Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can eline sağlık gerçekten harika olmuş , Ancak bir kaç tavsiyede bulunucam ;

1-Eşofman giymeni tavsiye ederim

2-Araca wax attıktan sonra 24 saat içinde ne su sık ne de UQD sür Bunu bende sonradan öğrendim İrfan Abim uyardı bende hep wax sonrası UQD sonra boncuklanma testi yapardım ve irfan abi uyardı , Wax üstüne (24 saatte ekileşime giriyor boya ile ) UQD sıkarsan boyaya tutunması güçlenicek ve wax etkisini tam gösteremiycek aynı şey fısfıs su için de geçerli

3-Aracı çekerken filan dikkat et ben ilk başlarda heyecandan yan aynayı yolda bırakıyordum

Saat konusunda katılıyorum bende hep 4.30 da yıkamaya başladım 5.30 da iç dış yıkamam biter ve detailer işine girişirim o da 1 saat sürer ve ortalama 2-3 saatte herşey bitiririm (Kil-Wax olunca 3 saat)

Tam diycektim Erdem Abim görmesim beyaz nasıl parlıyor geç kalmışım

Erdem Abi eğer Cumartesi müsaitsen senin araca FK atalım

• sercan cok isterdim ancak biliyosun finallerim var..ctesi gunu sakaryada olacam gibi gozukuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

sercan cok isterdim ancak biliyosun finallerim var..ctesi gunu sakaryada olacam gibi gozukuyor..

Ben bu Cumartesi demedim ki 15 Mayıs'ta buluşucaz Ener Elektornik'te
  • ozaman ordayım
  • Skodaforumda atas marka ürünlerin İstanbul dağıtıcısı bir kampanya yaptı.
    Bend eyararlandım:)

250 ml zift temizleyici
    250 ml reçine temizleyici
    1 litre konsantre lastik aprlatıcı(3 lt oluyor sulandırınca)
    1 litre fırçasız yıkama sabunu(20 litre oluyor slandırınca.
    Ayrıca köpük uçlu sprey şişelerde kaliteli olunca 3 adette onlardan aldım.

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Skodaforumda atas marka ürünlerin İstanbul dağıtıcısı bir kampanya yaptı.
    Bend eyararlandım:)

250 ml zift temizleyici
    250 ml reçine temizleyici
    1 litre konsantre lastik aprlatıcı(3 lt oluyor sulandırınca)
    1 litre fırçasız yıkama sabunu(20 litre oluyor slandırınca.
    Ayrıca köpük uçlu sprey şişelerde kaliteli olunca 3 adette onlardan aldım.

Hayırlı Olsun Şu Atas'ın FOam Lance almak lazım

Ben neden görmedim bu kampanyayı yav daha neler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 4 Mayıs 2010; 17:47:14 >

• Sercan forumdaki ''atas ürünleri hakkında bilgi'' adlı konuyu oku baştan itibaren:)

1 litre özel köpük aparatlı şişe dahil proteo 10 lira.
    Ben çok beğendim,süper kir söküyor.
    Ben jant ve davlumbazlar kullanıcam...

Ayrıca lastik parlatıcıda 4 litreye kadar sulandırılabiliyor.
    Oda ayrı güzel.

Şişeler süper.Tanesi 3 tl.
    Amway şişelerindne vazgeçersin büyük ihtimalle almadıysan:)

1 litrelik şişeler.

Ayrıca zift ve reçine temizleyicide tanesi 6 tl.
    Onlarda çok kaliteli.
    Hepsi İtalyan malı.

Kargo vs yok.
    Dağıtıcı Medeni abi kapıya kadar geliyor,araçtan istediğin ürünleri dolduruyor kaplara.
    Ben ayaküstü ufak bir muhabbet ettim,çok saygıdeğer biri.
  • Evet arkadaşlar yeni ürünlerim de geldi :) skodaforum ve sizin verdiiniz bilgiler dorultusunda shinearama.com'a sipariş verdim, bugün ne durumda diye bir bakayım dedim adrese ulaştı diyor. şaşırdım evi aradım, gerçekten gelmiş. iki günde geldi walla. buradan alışveriş yapmak akıl karı değil. artık aracıları aradan çıkarma zamanı geldi Neyse sizin verdiiniz bilgilere de teşekkür ederim. Alt yapı tamam, ürünler hazır, teorik süper, un var şeker var ama helva olmuyor. bu hafta sonu şansımı deneyecem bakalım bir iki saat arabaya ayırmayı düşünüyorum.
  • Bir sorum var. Kaputun ön kısmında film var onu polisaj sırasında korumak gerekecek mi? yoksa ona da polisaj yapacak mıyız? Önce kil, Meguiars compound, scratch-x ve AGL RSP sıralaması nasıl olur. polisajdan sonra show car glaze ve collinite uygulaması planlıyorum aralarda yapmam gereken birşey var mı?
  • Arkadaşlar 15 Mayıs Cumartesi gün Passat , Bakım ve Uygulamalar BÖlümü olarak saat 15.00-16.00 gibi Maltepe'de bulunan Ender Elektronik'te bulunucaz , Fizikchi (Engin ) Aracına daha önceden çimento suyu tamlamış Sonax yetkilileri tarafından çıkarılmıştı ancak biz yinede aracına bir uygulama yapmaya karar verdik ve bu sırada da kılcal çizikleri yok edip yaza hazır bir şekilde girmesini sağlıycaz Gelen araçlara ise Boya koruma yapılıcak çizik giderme çok uzun sürüceği için sadece Engin Abim'in aracında uğraşıcaz...

Eğer müsait olursanız hepinizi bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 8 Mayıs 2010; 16:11:05 >
  • Sercan inşallah bende aranızda olucam.
    katılacak araçlar fazla olursa sen çizik gidermeyle ilgilenirsin,ben wax uygulaması yaparım
  • Evet arkadaşlar hepinizi bekleriz.İnşallah güzel bir sonuç alırız

-----

Sercan ben cumartesi kil uygulamasını yapıpta mı geleyim acaba boşuna iş çıkmasın, o işlem uzun sürüyo mu ?Glaze ve wax sıda sen örnek olarak bir panelde gösterirsin yada başka yapılan araç olursa ondan görürüm, onları ben uygularım.Yeter ki polisaj işi bitsin. çizikler gitsin.

Skodaturkeyden dodo kil kaydırıcı alıcam.Kil kaydırıcı için camsil fısfısı yeter mi?Profesiyonel şişeye gerek var mı?
  • Evet Bugün Hava cok Sükür Günesliydi ve 3 Hafta sonra Passeratiyi yikamam sart olmustu .

Bugün tam 4 Saat sirf Passerati icin calistim. Ic Detayli Temizlik ve Dis Detayli Temizlik yaptim

Ic Temizlik:

1. Aracin icini Süpürdüm, 1 €uro´ya 8 Dakika Süpürge ile heryeri süpürdükten sonra zaman bitti ve tekrar 1 €uro atarak Bagaji ve Koltuklari süpürdüm
    2. Kokpiti Temizledim, hic bir madde kulanmadim MF Bez ile Tozunu aldim
    3. SONAX Tiefenpfleger ile ic Plastik Parcalari sildim
    4. RNS510´u ve Gösterge Panelini özel Volkswagen´nin islak LCD Bezleri ile sildim ve MF Bez ile bir daha gectim
    5. Dekorlarin Tozunu aldim
    6. Volkswagen Orginal Zubehör (R) Deri Alcantara Temizliyicisi ile Deri Koltuklari ve deri olan yerleri temizledim

Ic Temizlikten sonra Resimler :

Dis Temizlik:

1. Araci Basincli Su ile duruladim
    2. Araci Meguiars NXT Sampuan ile her yerini temizledim, Jantlara Yeni Sonax Jant Temizleyicisini kulandim
    3. Araci Kurulamadan Kil Uygulamasi yaptim, Meguiars Quick Detailer ve Clay kullandim bunun icin. En son 2 Ay önce killadigim halde Kil´da ki kirler belli oluyordu
    4. Araci Kuruladim ve Wax uyguladim, 10 dakika sonra her yerini MF Bez ile tekrar Sildim Wax´lari
    5. Tekerlere Jöle sürdüm harika bir sonuc verdi, insallah ömrüde uzun sürelidir dedikleri gibi. Tekerler icin Meguiars Endurance High Gloss kullandim

Sonuc :

Ustalarim insallah yaptigim uygulamayi begenir . Birde sunu yazayim Kil Uygulamasini mutlaka her Waxlamadan önce yapin, 6 Ay´dan 6 Ay´a olmuyor, Araba 2 Ay icinde o kadar Kir cikti sizlere anlatamam. Birde Ultimate Quick Detailer´i kullanmadigim halde sirf Wax ile bu görüntüyü aldim, simdi UQD ile düsünün . Renk Izlanda Grisi oldugu halde bu sefer cok güzel sonuclar aldim .

Saygilar Yasin

• ya bende istiyorum para atıp süpürge + basınclı su sistemi

Eline saglık yasin..Passerati senin gibi bir sahibi oldugu için çok şanslı
  • Bugün A.T.U´ya gittim ve bir tane Jant Temizleyici aldim. Elimdeki bittigi icin ve acil olarak SONAX´a yöneldim yeni bir ürün cikarmislar sanirim. Yeni SONAX FelgenReiniger+ Plus cok hosuma gitti gercekten cok basarili olmus. Siktigim an Kirler cikmaya basladi saten . Ama bir kokusu var sizlere Tavsiyem Gaz Maskesi felan takin, ben cok zor sartlar altinda calistim o igrenc koku ile ve yikadiktan sonra bile kokuyordu . Ayrica 3 tane´de Tekerlere Meguiars Endurance High Gloss Ürününü uygulamak icin A.T.U marka 3´lü Sünger aldim, Teker icin is görüyor yeter.

Resimler:

• quote:

Orijinalden alıntı: NexX

ya bende istiyorum para atıp süpürge + basınclı su sistemi

Eline saglık yasin..Passerati senin gibi bir sahibi oldugu için çok şanslı

OPET 'in bilmem ne kişisi ile özel olarak konuşma fırsayı buldum TR genel birşeyi di unuttum şimdi ,

Dedim bazı illerde otomatik yıkama (para atıp kendimiz yıkıyoruz ) İstanbul'da bunları görücekmiyiz dedim uygulama başlatıldı Tüm TR'de ki OPet istasyonlarına yerleştirmeyi planlıyoruz dedi ve önmüzde ki 3-5 sene içinde tüm Opet istasyonlarında olucağı şu anda deneme amaçlı bir kaç yere koyduklarını ve olumlu sonuçlar aldığını belirtti

Sabır Erdem Abim Sabır

• Yasin,

Ellerine sağlık harika olmuş resmen ayna gibi olmuş bir de UQD sürdün mü o zaman düşün Kil aynen şart sizin orda bile 2-3 ay sonra kirler çıktıysa bizde arık her ay kil gerek Aslında önerilenher wax öncesi Kil kiln üzerine Wx atılması daha iyi parlaklık verildiği söyleniyor ve bu parlaklık , derinlik senin araçta olduğu gibi çok güzel oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 8 Mayıs 2010; 23:20:14 >

• 3-5 yıla araba eskicek yaw cabuk olsalar iyi olurlar..Bizim orda bir opet var ataşehirde , 50 tl lik benzin alana yıkama veriyolar..

Klasik yıkama köpük sıkıyor , sonra durluyo..bugun yaptırdım , sonra cektım kenara water magnet le kurladım ve beze hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Sercan inşallah bende aranızda olucam.
    katılacak araçlar fazla olursa sen çizik gidermeyle ilgilenirsin,ben wax uygulaması yaparım

Can şöyle diyim ,

Tahminim ;
    -Sedat Abim Mocca aracı
    -Erdem Abim Kuğusu
    -Engin Abim Derin siyahı

Erdem Abi'ye FK1000P sözüm var aracın bir bölümüne uygulamıştık ve çok memnun olmuştu araca hemen Wax atıcaz , hemen sonra Engin Abim'in araca girişiriz Polisaja sende yaparsın hatta herkesin yapmasını istiycem el alışkanlığı çok önemli İrfan Abim bana hep buluşmalarda kulllandırmış öğretmişti şimdi sıra bende

Eğer bizim araç gelirse senden kapı döşemelerinde ki temizliği istiycem biraz kir varda kardeşim sağolsun nasıl ayak izi vs çıkmış anlamk zor elimde kalıcak

Ben foruma tekrar yazıcam Facebook'tan etkinlik oluşturucam gelen olursa 1-2 kişi daha gelir belki bu tarz ufak buluşmalara nedense kimse katılmıyor yaza hazırlıyorlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Bugün A.T.U´ya gittim ve bir tane Jant Temizleyici aldim. Elimdeki bittigi icin ve acil olarak SONAX´a yöneldim yeni bir ürün cikarmislar sanirim. Yeni SONAX FelgenReiniger+ Plus cok hosuma gitti gercekten cok basarili olmus. Siktigim an Kirler cikmaya basladi saten . Ama bir kokusu var sizlere Tavsiyem Gaz Maskesi felan takin, ben cok zor sartlar altinda calistim o igrenc koku ile ve yikadiktan sonra bile kokuyordu . Ayrica 3 tane´de Tekerlere Meguiars Endurance High Gloss Ürününü uygulamak icin A.T.U marka 3´lü Sünger aldim, Teker icin is görüyor yeter.

Resimler:

Ürünlerden önce direk dikkatimi Nokıa 5800 çekti kırmızı kenarları kafam hala karışık bilemiyorum bakalım gözümü kapatıcam hangisini seçersem onu alıcam

Yeni ürünlerin hayırlı olsun , Özellikle Endurance çok güzel bende alıcam hayran kaldım gerçekten merak etme çok uzun sürüyor , Jant temizleyici pek önemli değil zaten herhangi biri iş görür önemli olan sıktıktan sonra fırça ve basınçlı su gerek

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.