Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya cumartesi kısmetse bende aranızda olacam..Önce meguiars ta aracı yıkatıcam..iç+dış..sonra bi wax atarsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

ya bende istiyorum para atıp süpürge + basınclı su sistemi

Eline saglık yasin..Passerati senin gibi bir sahibi oldugu için çok şanslı

Tesekkür ederim Erdemcim. Passerati Sansli oldugu kadar bende onun gibi bir aracin Sahibi oldugu icin Sansli hissediyorum kendimi . Hanau´da o tür seylerden 4 tane var . 2´si Evime cok yakin digerleri icin 5 km uzak yol yapmam lazim .

Sercan hosuna gittigine sevindim. Simdi buna birde UQD attikmi sonucu sen o zaman gör

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

Bir sorum var. Kaputun ön kısmında film var onu polisaj sırasında korumak gerekecek mi? yoksa ona da polisaj yapacak mıyız? Önce kil, Meguiars compound, scratch-x ve AGL RSP sıralaması nasıl olur. polisajdan sonra show car glaze ve collinite uygulaması planlıyorum aralarda yapmam gereken birşey var mı?

Bu konuda hiç bir fikrim yok İlker Abim Bu film olayı hiç aklıma gelmedi ancak aracın cam filmlerinde sorun olmuyorsa onda da olmaz ama ben öğrenince sana bildirim yine kesin bir bilgi lazım ne olur ne olmaz

• Evet , Bilgi paylaşımına devam (ilk sayfaya da kopyalanmıştır )

İç & Dış Siyah Plastiklere Bakım...

Özellikle solmuş dış plastikler, araba ne kadar temiz olsa bile aracı ışıl ışıl göstermez. Oysa plastikler temiz ve simsiyah olursa bir başka güzel duruyor.

Hem koruma (kir, tuz, toz, UV ışınları) hem de güzel görünüm adına dış plastiklere Meguiars Gold Class Trim Detailer içeriye ise Autoglym Vinyl and Rubber Care temizlik ürünü kullanıyorum. 500 ml şişesini 16 TL'ye almıştım, tavsiye ederim. Motordaki plastik parçalar, kauçuk ve fitillere de uygulanabiliyor, güzel bir limon kokusu bırakıyor ardında...

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

Woww

Uygulama Anı : Meguiar's sarı pedleri tavsiye edilir

SOnuç

İyice kuruduktan sonra

ALINTI : skodaturkey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 8 Mayıs 2010; 23:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Sercan ben cumartesi kil uygulamasını yapıpta mı geleyim, o işlem uzun sürüyo mu ?Glaze ve wax sıda sen örnek olarak bir panelde gösterirsin yada başka yapılan araç olursa ondan görürüm, onları ben uygularım.Yeter ki polisaj işi bitsin. çizikler gitsin.

Skodaturkeyden dodo kil kaydırıcı alıcam.Kil kaydırıcı için camsil fısfısı yeter mi?Profesiyonel şişeye gerek var mı?

@Can Atas ın şişelerinden istesem 3 şişe 9 tl için kapıya kadar getiriyolar mı?

• Sercan bu ürünler bana bahsettigin o passat taki alt siyah kısımlar için sanırım dimi??
  • quote:

quote:

Sercan ben cumartesi kil uygulamasını yapıpta mı geleyim, o işlem uzun sürüyo mu ?Glaze ve wax sıda sen örnek olarak bir panelde gösterirsin yada başka yapılan araç olursa ondan görürüm, onları ben uygularım.Yeter ki polisaj işi bitsin. çizikler gitsin.

Skodaturkeyden dodo kil kaydırıcı alıcam.Kil kaydırıcı için camsil fısfısı yeter mi?Profesiyonel şişeye gerek var mı?

Engin Abi Kil işi kolay max 20 dk sürer komple çizik giderme olmaz en azında aracın üst kısımları biter etekleri kalır onlarda pek önemli değil sonrada yapılır ancak dediğim gibi 1 panel 1 saat sürüyor be 16.30 gbi başlacak polisaja20.30 4 saatte %80 biter Glaze ve Wax kolay iş onları da atı veririz karanlıkta sen bir ara yine atarsın ben girdim mi herşeyi tam olucak valla evine kadar gelirim

Bu arada bana güçlü bir ışık lazım el feneri gibi ama güçlü olursa çok güzel olur sizlerde var ise getirirseniz sevinirim çizikler için lazım olucak benim evde ki bozulmuş Ender Elektornik 'te vardır ama belki onlara lazım olur

Atas dan altığın her ürün kapına kadar getiriliyor deneniyor sohbet ediliyor ve gidiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

Engin Abi Kil işi kolay max 20 dk sürer komple çizik giderme olmaz en azında aracın üst kısımları biter etekleri kalır onlarda pek önemli değil sonrada yapılır ancak dediğim gibi 1 panel 1 saat sürüyor be 16.30 gbi başlacak polisaja20.30 4 saatte %80 biter Glaze ve Wax kolay iş onları da atı veririz karanlıkta sen bir ara yine atarsın ben girdim mi herşeyi tam olucak valla evine kadar gelirim

Bu arada bana güçlü bir ışık lazım el feneri gibi ama güçlü olursa çok güzel olur sizlerde var ise getirirseniz sevinirim çizikler için lazım olucak benim evde ki bozulmuş Ender Elektornik 'te vardır ama belki onlara lazım olur

Atas dan altığın her ürün kapına kadar getiriliyor deneniyor sohbet ediliyor ve gidiyorlar

Doğru etek kısımlarını sonra yaparız üst tarafı hallederiz.1 saat fazlaymış yaw ovala ovala, insanlar bunu elle nasıl yapıyolar.

Tamam o zaman ben arabayı yıkayıp seni almaya geliyorum.

el feneri yok maalesef bende.

• quote:

Doğru etek kısımlarını sonra yaparız üst tarafı hallederiz.1 saat fazlaymış yaw ovala ovala, insanlar bunu elle nasıl yapıyolar.

Tamam o zaman ben arabayı yıkayıp seni almaya geliyorum.

el feneri yok maalesef bende.

Tamam abi ben 14.00 gibi İncirliden çıkarım 15.00 gibi uzunçayır da olurum ordan gideriz hatta 15.30 bile başlarız İşte herşey İncirli trafiğine bağlı geneç 1.30 saatte gitmiştim Ender Elektroniğe

Ben bisikletimin farına bakıcam eğer yazlıktan getirdiysem onu alırım arabaların farlarından güçlü 6 tane kocaman led karşında bakıldığında xenon gibi( Göz almaz ) ve yaklaşık 150 metreye aydınlatıyor du genelde gece bindiğim için bisiklette far ve stop lambası kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 9 Mayıs 2010; 0:18:15 >

• quote:

Abi evet getiriyorlar eve kadar.

Aynı kil kaydırıcıdan bende alıyorum.
    Camsil şişesi olur tabi ama fısfıs aparatı dandik olduğundan biraz yoruyor.
    Atasın şişelerinde öyle bir sorun yok ama

@Sercan;

Bende el feneri var güçlü,İrfan abininkinden.
    Getiririm onu.
    Fotoğraf makinesinide getiricem gelebilirsme zaten,onun flaşıda bayağı gösteriyor çizikleri

Bu arada ben nasıl geçicem karşıya
    Kim alıyor beni

İstersen ben ilk önce senin yanına gelirim,ordanda kim götürecekse beraber gideriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

@Sercan;

Bende el feneri var güçlü,İrfan abininkinden.
    Getiririm onu.
    Fotoğraf makinesinide getiricem gelebilirsme zaten,onun flaşıda bayağı gösteriyor çizikleri

Bu arada ben nasıl geçicem karşıya
    Kim alıyor beni

İstersen ben ilk önce senin yanına gelirim,ordanda kim götürecekse beraber gideriz?

EL feneri olayı güzel oldu

Ben dershane çıkışı Metrobüs ile Uzunçayır durağında inicem ordan Engin Abi alıcak

• Bugün Gümüş Kaplan'ın Boya Korumasını tazeledim

Anneler günü olduğu için kendisine bir bakayım dedim temizlendi parladı ve annemin anneler gününü kutladı

Uygulama sırasında fotoğraf çekemedim ancak en son çekebildim (hafıza kartı evde kalmış en son bir koşu gidip aldım )

Yüzey Kil istiyor özelllikle bagaj kısmı boya içi kirli belli elimi sürünce pürüzler geliyor bıraktım direk wax attım ancak Haziran'da Can ile beraber bizim araca girişicez o içini yapıcak ben dışını

Bu arada aracı otoparktan çıkarırken o sırada babam geliyor görünüyor :) R ye aldım ve beklemeden gaza basınca önde ki jeepe giriyordum

• Can Sercanla gelin, alırım sizi E-5 in üzerinden.

Adamlar elle nasıl yapıyolar, vay anasını.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=2434&highlight=seat+leon

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=1687&highlight=elle+uygulama

Valla şimdi gidip girişicem arabaya

Benim çizikler o kadar kötü değil diye düşünüyorum, sonuçta daha bir yıl olmadı, menzerna hakkından gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 9 Mayıs 2010; 23:08:09 >

• quote:

Can Sercanla gelin, alırım sizi E-5 in üzerinden.

Adamlar elle nasıl yapıyolar, vay anasını.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=2434&highlight=seat+leon

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=1687&highlight=elle+uygulama

Valla şimdi gidip girişicem arabaya

Benim çizikler o kadar kötü değil diye düşünüyorum, sonuçta daha bir yıl olmadı, menzerna hakkından gelir

Tamam ben Canı alırım Edirnekapı'dan ordan beraber geçeriz daha sonra seninle buluşuruz

Abi bahsettiğimiz araç VW PASSAT makine bile zor hallediyor sen el diyorsun GÖrürsün Cumartesi gübü makine zor çıkarıcak

Can sen iç ekipmanlarını da istersen gözünü kestirip içine de dalabilirsin

• Tam olarak saat kacta nerde oluncak arkadaşlar ben orayı kacırdım
  • Valla Sercanların gelmesine bağlı olarak en geç 16 gibi Ender Elk. da oluruz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Tam olarak saat kacta nerde oluncak arkadaşlar ben orayı kacırdım

14.00 gibi İncirliden çıkarım normalde 15.00 da uzunçayırda olmam lazım ama bazen şaşıyor en geç 16.00 diyelim ama 15.15 de de olabilrizi 15.30 da da
  • Tamamdır Sercan.
    Olmazsa ben babama söylerim,buluşacağımız yere kadar getirir beni

APC,Vinet,VRC getireyim ben,isteyen olursa girişirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Tamamdır Sercan.
    Olmazsa ben babama söylerim,buluşacağımız yere kadar getirir beni

APC,Vinet,VRC getireyim ben,isteyen olursa girişirim

Can sen Metrobüse bindin mi kolay iş Yani Edirnekapı'dan aktarma yapıcağımız için ben orası dedim ancak şöyle bir durum var babam o gün boş olursa o da gelicek sende mec.köy gelirsin o zaman araba ile gderiz direk ama kesin değil

• Pazar günü de olabilir benim için önemli değil ama Ender elk. açık mıdır acaba pazar günü?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.