Şimdi Ara

Passat B8 araç için ses sistemi önerisi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar passat b8 2016 model aracımız var. Satışı yapılacak 3 ay kadar ses sistemi kurup hevesimi almak istiyorum. Bütçem 1.000₺ ile 2.500₺ arasıdır. Sizce pandizot olarak mu yapılmalı yoksa kapı kollarına mı takılmalı. Veya sadece bass anfi mi. Şimdi bi de midrangeler çıkmış uzman arkadaşlardan öneri bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence Pandizot işine girmeyin. Ön kapılara mid takımı yada midrange bagaja bass ve amfi yeterlidir.
    Midrangede yapabilirsiniz yüksek ses almak için takılır genellikle.
    Mid takımı ise daha içinden midbass tweeter crossover çıkar daha Yüksek ses almasın belki ama daha temiz ses alırsın kulak yormayan karar senin ona göre tavsiyede bulunurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben taktırdım çok güzel ses veriyor Midrange 4 takım 1 tane bass ve anfi ile bağlantı sağladım. Açıkçası yüksek ses geliyor güzel. Ama ses kapalı iken ufak bi ses var iki adet parazit önleyici takıldı ama çözülmedi ne yapabiliriz?

• osrt91 kullanıcısına yanıt
    teyp İle alakalı ses çok değilse kurcalatmayın.

Çok değil normal mi o ses?

• osrt91 kullanıcısına yanıt
    Kullanılan kablolar rcalar felan hepsi bi etken tabi ama 10 aracın 7-8inde ufakta olsa bu sesi duyuyorum. Ben teybe şase vererek çözmüştüm sıkıntı teybde idi sizin araca bakılmadan bir şey denilemez ama dediğim gibi rahatsız etmiyorsa kurcalatmaya değmez.

Bizim teyp bağlantıları komple torpido da cd çalar arkasında acaba hangisine şase verilmesi gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.