Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
380
Cevap
8
Favori
41.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

F10 kasa 5.20i lerde 1.6 170bg citroen psa motoru var, 1.4 lük passat dan sonra yakıtı fazla gelir, temizlerini 140 civarı bulabilirsin... Onun nedeni de bu motor sanırım 2013 de getirilmeye başlandı... Model yükseldiği için bu fiyattan gidiyor, dizel düşünürseniz 2011 yüksek km araçlarda bu civarda f10 kasa olup. Tabi premium donanımlı olanlardan bahsediyorum...

Bu motor Psa motoru Bmw 2.0 Lt lik kendi motorunun hacimsel olarak daha düşüğü.
    F30 Daki Psa motoruydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyseki filo aracı da canınız yanmamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş ben ikiside 1598cc zannediyordum, BMW 5.20i deki 1592 cc lik kendi motoruymuş(N20B16)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Passatı satıp F30 kasa 5.20 alınır mı??
    Yakıtı ve vergisi üzer mi??
    Bütçe max 110
    Temiz bulabilinir mi??

Uykum kaçtı geceden beri

bu işte yine passat dsg si gibi tecrübeli olan arkadaştan bilgi alamk lazım ama 110 a pek bişey olmaz. sıkıntı orada. isterseniz f30 1.6 170 hp bişeyler alınır. son zamanların passat ve 5 serisi kullanmış duratec arkadaşımız bu konuda üstün bilgiye sahip hani nasıl satılır bmw ye nasıl geçilir konusunda tecrübelerinden yararlanalım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ben bu Vag fanları ile bazı kesimi nedense çok benzetiyorum .

Hep kandırıldık diyorlar , dün söylediklerini bugün hatırlamıyorlar .

Adam yalan söylüyor benim soylemedigim kelimeleri kendince Quote kismina koyup ben söylemişim gibi yapiyor. Daha öncede kendisini bu konuda uyardim artik şikayet edecegim.. hiç bir zaman 5 serisiyle ilgili içi leş legen plastigi gibi bir cümle kurmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Benim dsg li polomda var zf8 li f10 umda var

quote:

DSG ye sorunlu diyen paronayak şizofrendir

quote:

Banane kardeşim arıza yaptıysa ben manuele biniyom bmw nin içi her tarafı leş gibi takır takır plastik passatta yumuşacık başlarım böyle premiuma 150 bine dsg li passat alacam

quote:

helikopter sesi yok lastiklerdenmiş ses özür dile forumdan

quote:

banane adamın sorunu devam ediyorsa passat zaten premiumlardan geride bir araç ben zf8 şanzımanlı bmw alacam meşgulüm

Evet leş gibi takır takır plastikli bmw niz var,yumuş yumuş plastikli passatı 150 bin tl ye millete önerip leş gibi takır takır plastikli bmw almıştınız,hatırlarımızda

Hayatin yalan.. Şikayet ettim mesajini. Benim soylemedigim şeyleri kendin uydurup yazma birdaha..

• 3serisiyle 5in kokpiti cok buyuk oranda ayni,150ye passat,yari fiyatına s60 dsgye sorunlu diyen sizofren,baslarim boyle premiuma,passat premiumlardan geride,hepsi harfiyen sana ait,kendini şikayet etmis olursun,bence oncelikle insanlara yalan beyanat verdigin için ozur dilemelisin

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Bende de B8 DSG li araç var
    O zaman duratec kardeşi şöyle alalım

5.20 yada 3.20 konusunda hangisi mantıklı 110 max

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113412547&p=3&f=200
    Bak neler demis bmw icin,simdi cikar onerir bak seyret,birde yalanci diyor

• Allah'a şükür aklım fikrim yerinde de wv almamışım.
  • dostumuzun leş dediği f30:
    Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu)
    millete 150 bin tl ye dsgli passat alacağım deyip sonra satın aldığı zf8li f10
    Bindiğinizi söylediğiniz arabadan haberiniz yok,hoş var da 3 serisinin kalitesine laf edip passat övebilecek duruma gelen bir üyenin dramını yaşıyorsunuz,normaldir.

• benim hiç volkswagen aracım olmadı. forumdan sürekli arıza verdiğini okuyordum.O yüzden de biraz volkswagene temkinli bakan biriyim. Ta ki Geçen günlerde bizim okuldaki bayanın eşi 2006 2.0tdi passat ile okula geldi. km 220binlerde dsg şanzıman çok memnun olduğunu bi arıza görmediğini söyledi. çok şaşırdım
  • quote:

duratec kardeş kötülediğin arabayı aldın izlenimlerini merak ediyoruz ki belki birini doğru yola sevkedersin bunca u dönüşünden sonra fikir alalım senden.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113412547&p=3&f=200
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

dostumuzun leş dediği f30:
    millete 150 bin tl ye dsgli passat alacağım deyip sonra satın aldığı zf8li f10
    Bindiğinizi söylediğiniz arabadan haberiniz yok,hoş var da 3 serisinin kalitesine laf edip passat övebilecek duruma gelen bir üyenin dramını yaşıyorsunuz,normaldir.

Ya şimdi bunlar senin bilmediğin,fikir sahibi olmadığın arabalar olduğu için biraz bilgisiz olman doğal olarak normal..

F30 un iç mekan kalitesi D segmenti rakiplerinin çoğundan geridedir. D segmenti premium rakiplerinin ise hepsinden geridedir. Mercedes C serisinden, Yeni A4 den çok daha kötü F30 3 serisinin iç mekanı.

Ayrıca o başlıkta anti parantez söyledim önceki mesajımda da söyledim. Luxury veya 40. yıl F30 u biraz ayırıyorum çünkü kapı içleri deri. Yinede kapı üst bölgeleri,göğüste kulanılan plastik kalitesi KÖTÜ. Vites çevresi,el freni çevresindeki plastik kaliteside keza KÖTÜ.

Evet leş dediğim f30 un içi ;

http://www.bimmerpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=615756&d=1323052484

klima çerçevesindeki plastik,vites ve elfreni çevresindeki gri plastik,kapı içlerindeki gri plastiklerin kalitesi çok kötü. Kapı içlerindeki kumaş kalitesi kötü. Kapı üst bölgelerindeki plastik malzemenin hissi kötü. Kötüden kastım D Segmenti rakiplerine göre geride anlamında okadar..

Buda standart bir f10 un iç mekanı yani Comfort paket. (ekran hariç)

http://f10.5post.com/forums/attachment.php?attachmentid=407756&d=1279210062

Arada dağlar kadar fark var.. Binmeyen,sürmeyen,dokunmayan kişiler anca burda fotoğraflardan aracın iç mekan kalitesini değerlendirir işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Nisan 2016; 16:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

duratec kardeş kötülediğin arabayı aldın izlenimlerini merak ediyoruz ki belki birini doğru yola sevkedersin bunca u dönüşünden sonra fikir alalım senden.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113412547&p=3&f=200

Dalgamı geçiyosun ? Kötülediğim araba F30 , aldığım araba F10 gözlerindemi görmüyor..

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    F30 3serisi
    F10 5 serisi mi oluyor
    Bilmediğimden soruyorum

• Dostum f30 3, f10 5 serisi.ikiside kaliteli araclar,bakmayin bu arkadaşın yaptigi bos muhabbete,passatla 3 serisi kiyaslamak butun dertleri.f30a binin eger genis hacme ihtiyaciniz yoksa alirsiniz o arabayı,linkte vermisler gordugun uzere dun dedigi bugunu tutmuyor.dun dsg sorunlu diyen sizofren paronayak diyordu,bugun bize oyle demedim yalancısınız diyor

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    3 serisine bindim evet biraz dar
    5 serisi de passata göre dar ama malzemeleri daha kaliteli

O zaman F10 kasa bmw bakacaz ama 110 a zor
    Bi önceki seri F9 mu oluyor ve hangi seneler bi önceki kasalar ?

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    3 serisi E46>E90>F30>G20(çıkmadı)
    5 serisi E39>E60>F10>G10(çıkacak)

F10 lar 2010 da çıktı, 2017 de yeni kasası çıkacak, kısaca 7 senede bir kasa değişiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 24 Nisan 2016; 17:13:12 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni kasa çıkınca F 10ların fiyatı düşebilir. Gerçi bu zıkkımlar hep yükseliyor ben düşeni görmedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 24 Nisan 2016; 17:15:38 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.