Şimdi Ara

Passat & Avensis Evi Sattık Hala Karar Veremedik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dezavantajdır o , avantaj olsa duramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat highline hem donanım hem de konfor olarak oldukça güzel araç. kesinlikle tatmin eder. ancak fiyatı 1.6 dizel bir araç için bence yüksek. ancak 2.elde ğeynir ekmek gibi oldukça iyi fiyatlara satabileceğiniz bir araç.
    avensis dizel almayın 2.el satarken sıkıntı yaşarsınız. çok değer kaybeder.

bu sınıfta dizel otomatik araç alıancaksa:

- passat ( fiyatı yüksek)
    - superb ( konfor olarak bence en iyisi)
    - insignia ( fiyat performans donanım üçlüsü en ideal araç)
    - peugeot 508 ( fransız araçlarına önyargı olsa da 508 çok kaliteli bir araç.)

bence en makul seçenekler.
  • Avensis bu sinifta en son seçeneklerden biri olmali.o para avensise mi verilir ustelik manuel vites.ikinci ellerine bakin ne kadara gidiyor.144 bin yuksek bir fiyat olsa da ben passat diyorum.devamli yetkili servise giderseniz ariza durumunda iyi niyet garantisinden hallediyorlar.ama az para vereyim iyi donanimli tasarimi güzel passattan da geri kalmayacak araba alayim derseniz insigniayi kacirmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

quote:

Orijinalden alıntı: coder73

Hocam git beylikdüzünden ev al 150 bin liraya 4 sene sonra 500 olur.

Konuyla alakasız fakat 150bin tlye beylikdüzünde nerede ev var

Esenyurt un yandan yemişi Kıraç ta vardır, beylikdüzü ile arasında bir dere var beylikdüzü sayılır üçe beşe bakmayın.
  • Bence insignia alın

• Karar verdim;

İnsignia, sorunları ve trim sesleri ile elendi.
    Passat: Dsg sorunu ve yüksek fiyatı nedeni ile elendi.
    Avensis: otomatik olmayışı ve fiyatını hak etmeyişi nedeni ile elendi.
    508: Fransız malı olduğu için benim listemde imkanı yok yer edinemez.
    Superb: çevremde ki insanların bana o kadar uyardık malı gözü ile bakmasına tahammül edemem elendi.
    Mondeo: Yeni kasası çok pahalı elendi.

Kısacası şu ekonomik durumda ve ülkenin gidişatında D segmentine bu denli parayı asla bağlamayacağım. E segmentine ne zaman param yeterse o zaman tekrar düşüneceğim. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Bence biraz daha bekler yeni çıkan hondanın 1.5 turbo benzinli 184 hplik motorlu versiyonun çıkmasını beklerdim. O araba piyasadaki bütün b+c sınıfı araçları tokatlar

• aderinkaya A kullanıcısına yanıt
    Avensis tutulmuyor maalesef hocam.odd satış rakamlarına bak.superb ve ya insigniayıda bak derim insigniada güzel kampanyalar var

• Skoda superb sizi rahat ettirir di. Cevrekilerin ne konustugu nasil baktigi ile ilgilenip hayatini ona gore yasiyorsan eğer. Araba da alma evlenme ev de alma disarida cikma hatta sosyal hesaplarını kapat evden cikm gardaş

• coder73 C kullanıcısına yanıt
    sallama dediğin fiyata bana beylikdüzünde ev bul ben sana 155 bin tl nakit vereceğim 5 bin tl si senin olsun
  • Avensise bulaşma. İkinci eli ölü. Toyota bayileri bile 1.6 dizel çeşitli donanımdaki avensis test araçlarını aylarca satamadı güç bela sattılar. Kaldı ki normalde test araçları hemen satılır hatta kapışılır :)

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Tanımadığın insanlarla daha düzgün konuşmayı denemelisin.
  • Evet aradan geçen bir yılın ardından Passat çektik evin önüne :D 1.6 TDI DSG Comfortline

https://forum.donanimhaber.com/0-passat-aldik-sorularim-olacak--130147756
  • Ev satıp araç almak mantıklı değil..Hele hele 144 bin gibi bir paraya orta sınıf bir otomobil almak hiç mantıklı değil..Bana kalırsa şu saatten sonra 0 araç almak mantıklı değil.O parayı başka bir yerden ev alarak değerlendirip Astra ile yola devam etmek mantıklı görünüyor.Çok bıkkınsanız Astradan satıp belki üstüne 5 10 bin lira ekleyip model yükseltebilirsiniz.Bu benim görüşüm elbette karar sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 30 Kasım 2017; 21:3:47 >
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Hocam 170 bin vererek evi satmadan 1 yıl sonra passat aldık hemen üstteki yorumu okursanız yeni konu mevcut :) Teşekkür ederim.
  • Edit: Hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 30 Kasım 2017; 21:21:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.