Şimdi Ara

Passat Corolla ile takaslanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracınızı benzin tüketiminden dolayı mı değiştirmeyi düşüüyorsunuz? Eğer bundan dolayı düşünüyorsanız yeni arabanızda müthiç bir fark olmasını beklemeyin. Sizin aracınız 125 beygir sanırım ve benzin tüketimi muadil motorlara göre gayet makuldür.

İmkanınız varsa Toyota'yı bir haftalığına test edin. Aradaki bariz farkı göreceksiniz...
  • cümlenin gelişinden bende corolla sahibi olduğunuzu sandım
    şahanın söyleyişiyle hiç bu kadarını bekliyordum gibi birşey oldu

ben olsam passat veripte bir alt sınıf corolla yı almazdım aracınızın km si de az eğer temiz kullanıp yıpratmadıysanız uzun yıllar binilebilir diye düşünüyorum. eğer aracınızdan memnuniyetsizliğiniz varsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

passata eko66 filan taktırın bir de öyle deneyin derim..bu takas hiç mantıklı gelmıyor..sınıf farkı var 2 araç arasında yaş farkı ise 4 sadece 60000 ile 76000 arası çok da önemli bir fark değil 1.6 otm toyotanın da az yakacağını sanmıyorum....sanırım daha önce de aracınızı satmaya filan çalışıyordunuz ve vazgeçmiştiniz...resim filan paylaşmıştınız aracınız(o konu ise) gayet temiz duruyordu...en kötü ihtimal dizel bora ile filan takas yapın yada golf de olur ama corolla değil.....

Eko66 mı?Şu yakıt tüketimini yüzde bilmem kaç düşürüyoruz diye milleti kandıran firma mı?

Biri çıkar %10 düşürüyorum der,diğeri kalkar iyice sallayarak %50 düşürüyorum der.

İstediğiniz katkı maddesini koyun,arabadaki toplam sürtünme kuvvetini düşüremediğiniz sürece yakıt tasarrufu olmaz.

• 2004 corolla alsanız ne olur almasanız ne olur. Hem de terra modeli boş donanım.

Bence çok gereksiz bir hamle olur. Biraz daha bekleyip 2007 model Corolla alabilirsiniz ilerde mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 4 Ocak 2010; 19:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7091

İlker67 arkadasım aracın - ve + yunlerini yazabilirmisin bu arada aracımda lpg yok ve lpg taktırmayı dusunmuyorum.passatla devam etsemde benzinli olarak devam edecegim

Aslında değiştirmeyin derken, sizin Passat'ın ilk sahibi olduğunuzu düşünerek söylüyorum. O yüzden bu kadar az bir km yapmış bir aracı, daha genç de olsa geçmişini tam olarak bilemeyeceğiniz bir araçla değiştirmek zor olur sanırım. Bence Corolla temiz bir araçsa ileride, iyi fiyata elden çıkarması daha kolay olacaktır ve 4 yaş genç olması da az sayılmaz.
    Corolla gayet güzel bir araç aslında. Tahmin edeceğiniz gibi sorunsuz, masrafsızdır. Sürüşü rahat, içeri fazla ses almaz, tıkırtı yapmaz,frenler direksiyon oldukça iyidir, karoser sağlam ayrıca konsol dizaynı da şık ve kalitelidir. Kullanıcı dostu bir araçtır. Bu yönlerden + özellikleri ağır basar. Özellikle kullandığınız araca göre geride kalacak yönleri ise göre bence uzun yol konforu olabilir. Ben sürüş pozisyonunun yüksekliğine hala alışamadım mesela ve Passat'ın koltuklar daha konforlu. Bununla beraber otoban sürüşlerinde, hızlı kullanımda izini takip etmekte zorlanması, yan rüzgarlardan fazla etkilenmesi bence olumsuz yönleri.
    Bence Corolla'yı kendiniz de bir deneyin, bakalım neler hissedeceksiniz. Sonuçta Passat konfor olarak daha iyi olsa da sizin için ekonomi de düşünüldüğünde Corolla alınacak bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 5 Ocak 2010; 1:48:49 >

• Kusura bakmayım bir sure forumdan uzak kaldıgım ıcın cevap veremedım.Yazılanlara cevap vermek gerekırse

1-)Aracı cok yaktıgı kadar esımın kullanamamasından degıstırıyorum.
    2-)Esım kullanamadıgı ıcın degıstırdıgımden Kucuk ve otomatık olmak zorunda
    3-)Su anda ekonomık olarak araca ekstra butce ayırma sansım yok gıbı belkı 1000-2000 tl flan artı aractan melunum ama dedıgım gıbı esım yuzunden degıstırecegım
    4-)LPG ye gelınce belkı gerı kafalı dıgeceksınız ama ben hala tam manasıyla guvenmıyorum
    5-)Aracı son 20500 tl ye verecegım(Bu cevabım akhilleus ıcın)

Not:Sizce istedıgım fıyat nasıl
  • arkadasım 1.8t 2000 model passat kullanıcısyım lpg ıle kullanıyorum performans mı :) 4. vıtesle 200 yapabılıyor bu performans sanırım :) ayrıca toyotaya bes ceker passat konfor kullanım guwenlık araca oturdugunda araca bındıgını anlıyorsun kmde 180 krus yakıyor ankara trafıgı... sen bılırsın passattan vaz gecme derım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.