Şimdi Ara

Passat aracına xenon film ve ön ışıkllandırma uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün beyaz passat aldık şimdi ben aracıma film üst tavana folyo kaplatmak istiyorum sizce hangi numara yaptırmalıyız? Ve ön ışıkllandırma için beyaz araba için en idael 6000k diye araştırdım xenon farlar taktırınca uzun kısa fark ediyor mu? Ve sisler ne oluyor acaba? Bir kaç araştırma yaptım led beyaz ampuller var bunlarla mı tamamla ma yapılıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oldugu gibi dursa, güzelim arabayı pavyona çevirmeseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

oldugu gibi dursa, güzelim arabayı pavyona çevirmeseniz :)

abartmadan beyaz xenon çok güzel duruyor ama
  • mercekli far alıp xenon takarsanız orjinal durur ve apaçi işi durmaz merceksiz fara takacaksanız hiç bulaşmayın derim hem milletten küfür yemeyin hemde aracın orjinalliği bozulmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-2011-model-wolksvagen-passat-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-118802610/detay

bu uygulamayı yaptırırsanız daha orjinal olur

bunlar dışında size tavsiyem 18'' lik r8 jantları ve 5 cm lik yay başka da hiçbirşeye gerek yok

kolay gelsin

• İlandaki uygulamacı amma ukalaymış!!!

Muayeneden geçer mi, far yıkama da takıyor musunuz, otomatik yükseklik ayarı özelliği var mı gibi soruları es geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

İlandaki uygulamacı amma ukalaymış!!!

Muayeneden geçer mi, far yıkama da takıyor musunuz, otomatik yükseklik ayarı özelliği var mı gibi soruları es geçmiş

Kendi ne isterse onu yapıyor müşteri ne istemiş hiç bir önemi yok.Ciddi anlamda ukalaca yazılmış bir ilan şahsen ben asla gidip bişey yaptırmazdım orda sırf o ilan yüzünden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Kendi ne isterse onu yapıyor müşteri ne istemiş hiç bir önemi yok.Ciddi anlamda ukalaca yazılmış bir ilan şahsen ben asla gidip bişey yaptırmazdım orda sırf o ilan yüzünden.

Bence de çok gereksiz bir uygulama bu yaptıkları en güzeli beyaz aracınız var ise beyaz ampul takmak sarıdan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osert34 -- 13 Mayıs 2013; 13:09:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Cam filmi konusunda yardımcı olayım 1 numaraya boşuna para verirsin 2 numara genelde tercih edilendir 3 te tamamen kapatır ideal olan 2 numarayı yaptırabilirsin ceza yemekte istemiyorsan şöfor tarafı 1 numara ön sağ yok arkalar 2 numara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Haklısın bende en başta hevesli davrandım ama sonra hepsinden vazgeçtim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.