Şimdi Ara

Passat Corolla ile takaslanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004 model toyota corolla terra hb 60000km deki otomatik aracı,2000 model 76000km de passatımla takas için teklif aldım.
    Aslında aracı değiştirme fikrim vardı ama toyoya hiç düşünmemiştim.Değiştirsem sizce mantıklı bir iş yapmış olurmuyum.
    Aracları kullana arkadaşlardan ve ozellıkle coroola sahibi arkadaşlardan arac hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.İyi akşamlar.

• Doğrusu çok yanlış yapmış olursunuz. 2004 model Toyota Corolla çok daha güvenilir, masrafsız bir araçtır. Ayrıca Corolla Passat'tan daha az yakar ve ikinci eli çok daha güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Doğrusu çok yanlış yapmış olursunuz. 2004 model Toyota Corolla çok daha güvenilir, masrafsız bir araçtır. Ayrıca Corolla Passat'tan daha az yakar ve ikinci eli çok daha güçlüdür.
    arkadaşın zaten passatı varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

o zaman doğru iş yapmış olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 4 Ocak 2010; 0:20:30 >
  • quote:

Çok pardon, gece mahmurluğu ile hata yaptım.

O zaman hemen takaslayın demem lazım gelir ancak demeyeyim. Çünkü Passat'a alıştıysanız onu arayabilirsiniz. Corolla daha az yaksa da Passat'ın konforunu özlersiniz.

Bir önceki kasa Passat da aslında epey şık bir araç doğrusu.

Bence takas falan yapmayın.
  • quote:

quote:

Çok pardon, gece mahmurluğu ile hata yaptım.

O zaman hemen takaslayın demem lazım gelir ancak demeyeyim. Çünkü Passat'a alıştıysanız onu arayabilirsiniz. Corolla daha az yaksa da Passat'ın konforunu özlersiniz.

Bir önceki kasa Passat da aslında epey şık bir araç doğrusu.

Bence takas falan yapmayın.

Alıntıları Göster
    çelişkiler sayfası......

bu konunun sonucu yazı tura belirler......

neyse sulandırmayım konuyu......

degiştirmek için cok bir neden yok yani siz değiştirseniz neden değistirirsiniz mesela otomatık vites etkılermı tercihinizi....

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

çelişkiler sayfası......

bu konunun sonucu yazı tura belirler......

neyse sulandırmayım konuyu......

degiştirmek için cok bir neden yok yani siz değiştirseniz neden değistirirsiniz mesela otomatık vites etkılermı tercihinizi....

Alıntıları Göster
    sizin passat benzimi dizel mi ? lpg limi ? aslında 76 bin km 2000 model için çok çok az ben olsam değişmezdim. ayrıca corolla terre yani boş donanım olacak passatta sorun falan yoksadevam edin derim.

• Yok benım passatımda otomatik vites,benim kafamı karıstıran benım aracımdan 4 yıl ve 16000km yenı olması yakıt konusunu katmıyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7091

Yok benım passatımda otomatik vites,benim kafamı karıstıran benım aracımdan 4 yıl ve 16000km yenı olması yakıt konusunu katmıyorum zaten
    Passat'ınızda LPG yoksa LPG taktırın ve Passat'la devam edin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

sizin passat benzimi dizel mi ? lpg limi ? aslında 76 bin km 2000 model için çok çok az ben olsam değişmezdim. ayrıca corolla terra yani boş donanım olacak passatta sorun falan yoksa devam edin derim.

Ben de olsam 76.000 km aracımı satmazdım.
    Ek: Bu arada benim aracım da 2004 model Corolla Terra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Ocak 2010; 10:18:32 >
  • quote:

Yok benım passatımda otomatik vites,benim kafamı karıstıran benım aracımdan 4 yıl ve 16000km yenı olması yakıt konusunu katmıyorum zaten

maceraya gerek yok bence ıyı bır lpg kıtı ve durmak yok yola devam......
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

maceraya gerek yok bence ıyı bır lpg kıtı ve durmak yok yola devam......

Alıntıları Göster
    İlker67 arkadasım aracın - ve + yunlerini yazabilirmisin bu arada aracımda lpg yok ve lpg taktırmayı dusunmuyorum.passatla devam etsemde benzinli olarak devam edecegim

• quote:

İlker67 arkadasım aracın - ve + yunlerini yazabilirmisin bu arada aracımda lpg yok ve lpg taktırmayı dusunmuyorum.passatla devam etsemde benzinli olarak devam edecegim

Alıntıları Göster
    Ben Toyota Corolla kullanıyorum, kesinlikle doğru tercih yapmış olursunuz, konfor ve yakıt olarak çok rahat bir araç, uzun yol performansı beklentilerin çok üzerinde bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06DMR06

Ben Toyota Corolla kullanıyorum, kesinlikle doğru tercih yapmış olursunuz, konfor ve yakıt olarak çok rahat bir araç, uzun yol performansı beklentilerin çok üzerinde bence.

Alıntıları Göster
    06 dmr 06 arkadsım aracının ozellılerını bıraaz anlatırmısınız benım takaslama ıhtımalım olan model 2004 1,6 hb terra
  • quote:

Mantıklı bir teklif gibi.Üstüne para alıcakmısınız yoksa başa başmı? Fakat Passata LPG taktırırsanız yakıt konusundan memnun olurdunuz.1.6 mı aracınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Mantıklı bir teklif gibi.Üstüne para alıcakmısınız yoksa başa başmı? Fakat Passata LPG taktırırsanız yakıt konusundan memnun olurdunuz.1.6 mı aracınız?

Alıntıları Göster
    aracım 1.8 otomatik turbo degil başa baş olacak.

• quote:

aracım 1.8 otomatik turbo degil başa baş olacak.

Alıntıları Göster
    Başa baş ise boşverin. Passat gayet güzel. Lpg takın devam edin derim.
  • quote:

Doğrusu çok yanlış yapmış olursunuz. 2004 model Toyota Corolla çok daha güvenilir, masrafsız bir araçtır. Ayrıca Corolla Passat'tan daha az yakar ve ikinci eli çok daha güçlüdür.

Katılmıyorum.Bütün VW'lerin ikinci eli son derece kuvvetlidir.

Ben olsam hiç böyle bir işe girmezdim,ileride durumum müsait olursa daha yeni bir modelle değiştirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Katılmıyorum.Bütün VW'lerin ikinci eli son derece kuvvetlidir.

Ben olsam hiç böyle bir işe girmezdim,ileride durumum müsait olursa daha yeni bir modelle değiştirirdim.

Alıntıları Göster
    bencede passatla yola devam , sol olsa gene belki dicem ama şu durumda lpg kiti daha iyi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

bencede passatla yola devam , sol olsa gene belki dicem ama şu durumda lpg kiti daha iyi duruyor

Alıntıları Göster
    Aracınızı nkit paraya satsanız ne kadar istersiniz merak ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.