Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önkaput ve tavan bizi fazla zorlamayacak gibi.

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

Pedleri sipariş ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Çiziklerin durumu şu şekilde :D

Önkaput ve tavan bizi fazla zorlamayacak gibi.

Pedleri sipariş ettim.

Çizik durumu çok kötü değil gibi nedense skodaturkey de çok çizik varmış gibi duruyor ama her yer aynı değil galiba ön kaputtakiler zorlamaz tek geçiş 203s kapatır

Ayrıca sana çok güzel bir haberim var sıkı dur :

PAZAR GÜNÜ SABAHTAN AKŞAMA KADAR BOŞUM DERSHANE DE Kİ DERSLER HAFTAİÇİNE KAYDI

• Engin o kadar çizik bizim aracta da var ama beyaz oldugundan dolayı pek farkedilmiyor

şimdi hangi gun , bana pazar gunu biraz zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Engin o kadar çizik bizim aracta da var ama beyaz oldugundan dolayı pek farkedilmiyor

şimdi hangi gun , bana pazar gunu biraz zor gibi

Cumartesi kesin olucak eğer Engin Abim pazar günü müsait olursa o günde yaparız birşeyler
  • Erdem herkes müzdarip o dertten :D

Ben pazarda boşum, pazarda yapabiliriz bir şeyler.

Ama 2. kat polisaj yapıp boyayı inceltmeyelim , ciğerim yanıyor
  • Valla ben bir wax atayım da o yeter bana..çizikler çok batmıyor gözüme
  • Arkadaşlar merhaba.
    Benim İzlanda Grisi daha çok ama çok yeni olduğundan pek kıyamıyorum fakat sanırıkm bu wax dediğiniz olay boyaya koruyucu görevi yapıyor.
    Doğrumudur?

Oğlum istiyor birşeyler yapmak ama pek güvenemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 10 Mayıs 2010; 20:48:24 >
  • :...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 10 Mayıs 2010; 20:50:48 >
  • Erdem abi,Sercan çizik gidermeyle uğraşırken bizde senle kuğuya wax atarız
    Ardından senin motora VRC uygulayalım biraz,cayır cayır aprlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaRay -- 10 Mayıs 2010; 20:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Arkadaşlar merhaba.
    Benim İzlanda Grisi daha çok ama çok yeni olduğundan pek kıyamıyorum fakat sanırıkm bu wax dediğiniz olay boyaya koruyucu görevi yapıyor.
    Doğrumudur?

Oğlum istiyor birşeyler yapmak ama pek güvenemiyorum

OverDrive ustam geçen aklıma sen geldin forumda da sordum sonra aklıma geldi forumdan ayrıldığın , Hayırlı olsun Passatını almışsın Baım konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu konuda sna sözüm vardı

Eğer Cumartesi müsaitsen seni de bekleriz

• Yeni ürünlerim geldi ve şu an da yolda Anway Loc + sprey şişsei + Meguiar'S APC sprey şişe ylda ayrıca 1 ay sonra Polishin padler alıcam ondan sonra çeyiz tam anlamıyda olmuş olucak

Solda ki Şampuan -> Menzerna 203s -> Menzerna 3.02 RD

Böylece Polish ürünlerim en düşük orta ve yüksek olmak üzere tamamlanmıştır

106FA - 500 ml
    203s - 1000 ml
    3.02 RD 500 ml

Passat yaza polishe doyucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Mayıs 2010; 17:59:56 >

• Bakıyorum Passatçılarda azar azar çeyizleri topladı şöyle genel bir resim çekip eklesek mi acaba

Resimde olmayan ve yolda olan ürünler

Yıkama Makinesi -Polisaj makinesi- POlisaj için 150mm pad-Menzerna 203s 1 Litre - Menzerna 3.02 RD 1L -Şampuan - Anway LOC - Anway sprey şişe - Meguiar's APC sprey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Mayıs 2010; 18:50:31 >

• Sercan hayırlı olsun yeni ürünlerin.

Ben seneye kadar polish yapmayacağımdan makine felan almadım şimdilik.
    Haziranda sizin araca irişince gözüm keserse seneye yaz tatiline doğru bende bir makine alıcam,tabiki polishleride...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaRay -- 11 Mayıs 2010; 22:14:57 >
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:10:32 >
  • Sizce bu ürün nasıl?

http://urun.gittigidiyor.com/Makita-9227CB-POLISAJ-MAKINASI-TEMIZ_W0QQidZZ26886433

buna uygun pedler hangisidir?
  • Youtube'da meguiars filmlerinin hemen hepsinde alet makita gibi aklımda kalmış, sıfırı da 450 tl civarında.
  • Kullanamasam da biriktirmeye devam :) Bu ürünü aldım, satıcısı garanti verdi. iki gün içinde elimde olacak. Sıra buna uygun ped ve tablaları bulmaya geldi. Nereden bulabilirim?

Ben muhtemelen hiç kullanamayacağım bir ürün daha almış bulunuyorum :) ama burada isteyen olursa seve seve verebilirim kullanım için.
  • İlker abi vazgeçme şansın varsa bence vazgeç.
    Satıcı her ne kadar garanti veriyorum felan desede sadece lafta kalıyor bunlar.

Linkteki alet bayağı hırpalanmış gibi duruyor.
    Dişlileri vs ne alemde merak ettim doğrusu.
    En basitinden tutma yerine bakarsan ayna gibi parlıyor.
    Normalde orası mat,düşü artık kimbilir ne kadar kullanıldı...

Kaça aldın ayıptır sorması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

İlker abi vazgeçme şansın varsa bence vazgeç.
    Satıcı her ne kadar garanti veriyorum felan desede sadece lafta kalıyor bunlar.

Linkteki alet bayağı hırpalanmış gibi duruyor.
    Dişlileri vs ne alemde merak ettim doğrusu.
    En basitinden tutma yerine bakarsan ayna gibi parlıyor.
    Normalde orası mat,düşü artık kimbilir ne kadar kullanıldı...

Kaça aldın ayıptır sorması?

Katılıyorum

İlker Abim polisaj sıkıntısı olmaz sende ayarlarız sana da bir gün en azından ihtiyacın olduğunda ben sana veririm makineyi kullanırsın Ben elime MAKİTA 'yı da aldım bende 100 TL Lik Crown var arasında bana göre hiiç fark yok hepsi aynı işi görüyor Biraz daha hafifti ama benim gibi birine Crown hafif bile geldi

Eğer Pazar günü buluşabilirsek seni de bekleriz soruların veya Polisaj makinesi ile ilgili herşeyi canlı olarak yanıtlayabiliriz ve görselli

Makineye takılan pedlerden elinde 3 tane polishing 150 mm ped bulunsun ped konusunu Skodaturkey den Berkerçelik adlı kişi ile irtibata geçebilirsin bana da getiricekti

PED olarak 1.tavsitem 3M Waffle Polishing 150mm ve 80 mm ped ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 12 Mayıs 2010; 18:57:04 >

• Aceleci davrandım sanırım ama ödemeyi yaptık artık. durumuna bakarız gelince. Zaten kaç kere kullanacağımki. Senede bir ya da iki en fazla. Heves işte :)

pedler bulunmasına bulunur da pedleri takacağımız tablaları nereden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.