını görmedim gerek de yok

• quote:

quote:

quote:

Hocam belirtmeyi unutmuşum 1.6 Tdi 105 bg, Yeni 1.000 km yol yaptım, yokuşta çıkışta takılma bayılma vb. Yapmadı zaten dik yokuş yoktu, 180, 190 gördüm sonrasını görmedim gerek de yok

eyvallah hocam. yorumunuz için teşekkür ederim.

• Bal gibi Alinir Temiz Bulun haber Verin
    Ben Takipteyim Alinmamasi icin neden yok
    Forumu Takmayin Forum vw dusmanligi Var
    Sifir Almaya Ve Dogus Otoya Bende karsiyim
    Ama Marka dusmanligi yapmayin eger jetta deseydin civicte Kal derdim

Niye Başka Model olsun ki adam belliki Passat istiyor neden illa Baska Araba zorluyorsunuz Adamin keyfinden size ne
    Hayir kullanmasam Bir sey demiyecegim ama kullandim biliyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanlıTony

Bal gibi Alinir Temiz Bulun haber Verin

Niye Başka Model olsun ki adam belliki Passat istiyor neden illa Baska Araba zorluyorsunuz Adamin keyfinden size ne

sağ ol dostum. Sıfır araç almak normal bir aile için intihar gibi bir şey. Hele doğuş gibi bir firmadan düşünemiyorum bile. buradakiler vw kullandı mı bilmiyorum ama 200 binin üstündeki dizel araçlar ya turbo ya da enjektör sıkıntısı yaşatıyormuş diye duydum. Bakımlı bile olsa enjektör bozulması durumunda takımımın 7 bin lira olduğunu öğrendiğimde hevesim kaçtı. Civic gerçekten sorunsuz bir araç. Neredeyse hiç sıkıntı çıkarmadı saat gibi maşallah. Passat alıp dertleriyle uğraşmak istemiyorum. Passatta beni cezbeden şeyler çift klima, esp, fonksiyonel direksiyon, elektronik fren vs. B6 kasarlarda elektronik fren var neredeyse sınıfında bu özelliğe sahip tek araç. accordlara baktım ama iç tasarımını beğenmedim. Donanımı passatın yanında boş kalıyor. Mondeo ikinci eli ölü. b6 a4 zaten uçuk fiyarları. e46 bmw düşünemiyorum bile. e46 almak bildiğin bombayı yutup içinde patlatmak gibi bir şey diye düşünüyorum. 2000 model bir araca 40 bin lira verip 300 binde kullanmak akıl karı değil. merso desen 2000 model c serisi 47 bin liradan başlıyor. Geriye bi insignia kalıyor. İnsignianınsa bagajı ve arka koltuk kısmı hoşuma gitmiyor. 1.87 boyum var ve arka kısımda eğilip bükülüyorum. Başka araç kaldıysa siz söyleyin. Ha bu arada 2005 model maktajlı vteclere 38-40 bin lira istiyorlar gülüyorum. Bu piyasada ne alınır hala bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DelikanlıTony

Bal gibi Alinir Temiz Bulun haber Verin

sağ ol dostum. Sıfır araç almak normal bir aile için intihar gibi bir şey. Hele doğuş gibi bir firmadan düşünemiyorum bile. buradakiler vw kullandı mı bilmiyorum ama 200 binin üstündeki dizel araçlar ya turbo ya da enjektör sıkıntısı yaşatıyormuş diye duydum. Bakımlı bile olsa enjektör bozulması durumunda takımımın 7 bin lira olduğunu öğrendiğimde hevesim kaçtı. Civic gerçekten sorunsuz bir araç. Neredeyse hiç sıkıntı çıkarmadı saat gibi maşallah. Passat alıp dertleriyle uğraşmak istemiyorum. Passatta beni cezbeden şeyler çift klima, esp, fonksiyonel direksiyon, elektronik fren vs. B6 kasarlarda elektronik fren var neredeyse sınıfında bu özelliğe sahip tek araç. accordlara baktım ama iç tasarımını beğenmedim. Donanımı passatın yanında boş kalıyor. Mondeo ikinci eli ölü. b6 a4 zaten uçuk fiyarları. e46 bmw düşünemiyorum bile. e46 almak bildiğin bombayı yutup içinde patlatmak gibi bir şey diye düşünüyorum. 2000 model bir araca 40 bin lira verip 300 binde kullanmak akıl karı değil. merso desen 2000 model c serisi 47 bin liradan başlıyor. Geriye bi insignia kalıyor. İnsignianınsa bagajı ve arka koltuk kısmı hoşuma gitmiyor. 1.87 boyum var ve arka kısımda eğilip bükülüyorum. Başka araç kaldıysa siz söyleyin. Ha bu arada 2005 model maktajlı vteclere 38-40 bin lira istiyorlar gülüyorum. Bu piyasada ne alınır hala bilmiyorum.

Mondeo Onermiyorum Cunki Attan Inip Essege Binersiniz Passat Cok Cazip Insigna Iyidir Ama Boyda MaaşAllah
    E46 Boru Gibi yakar Zaten Zevk Arabasidir Çok Masraf edersin

Onun Dışında Latitude ye Bak
    Ama Satarken Ucuza Gider onuda Soyliyim
    Yasadim biliyorum
    S60 Bakin derim Yada S40 Iyi gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.