Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
41.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dsg konusunda çok ikilemde kaldım ama yinede dsg li aldım Passat 1,4 tsi 125 comfort aracımı.Açıkçası çevremdeki her vw araca şöyle uzanıp baktım yani 10 araçtan nerdeyse 7 si dsg bukadar Arıza varsa millet halen niye alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tüm gücüyle Volkswagen'a çamur atmaya çalışan antivw trolleri ile dolmuş. En çok tercih eden Türk halkına aptal yaftası yapıştırmaya çalışanların dünya satışlarına da bakması lazım. Fiat'a binip VW'a çamur atmaya çalışmakta ayrı bir komedi. Aşırı nefret gizli hayranlıktır.
  • fiyat ve donanıma bakınca insanın alası geliyor.
    2. eli inanılmaz rahat olan bi araç milletin algısı ölüsü para eder şeklinde otomatik kullanıcıları biraz araştırınca uzak duruyor.

3 yıl önce golf alma niyetindeydim ama biraz araştırınca dsg den uzak durmak istedim iyi de yapmışım.
  • Bu dsg'nin arıza oranını cidden merak ediyorum %5 felan var mıdır acep
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Öylede biraz araştırınca alınacak araba varmıki.Otomatik şanzuman en sorunsuz dediğin araçlarda dahi sorun çıkabiliyor yada müthiş yakıyor.Kiminde çok sık motor arızası çıkıyor kiminde başka kranik sorunlar .BMW 3 seirsi düşünüyordum 1 ay konusuna baktım arabada su alma sorunundan tutta çok yakma peugeot motoru dandik sorunu çok gibi çok sayıda şikayet var.Mercedese bak elektonik aksam sorunları.Bu iş birazda şans işi bakalım İNŞALLAH sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 1 Ağustos 2016; 16:18:48 >
  • Sonuc sirket batti passat satildi,elemanlar kpss ye hazirlanmaya basladi.

• tam otomatik tork konvertörlü şanzımanlar diğerlerine göre çok daha sorunsuz.
    yakıt olarak fazla fakat kavrama mekatronik arızası gibi bi olay yaşamak yok.
    çevremde 3 tane honda var hiçbirinde ses haricinde bi sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

tam otomatik tork konvertörlü şanzımanlar diğerlerine göre çok daha sorunsuz.
    yakıt olarak fazla fakat kavrama mekatronik arızası gibi bi olay yaşamak yok.
    çevremde 3 tane honda var hiçbirinde ses haricinde bi sıkıntı yok :)

Geliştirilmiş tam otomatiklerde var. Yakıt tüketimi çok daha makul durumda . PSA nın EAT6 şanzımanları mesela.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hocam aptal damgası vuran felan yok ama,ben öyle olduğunu düşünüyorumAynı araca diğer ülkelerde özellikle Amerika da 10yil garanti veriyor sana 2 yıl garanti veriyor,sence Vosvos daha doğrusu (Doğuş Oto)bizlerin aptal olduğunu hakkını zerre savunacgi bi makam olmadığını bildiği için bizlere bunu iteliyorlar bunu kabul etmek lazim!!!

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Hocam satlik Dsgli araç sahiplerine msj attim 10 kişiye sordum,tavsiye edermisinz diye 7si uzak dur dedi

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    O 3kişiyi merak ettim:) Sorun olayını bende biliyorum ama eniştemde Passat 1,6 tdi var dsg 2013 60 bine geldi sorun yok. üstelik İstanbul'da yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam satlik Dsgli araç sahiplerine msj attim 10 kişiye sordum,tavsiye edermisinz diye 7si uzak dur dedi

Satmak isteyen adam nasıl uzak dur diyor ya
  • Şu an ikinci aracım Hyundai i10 tam otomatik şanzuman 8-9 litre şehir içi yakıtı var.Yani herseyimde bir geri dönüşü var.Bakalım bir maceraya girdik.Ama şufa bir gerçek bu şanzuman yıllardır Porsche den tut audiye çok fazla markada var.Hem d sınıfı bir araç alıp manuel almakta işime gelmedi.D sınıftaki halen Passat rakipsiz.Mondeo en yakın rakibi otamatik şanzuman dizelde yok benzinli aşırı sarfiyatı.Bundan sonra almayı düşündüğüm nasipse 5,20 i bakalım İNŞALLAH sorunla karşılaşmamda uzun süre kullanırım.Eşimde kullanacağı içim otomatik zaten şarttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 1 Ağustos 2016; 18:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bende dsg konusunda çok ikilemde kaldım ama yinede dsg li aldım Passat 1,4 tsi 125 comfort aracımı.Açıkçası çevremdeki her vw araca şöyle uzanıp baktım yani 10 araçtan nerdeyse 7 si dsg bukadar Arıza varsa millet halen niye alıyor.

Hocam DSG düzgün çalışır ise çok keyifli şanzıman. Ayrıca alan kişi tamamen 2+2 garantisine güveniyor. Garanti bittimi şut

• lazkopat08 kullanıcısına yanıt
    Bence +2 yıl garantiye gerek yok. Biz tüketici olarak hakkımızı aramayı bilmiyoruz . Aslında bu araçların yedi yıl parça garantisi var . Arkadaşım Ford Marc'a bir aracı vardı onda arıza çıktı mahkemelik oldu garantisi 2 yıl geçmişti ordan biliyorum
  • Sadece işçilik aldılar
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Hem uzak dur deyip hemde aracı satmayı nasıl planlıyor acaba merak ettim.

• Avrupada garanti uzatma veya alınan 2.el araca mekanik garanti poliçesi yaptırma çok olağan birsey.

Dolayisiyla avrupada bu araçlarìn olası durumlarda garantiden yaptırıldığını düşüyorum.

Aklıma geldi. Yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 1 Ağustos 2016; 22:04:42 >
  • Vw ye hemen mail atıyorum bütün dsg leri yağlasınlar =) altınada bu videoyu ekleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Ağustos 2016; 22:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bende dsg konusunda çok ikilemde kaldım ama yinede dsg li aldım Passat 1,4 tsi 125 comfort aracımı.Açıkçası çevremdeki her vw araca şöyle uzanıp baktım yani 10 araçtan nerdeyse 7 si dsg bukadar Arıza varsa millet halen niye alıyor.

Sokakta gordugunuz 10 dsgli vag grubu arac sahibine sorun eminim 8 i dsgnin ne oldugunu bilmiyordur. Daha gecen gunlerde forumda bile bindigi aracin sanzimaninin dsg oldugunu yeni ogrenen bir uyenin mesajini okumustum. Bizim millet arastirarak alisveris yapmayi sevme kalabaliga ayak uydururlar cunku satarken zararin az olmasi ilk kriterimiz...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.