Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim yorumlar için bi ara autoking e gitmiştim bunları gidermek için 450 tl istediler sizce çokmu ? birde sinyal cercevesini nereden bulabilirim kendim değiştireyim :) şimdiden teşekkür ederim
  • bi sorum daha olacak passat variant 2.0 tdi almayı düşünüyorum malum benzin fiyatları çok yüksek ama ankara da çok fazla yok 2006 model dod etimesgut ta var bi tane ama 113000 de araba benim arabamda 2006 sizce modeli yükseltmelimiyim ? yoksa 2006 113000 km normalmi ? dizel arabalarda bu km normalmi sorun olurmu daha önce dizel kullanmadım çünki :S fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shappy

bi sorum daha olacak passat variant 2.0 tdi almayı düşünüyorum malum benzin fiyatları çok yüksek ama ankara da çok fazla yok 2006 model dod etimesgut ta var bi tane ama 113000 de araba benim arabamda 2006 sizce modeli yükseltmelimiyim ? yoksa 2006 113000 km normalmi ? dizel arabalarda bu km normalmi sorun olurmu daha önce dizel kullanmadım çünki :S fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

Eğer araç Turbo kullanıma uygun şekilde kullanılmadıysa Turboda sorun yaşatabilir.
    113.000 km az değil çünkü.
    Bu soruyu diğer konuda sorsanız dah asağlıklı cevaplar alırısnız...

Bu arada tampon için verilen fiyat çok.
    Siz sadece çamurluğu autokingde yaptırın.
    Kaskonuz delinmeden hallediliyor o kadar küçük hasarlar.
    Tamponuda yetkili servisinde veya iyi bir ustada yaptırabilirsiniz.
    Tamponun sol tarafında sorun yoksa sadece sağ tarafı boyatın

• teşekkür ederim cevaplar için hangi konu başlığında sormam gerekiyo aceba
  • 1 Haziran evde otururken canım sıkıldı ve Passatın evde olduğunu görünce iniyim bir polisaja ufaktan başlıyım dedim önce aracı yıkıycaktım ancak otopark dolu olunca ve hava da kapalı olunca yıkayamadım aracın ön kaputa su sıktım bol bol biraz bekledim ve ardından bez ile temizledim fazla kir yoktu ve zarar vericeğini düşünmedin ardından yüzeyi QD ile temizledim ve polisaja başladım

Kaputu gözümde parçalara bölerek uygulamalar yaptım ancak Suzuki kadar kolay olmadı biraz daha uzun süre yapmak gerekiyor biraz zorlandım ön kaputta ama Engin Abim'in bagaj kapağından daha rahat uygulanmıştı 203s ile tek kat geçtim ve sonuç beni biraz da olsa tatmin etti sadece ön kaputu yaptım en çok çizik orda vardı yüzeysel ufak çiziklerin hepsi yok oldu sadece ufak 5 tane taş izi + çok az kılcal çizikler kaldı onları da komple girişiceğim zaman tekrar ön kaputa yaptığım zaman yok olucağını düşünüyorum Taş çiziklerini serviste Rötüşlatıcam üzerine Polisaj yapınca görünümü azalır diye düşünüyorum zaten çok ufaklar uzaktan görünmüyor ama olsun olmuşken herşey tam olsun

Passatta ilk Polisaj uygulamam

Örümcek ağı gibi çizikler vardı yuh dedim ama 20 ay geçmişti yine de normal gibi

tek kat 203s sonrası

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

EDIT:Resimler polisaj'dan 3 saat sonra çekildi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

bu da son siparişlerim

Shopping Cart (Prices in British Pounds)
    REF DESCRIPTION QUANTITY PRICE COST
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    3M50487 3M Perfect-it III Compounding 1 £8.77 £8.77
    Pad Green 150mm

3M50388 3M Perfect-it III Finishing 1 £8.68 £8.68
    Pad Blue 150mm

3M50488 3M Perfect-it III Polishing 1 £6.04 £6.04
    Pad Yellow 150mm

3M09553 3M Perfect-it III Rotary 1 £19.53 £19.53
    Backing Plate 125mm 5/8"

43-073-14MM Lake Country 73mm Rotary 1 £9.32 £9.32
    Backing Plate M14

3M50536 3M Perfect-it III Polishing 1 £3.02 £3.02
    Pad Yellow 80mm

G1081EU Meguiar's Trim Detailer 1 £5.95 £5.95

3M50457 3M Perfect-it III Finishing 1 £3.49 £3.49
    Pad Blue 80mm

DJBR250 Dodo Juice 'Born Slippy' Clay 1 £5.87 £5.87
    Lube Concentrate 250ml
    ==========================================================================================
    Subtotal: £70.67
    Shipping (International Signed For Post): £11.00
    Total: £81.67

türkiyeyi seçince vergiyi düşüyorlar, kargo da makül geldi bana. geçen skoda forumdan bir şey almıştım mng ankaradan istanbula 10 tl kargo parası aldı

ürünleriniz hayırlı olsun acaba nerden almıştınız kargo baya makul.

??????????

• quote:

quote:

quote:

bu da son siparişlerim

Shopping Cart (Prices in British Pounds)
    REF DESCRIPTION QUANTITY PRICE COST
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    3M50487 3M Perfect-it III Compounding 1 £8.77 £8.77
    Pad Green 150mm

3M50388 3M Perfect-it III Finishing 1 £8.68 £8.68
    Pad Blue 150mm

3M50488 3M Perfect-it III Polishing 1 £6.04 £6.04
    Pad Yellow 150mm

3M09553 3M Perfect-it III Rotary 1 £19.53 £19.53
    Backing Plate 125mm 5/8"

43-073-14MM Lake Country 73mm Rotary 1 £9.32 £9.32
    Backing Plate M14

3M50536 3M Perfect-it III Polishing 1 £3.02 £3.02
    Pad Yellow 80mm

G1081EU Meguiar's Trim Detailer 1 £5.95 £5.95

3M50457 3M Perfect-it III Finishing 1 £3.49 £3.49
    Pad Blue 80mm

DJBR250 Dodo Juice 'Born Slippy' Clay 1 £5.87 £5.87
    Lube Concentrate 250ml
    ==========================================================================================

türkiyeyi seçince vergiyi düşüyorlar, kargo da makül geldi bana. geçen skoda forumdan bir şey almıştım mng ankaradan istanbula 10 tl kargo parası aldı

ürünleriniz hayırlı olsun acaba nerden almıştınız kargo baya makul.

??????????

pardon :( mesajınızı geç gördüm. bunları i4detailing.co.uk adresinden almıştım. 10 günde gelmişti. ptt kargo getirdi. shinearama.com'dan aldıklarım iki günde geldi ve fedex getirmişti. onun da kargo ücreti 2,5 kg'a kadar 12 pounddu sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dun Kugu yu meguiars ta yıkattıktan sonra farkettim ki gözlük koyma yerının uzerınde 2 çizgi vardı..Kırmızı..Ya annemin ojesi , yada kız arkadasımın ojesi
    YIkamada da farketmemişler heralde..Eve geldim..Elimde sonax araç içi temizleme diye bişe vardı..Ugras ugras cıkartamadım o lekeyi ordan..Dedim heralde haifif geldi bu..biraz işi abartıp jant temizleme spreyinden cok az sıkarak denedim..Yok yine cıkmıyor..Kolum koptu , kac dk sildim aynı noktayı ama cıkmıyor..

Ve bugun evden CİF i aldıgım gibi asagı indim..Meger cif ne kadar mubarek birşeymiş uzerınden gecmemle leke kalmadı..eger sizlerinde aracında buna benzer seyler olursa direk CİF ( Reklam gibi oldu ) ama dun jant temizleme spreyi ile de deneyip cıkmayınca baya üzülmüştüm bu iz çıkmayacak diye

• quote:

bu da son siparişlerim

Ben sizin sepetinizdeki sadece ilk ürünü seçip toplam 8.77£'luk ürün almama rağmen 39£ kargo ücreti gösterdi. Anlamadım bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 4 Haziran 2010; 18:59:30 >

• Arkadaşlar Suzuki az önce eve geldi ve ağzım açık hala camdan bakıyorum harika olmuş

Ancak aracın bagaj kapağı üstünde çok derin bir çizik vardı bayağı derindi polisaj yaptıktan sonra üzerine rötüş yapmışlar o yüzden pek hoş durmuyor ancak yinede uzaktan bakınca o anahtar çizikleri görünmüyor ben polisaj ile geçerim yarın öbürgün dümdüz olur ( Zımpara istiyor gibi ama bakalım) O da nazarlık kalsın ama boya harika olmuş apartman görevlisi geldi satın bana dedi

RÖtüşlanan kısım

1 ay sonra ise ön far camları komple değişicek + Sis farları daha gelmemiş onlar takılıcak + plaka değişimi olucak çok eskimiş artık

•  PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

Normalde 550 TL iken 330 TL bence çok iyi fiyat( Yanında ki ürünleri alıcam satıcam ) biz aracı detaylı iç temizlik yaptırıcaktık bari bundan yararlanalım ama aracı almaya elimde koca FENER ile giderim en ufak çizikte tekrarlanmasını isterim aynı şey iç aksamda da geçerli kısaca yandılar

• quote:

bu foruma epeydir üyeyim ama bu bölümü yeni gördüm 2006 fsi sahibiyim dikkatsizlikten oluşan bu çizikleri nasıl yok edebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden saklasın...

Ön tarafta çok fazla çizik var polisaj ile yok olucak bir işlem değil ancak bence yine de usta birinden o kısmı komple Zımpara yapıp üzerine en ağır polisajdan geçildikten sonra bana toplar gibi geliyor ben her zaman boyaya karşıyım madem kafaya koydum boyatıcam Zımpara denerdim olumsuz ise boyatırdım

Bende Rötüş boyası (Tümsek olsun)+ 3 gün bekledikten sonra + Zımpara + Polisaj

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessen

Bir ay önce ziebartta boya koruma yaptırmıştım, su testi yapma fırsatım olmamışto bir türlü, hafta sonu yağan yağmurdan yaklaşık 15 dk sonra fotosunu çekebildim sonunla, Sercan ve diğer arkadaşların yorumlarını rica edicem, sizce nasıl? Başarılı mı?

Araçta bir uygulama yapıldığı belli ancak yinede bir FK , Colli gibi değil sanki Wax 'ın ömrü bitmiş gibi En yakın ki buluşmamızda yarısına Fk atarız ve Ziebart ile FK arasında ki farkı canlı görürüz ön kaputun yarısına da Colli atarız Ortaya karışık oldu

• quote:

teşekkür ederim yorumlar için bi ara autoking e gitmiştim bunları gidermek için 450 tl istediler sizce çokmu ? birde sinyal cercevesini nereden bulabilirim kendim değiştireyim :) şimdiden teşekkür ederim

Bence fiyat normal eğer boyasız halledicekler ise ve 450 TL içinde tüm araç dahil ise beklemeyin derim Sinyal çerçevesini servise sorun derim çok birşey değildir
  • quote:

teşekkür ederim yorumlar için bi ara autoking e gitmiştim bunları gidermek için 450 tl istediler sizce çokmu ? birde sinyal cercevesini nereden bulabilirim kendim değiştireyim :) şimdiden teşekkür ederim

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü 203 üye ile karşınızda

ANA BAŞILIK

http://oyun.donanimhaber.com/fb.asp?m=24631582

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 4 Haziran 2010; 20:45:31 >

• Canlanın Arkadaşlar

Hani Can nerde yaptığın uygulamalar :D

Bugün yağmuru görünce hemen boncuklanma testi yaptım ben daha sık olmasını bekliyordum sprey ile daha sık ve dik oluyor ancak yağmur olunca hep kaydığı için bu sıklık azalıyor

• sen boncuklanmayı bırak ta , noldu 1.4 test i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

sen boncuklanmayı bırak ta , noldu 1.4 test i?

Yalan oldu ya of

Babamın bugün son anda Toplantısı çıkmış , Tüm planları kurmuştum ne güzel öğleden sonra 14.00 gibi de Metin abi ile Sedat Abi'nin yanına gidicektik babam arıyor 13.00 da dersim bitti geliyorum 10 dk sonra tekrar arıyor son anda toplantı çıkmış hay dedim bende ki şansın

Neyse ben zaten bu hafta hiç okula gitmiycem babamın boş bir gününde babamı kaçırıcam

Boşver 1.4 sen Suzuki'ye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Haziran 2010; 23:01:42 >

• suzukiye laf yok Bende ereldeydım bugun..İnsan haber verir dimi konuscaktık yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

suzukiye laf yok Bende ereldeydım bugun..İnsan haber verir dimi konuscaktık yalan oldu

Arada kaynadı ben gelirsem haber veririm demiştim ama artık kime dedim bilmiyorum Kusura bakmayın ya bir daha olmaz ayrıca çok trafik vardı Avrupa yakasında şok olursun ordan kaçıyoruz orası sıkışıyor bir manevra ordan kaçtık ora sıkıştı en sonunda zik zaklar çizerek eve vardık

Haftaya istediğin saat mekan söyle uçarak gelicem

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.