Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
41.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersoyla bmw yeni kasalari d ve e premium segmentte cok yaklaştılar birbirlerine altyapi motor gibi şeylerde ayni butun fark biraz daha kalite biraz daha konfor ve genişlik,eger m paket veya amg alirsaniz fark dahada kapatiyor.f10a gucunuz varsa alin o araba zarar etmez ikinci elde ama temizini bulabilirmisiniz onu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Bende de B8 DSG li araç var
    O zaman duratec kardeşi şöyle alalım

5.20 yada 3.20 konusunda hangisi mantıklı 110 max

duratec kardeş kötülediğin arabayı aldın izlenimlerini merak ediyoruz ki belki birini doğru yola sevkedersin bunca u dönüşünden sonra fikir alalım senden.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113412547&p=3&f=200

Dalgamı geçiyosun ? Kötülediğim araba F30 , aldığım araba F10 gözlerindemi görmüyor..

kötülediğim araba dediğin f30 olmamalı yanlış düşünüyorsun donanım paketi kötü olur. f30 dersen genelleme yaparsan aracın luxury paketini önüne koyarlar şaşar kalırsın öyle. ha dersin şu modeli şu donanım paketiyle fiyatına göre alınmaz yetersizdir. öyle leş filan dersen arabadan anlamadığın hakkında fikirlerim çoğalır.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Sağolun öneriniz için
    Konu dağılmasın

Demekki DSG nin ne zaman patlayacağı belli değilmiş orası kesinleşti
    Bir B8 DSG li araç sahibi olarak saatli bombanın üstünde gidiyoruz

• Arabanin kalitesi 2 metre daha fazla yumusak plastik kullanmislar mi kullanmamislar mi olmus. On konsol uzerinde arac surer, kullaniyor gibi kiyaslamalar var. Passatin heryeri deri olsa ne yazar. 3 serisinin zevki, dusuk tuketimi vs bunlar arabayi araba yapan seyler. Kalite ne zamandir plastikle olculur oldu. Bmw nin zaten hicbir zaman sorunsuluk ve en kaliteli ic mekani sunma amaci olmali. Bmw belgeselinde bile adamlar soyluyor. Onlarin olayi surus makinesi

• quote:

Sağolun öneriniz için
    Konu dağılmasın

Demekki DSG nin ne zaman patlayacağı belli değilmiş orası kesinleşti
    Bir B8 DSG li araç sahibi olarak saatli bombanın üstünde gidiyoruz

Nasil boyle dersin hocam dsg sorunu cozuldu arizali diyen paronayak şizofrenidir iddiasi ne olacak peki?
    @Duratec

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

Bende de B8 DSG li araç var
    O zaman duratec kardeşi şöyle alalım

5.20 yada 3.20 konusunda hangisi mantıklı 110 max

duratec kardeş kötülediğin arabayı aldın izlenimlerini merak ediyoruz ki belki birini doğru yola sevkedersin bunca u dönüşünden sonra fikir alalım senden.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113412547&p=3&f=200

Dalgamı geçiyosun ? Kötülediğim araba F30 , aldığım araba F10 gözlerindemi görmüyor..

kötülediğim araba dediğin f30 olmamalı yanlış düşünüyorsun donanım paketi kötü olur. f30 dersen genelleme yaparsan aracın luxury paketini önüne koyarlar şaşar kalırsın öyle. ha dersin şu modeli şu donanım paketiyle fiyatına göre alınmaz yetersizdir. öyle leş filan dersen arabadan anlamadığın hakkında fikirlerim çoğalır.

F30la passati kıyaslamaya kalkip bmw ye les deyince,bAşka bir mesajdada passat premiumlardan geride yazinca,e bunu birileri yuzune vurunca error veriyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu yazıları okuyunca Allahım sana şükürler olsun...Beni korudun diyorum......1,5 yıl önce garantili 2. el Mercedes C - 180 alacaktım....Periyodik bakımlarını , fiyatlarını öğrenince....Vaz geçtim... Doğuş Esenyurttan 2. el 2000 CC dizel passat alacaktım....DSG korkusundan vaz geçtim..Gidip 0 Km AVENSİS aldım... Otomatik yoktu, manuel aldım...Çok memnunum...Bir şikayetim yok..5500 Km oldu...Çok şükür....Direkten dönmüşüm be.....

Sırf şanzıman arızasına 200 tl vermemek için Passattan vazgeçmişsiniz. Onu geçtim C180 nireeeeee avensis niree?

• sıfır araba almışsın daha yesyeni gitmişsin önümüz bayram tanıdık eş dost ne varsa meraklılarya soruyorlar işte nasıl araba filan çok para sonuçta arabayı öve öve bitiremedin nede olsa preminyum zaman geçti müsade istedin kalktın gideceksin arabaya bindin çalıştırdın 1 metre sona şanzıman bomb 200 tl sini geçtim o an bir tane sıfır passat b8 bedava verseler o anki durumu kimse kurtaramaz. hani bazı şeylerin değeri parayla ölçülmezya işte o anı yaşamadıktan sonra anlamazsın. herşeyden öte güvensizlik ve sürekli kafanda deli sorularla arabanın gazına basmak bile başlı başına bir çeşit kıyamet. kimse boşu boşuna elalemin altına kırmızı halı olmasın. gerçekleri konuşalım sadece.
  • Soru bırakan arkadaşlarım için...C - 180 otomobili Mercedes Com tr kendi sitesinden garantili 2. el olarak alıyordum....Çok temiz otomobiller var....Bu günde var......Dizel 2000 cc Passat ise 2. el DOD Esenyurttan alıyordum.. Ayrıca ..DSG arızası 200 Lira diyen arkadaşıma iyi uykular diliyorum.....Saygılarımla....
  • quote:

Soru bırakan arkadaşlarım için...C - 180 otomobili Mercedes Com tr kendi sitesinden garantili 2. el olarak alıyordum....Çok temiz otomobiller var....Bu günde var......Dizel 2000 cc Passat ise 2. el DOD Esenyurttan alıyordum.. Ayrıca ..DSG arızası 200 Lira diyen arkadaşıma iyi uykular diliyorum.....Saygılarımla....

O arkadas 1.2 tsi golfe 83bin tl verdi,haliyle suan zararda napsın f1 vites 200tl diye kendini avutacak tabi
    Buarada onceki kasa c serisi mercedese yakismayan bir aracti iyiki almamışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Soru bırakan arkadaşlarım için...C - 180 otomobili Mercedes Com tr kendi sitesinden garantili 2. el olarak alıyordum....Çok temiz otomobiller var....Bu günde var......Dizel 2000 cc Passat ise 2. el DOD Esenyurttan alıyordum.. Ayrıca ..DSG arızası 200 Lira diyen arkadaşıma iyi uykular diliyorum.....Saygılarımla....

O arkadas 1.2 tsi golfe 83bin tl verdi,haliyle suan zararda napsın f1 vites 200tl diye kendini avutacak tabi
    Buarada onceki kasa c serisi mercedese yakismayan bir aracti iyiki almamışsınız

Renault 1.2 motor getirince baya bir kısmınız susmuştu ama hala varmış mantarlar
    1.2 dediğin araç şu an 90500 tl

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu)

• arabani 70 75 binden satiyorlar sahibindende,adamlara mail falan atda piyasayı düşürmesinler hoş 1.4 turbo insignia parasina arizali şanzimanli golfü kim niye alsin o da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Nisan 2016; 10:46:52 >
  • Aşağıda ki link te örnek verdiğiniz f30 un koltukları alcantra ve diğer örnekte ki f10 dan daha pahalı ve kaliteli bir malzeme, yani yanlış örnek olmuş. f30 un giriş paketi için koltuk ve döşemeleri ve kapı içleri biraz kötü bu kısmı doğru ama örneği yanlış resim ile vermişsiniz. (o araç m paket)

http://www.bimmerpost.c...tid=615756&d=1323052484

Söylemek istediğiniz sanırım bu resimde eklediğim.Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4748

Aşağıda ki link te örnek verdiğiniz f30 un koltukları alcantra ve diğer örnekte ki f10 dan daha pahalı ve kaliteli bir malzeme, yani yanlış örnek olmuş. f30 un giriş paketi için koltuk ve döşemeleri ve kapı içleri biraz kötü bu kısmı doğru ama örneği yanlış resim ile vermişsiniz. (o araç m paket)

http://www.bimmerpost.c...tid=615756&d=1323052484

Söylemek istediğiniz sanırım bu resimde eklediğim.Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu)

Koltuklara kalitesiz demedimki ben.. Kapi icleri kapi ust kismi gogus ve aracta bulunan tüm gri plastikler için konuştum.. Deri olmayan koltuk kalitesiz koltuk demek degildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ilk defa bir dsg arızası goruyorum.ilginç gercekten.

şimdiye kadar nerede yaşıyordun bilmiyorum ama dünyaya hoş geldin

Ağzımdan aldınız
    Ben arkadaşın nerede yaşadığını merak ettim. Sahi nerede yaşıyorsunuz hocam

• Burada kaç kez yazdım...Hiç bir marka ve modele düşmanlığım yok...Motor hacmi küçülüp beygir gücü arttıkça motorun sıkıştırma oranı artıyor... KİM NE DERSE DESİN.....FINDIK MOTOR ÇABUK YIPRANIR....Bana sövüp sayacak fanatikler varsa bir kaç yıl bekleyin....Olup biteni görün....Küçük motor SERVİS DOSTU....KULLANICI DOSTU DEĞİL.....Saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ilk defa bir dsg arızası goruyorum.ilginç gercekten.

yanlış kişiye alıntı yapmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 26 Nisan 2016; 16:21:18 >
  • Daha 3600 km'de şanzımanı dağılan bir aracı almak için sıra bekleyen yüzlerce insan var.
  • Güncelleme: Araç sabah servise verildi. Akşamüstü yapıldı arıza yok dendi ve geri verildi. İş yerinden 400 metre uzaklaştıktan sonra araç "TRAAAAK" diye bir vuruntu ile vitesi boşa alıyor. Ve ekranda "Geri vitese takılamıyor" uyarısı çıkıyor. Kapatıp açtıktan sonra düzelmiş gibi gidiyor, aracı geri şirkete getirirken araç vitesi tekrar boşa alıyor ve klasik "Frene basın" uyarısı çıkıyor. En sonunda olduğu yerde kalıyor araç. Şirketten ilgili kişi gelip başka bir araç veriyor ve passat için çekici çağırıyor.

Son durum bu arkadaşlar. Merak ile bekliyoruz daha neler olacak bu araba ile.
  • quote:

Burada kaç kez yazdım...Hiç bir marka ve modele düşmanlığım yok...Motor hacmi küçülüp beygir gücü arttıkça motorun sıkıştırma oranı artıyor... KİM NE DERSE DESİN.....FINDIK MOTOR ÇABUK YIPRANIR....Bana sövüp sayacak fanatikler varsa bir kaç yıl bekleyin....Olup biteni görün....Küçük motor SERVİS DOSTU....KULLANICI DOSTU DEĞİL.....Saygılarımla....

Millet 0.9 tce motor üretiyor bizim yorumcular hala 1990 yılında yaşıyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.