Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
41.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam malum site üzerinden sms attim,dsg sanzumanli araç almak uzereyim tavsiye edermisn dedim senin aracina talibim demedim,oda bana hocam samimiyetimle soyluyorum git Japon araçlarına bak tavsiye etmiyorum dedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Araciniza talibim demedim,arac Ankaradaysa İstanbul dayım dedim bu sanzumanli bi araç bakiyorum tavsiye edermisinz dedim bana etmem hocam gidin Japon araçlarına bakın diyenler çok oldu..

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Tam otamatik tork konvertörlü araçlar ve cvt şanzuman lar sorun oranları az olabilir ama bence çok başarısızlık. Hem bulundukları araçların performansını aşırı törpülüyor hem yakıtı çok tüketiyorlar.Ayrıca çok karası yapıları var hiç olmaması gereken yerde bir bakmışsın vitesi küçültüyor yada büyütüyor.Mesela bana sorsa satıyorum hyundai aracımız bende tavsiye etmem şanzumanı.Paramız olsa en iyisi zf gerisi yalan.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Dürüst adammış helal olsun.

• Imaj algisi yüksek bir marka, bu kadar çok satmasının ilk sebebi bu (motor şanzıman seçeneklerini bu kadar bol sunan da ilk marka). Imaji yüksek olduğu için de ikinci eli iyi. Millet cebini düşünüyor, yoksa golf iyi araba onun dışında rakiplerinden aman aman üstünlüğü yok bence.
    Başka konuya da yazdım, bir tanidigimiza aynı bütçeyle trendline otomatik jetta yerine aynı km modelde 508 otomatik aldırdım, etrafındakiler "ama jetta vw kalitesi, alman kalitesi, yanlis yapmissin" vs deyip adamı çileden cikariyorlar. Gel bu adamlarla araba konuş şimdi.

• Passat kalitesi ve seviyesinde ben şahsen Japon otomobili görmüyorum.Hondanın konsolu bildiğin Atari salonu,avensisde otomatik seçeneği 2,0 da var sadece
  • accord ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Passat kalitesi ve seviyesinde ben şahsen Japon otomobili görmüyorum.Hondanın konsolu bildiğin Atari salonu,avensisde otomatik seçeneği 2,0 da var sadece

genelleme olmuş bu. evet civic'in konsolu atari salonu haksız değilsiniz, ama accord için aynı şeyleri söylemek haksızlık olur.
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    2,0 ve ikinci el sıkıntı benimde tek beğendiğim Japon accord.Ama 2 bin motor vergiden kaybediyor yakıtta fazla.

• 2. el biraz sıkıntı bi civic 3 güne satılıyo accord 23gün :)
    o kasaya 2000 motor gayet normal 156hp
    yakıt olarak honda genel olarak teknik verilerinde yüksek olmasına karşılık kullanıcılara bakarsanız çokdaha az olduğunu görürsünüz.
    accordun en büyük kaybı avrupadan çekiliyor olması.
  • Valla bu kadar sıkıntıya rağmen çatır çatır satılıyor, millet pek iplemiyor demek

• kuikkuik kullanıcısına yanıt
    satılır tabi model yelpazesi geniş fiyatı donanımına göre uygun birde efsane olmuş golf ismi var.
    2. el konusunda 1. reno 2. vw en kolay satılan araçlar ve otomatik konusunda en çok pişman olunan araçlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

satılır tabi model yelpazesi geniş fiyatı donanımına göre uygun birde efsane olmuş golf ismi var.
    2. el konusunda 1. reno 2. vw en kolay satılan araçlar ve otomatik konusunda en çok pişman olunan araçlar:)

Wv sabıkalı evet ama Otomatik konusunda renonun öyle cok aman aman bi şikayetini duymadım sanki. Yanlış biliyorda olabilirim tabi..

• önceki aracım clio idi viteslerde çok kararsızlık vardı
    http://www.hurriyet.com.tr/alman-devine-guney-koreden-buyuk-sok-40178632
    bizde buşekilde bi yaptırım yok satan tamamen kazandığı paraya bakıyor.
  • Yaklaşık 15 senedir kendi aracım var ve o zamandır binmek için araba alıp satıp kullanıyorum.Şunu gördüm aldığın her araç mutlak satma adayıdır.İçime sinip şöyle keyifle sürdüğüm aracın satarken keyfimi kaçırması çok kötü.Helede olurya bu kadar yoğun arabanıın olduğu bir ortamda biri geldi sürttü arabayı boyattın.Tamam bu piyasa şartlarında çöpe atman gerekiyor.Özellikle ikinci eli olmayan araçlarda insanlar mercekle kusur arıyor fiyatı yerin dibine sokmak için.Ama namussuz passatta şanzumanı değiş hatta tavanı değiş insanlar ne güzel yeni değişmiş nerdeyse diyor.Hatta burdaki arkadaş sordum tavsiye etmem demiş satanlar yani o kadar malının satılacağından emin ve öyle.Örnek veriyorum accord alsam 2-3 sene keyifle sürsem satacağım zaman muhatap olacağın kitlenin lafları:abi bu araba kaç yakıyor,hocam kaç basıyor gibi bir sürü gereksiz muhabbet.Ama passat, corolla,focus gibi araçlarda muhabbet,hocam yarın ekspertiz yapalım peşine banka peşine noter.O yüzden ben artık bunları dikkate alıyorum.
    Mesela suv tipi araçlarda herkes tutturmuş qashqai,hyundai ix35,tiguan kardeşim bunların suvla alakası yok.Ben kuga aldım çok beğenerek kullandım(Yakıtı hariç) ama satacak oldum 2 ay arayan bile olmadı.Yani düşünün lüzumsuz yere arayana bile hasret kaldım o derece.En son bizim gibi bilen bir aile aldı.Ama benim zamanım genişti istediğim fiyata sattım yoksa çok zarar ederek satmak zorunda kalırdım.O yüzden d segmenti bir araç alacağım zaman alternatif kalmıyor.Mesela çok daha donanımlı hemde aynı fiyata 150 li lik super b vardı.Ama sırf insanların skoda algısı yüzünden caydım.Yani bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin koşullarından kendimizi izole edemiyoruz.Başınızı ağrıttım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 2 Ağustos 2016; 13:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yaklaşık 15 senedir kendi aracım var ve o zamandır binmek için araba alıp satıp kullanıyorum.Şunu gördüm aldığın her araç mutlak satma adayıdır.İçime sinip şöyle keyifle sürdüğüm aracın satarken keyfimi kaçırması çok kötü.Helede olurya bu kadar yoğun arabanıın olduğu bir ortamda biri geldi sürttü arabayı boyattın.Tamam bu piyasa şartlarında çöpe atman gerekiyor.Özellikle ikinci eli olmayan araçlarda insanlar mercekle kusur arıyor fiyatı yerin dibine sokmak için.Ama namussuz passatta şanzumanı değiş hatta tavanı değiş insanlar ne güzel yeni değişmiş nerdeyse diyor.Hatta burdaki arkadaş sordum tavsiye etmem demiş satanlar yani o kadar malının satılacağından emin ve öyle.Örnek veriyorum accord alsam 2-3 sene keyifle sürsem satacağım zaman muhatap olacağın kitlenin lafları:abi bu araba kaç yakıyor,hocam kaç basıyor gibi bir sürü gereksiz muhabbet.Ama passat, corolla,focus gibi araçlarda muhabbet,hocam yarın ekspertiz yapalım peşine banka peşine noter.O yüzden ben artık bunları dikkate alıyorum.
    Mesela suv tipi araçlarda herkes tutturmuş qashqai,hyundai ix35,tiguan kardeşim bunların suvla alakası yok.Ben kuga aldım çok beğenerek kullandım(Yakıtı hariç) ama satacak oldum 2 ay arayan bile olmadı.Yani düşünün lüzumsuz yere arayana bile hasret kaldım o derece.En son bizim gibi bilen bir aile aldı.Ama benim zamanım genişti istediğim fiyata sattım yoksa çok zarar ederek satmak zorunda kalırdım.O yüzden d segmenti bir araç alacağım zaman alternatif kalmıyor.Mesela çok daha donanımlı hemde aynı fiyata 150 li lik super b vardı.Ama sırf insanların skoda algısı yüzünden caydım.Yani bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin koşullarından kendimizi izole edemiyoruz.Başınızı ağrıttım teşekkürler.

bu yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. yalnız ix35 demişsiniz, ix35'in de adam gibi piyasası yok inanın. 2 ayda zor sattık 2012 1.6 gdi full ix35'i. tiguan olsaydı 1 haftada giderdi.

• Ben ikinci elde düşündüm 10 bin km yi aşmamış passat otomatik satacak adamlar o kadar rahatki 103 bine alınabilen arabaya yazmız 99,5 son 99 diyor en uygun bulduğum 2015 model en son 95 e hatır için bırakıyordu.Gerek yok dedi 10 daha veririrm sıfır alırım.Şöyle ilanlara bir bakın 1 ay kalan çok az.Yoksa 100 binlik mal değil zaten ama hangisi bu paraları ediyor a sınıfı araçlar olmuş 50 bin tl.Benim tek kafama takılan dsg olayı oda beni yolda bırakmasın yeter.Garantisi bitmeye yakın nasipse satarım .Bana 2 senede 3-5 zarar ettirse bile yeter.O zamana kadarda kugaya yine bakacağım dizel yeni kasası ikinci el uygun az km alırım.Yani 2yıl sonrasının b planı hazır.Passat elimde nakit diye dursun.
  • Arabamı aldım ankaradan tokata ortlama 80 km hızla 5 lt yaktı daha 450 km de araç bence çok iyi.İnanın beklentimden çok daha performanslı ilk defa tsi araç kullanıyorum daha önce hitler 1.6 ve fsi kullandım ama bu bambaşka.Bu motora ekonomi ve performanı nasıl sığdırmışlar.Gelgelelim dsg ye ilk dsg maceram İNAŞALLAH sıkıntı çıkarmaz ama kısa kullanımda şunu söyleyeyim muazzam birşey.Kesinlikle vites geçişi diye birşey yok ne zaman 7 ye geldi anlayamıyorsunz.Arıza İNŞALLAH vermez çünkü mükemmel miş dsg.Tam otomatik şanzumanlar resmen çağdışıymış.
  • D segment araba manuel vites alınmalıdır.

Çünkü en ideal seçenek budur. Boş yere otomatik alıp amelelik yapmamak lazım.

Manuel vites rahatlıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Haklısın Japon candır gerisi maceradır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.