Şimdi Ara

PASSAT DİZEL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 1999 passat dizel baktım. 165,000km bakımları yapılmış ! temiz görünüyo. Fiyatı 23,000 YTL UYGUN GELDİ ! Araçla ilgli değrli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Küçük motorlu ve küçük hacimli motorlar (206,307,fiesta,)bana uygun değil!!!

• kilometresi çok fazla bence değmez diye düşünüyoruum
  • pardon yanlış okumuşum 28 okumuşum 23 ü... 23 ii bir fiyat araç temizse al diyeceğim ama 165.000 km çok. gerçi o motor 250.000 i rahat görür
    quote:

Orjinalden alıntı: senolt

Arkadaşlar bugün 1999 passat dizel baktım. 165,000km bakımları yapılmış ! temiz görünüyo. Fiyatı 23,000 YTL UYGUN GELDİ ! Araçla ilgli değrli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Küçük motorlu ve küçük hacimli motorlar (206,307,fiesta,)bana uygun değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 18 Ekim 2005, 22:02:11 >

• 7 yıllık bir arabada 165000 km bence normal. servise baktır iyi bakımlıysa daha çok uzun yıllar kullanırsın........
    quote:

Arkadaşlar bugün 1999 passat dizel baktım. 165,000km bakımları yapılmış ! temiz görünüyo. Fiyatı 23,000 YTL UYGUN GELDİ ! Araçla ilgli değrli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Küçük motorlu ve küçük hacimli motorlar (206,307,fiesta,)bana uygun değil!!!

• turbo dimi? turbosunu haşat etmemişlerse yakıt sistemi zaten hassas değil... alınır... fiyat konusunu bilemiycem ama sanki 1-2 milyar daha inermiş gibi geldi...
    quote:

• ...SATMIŞLAR NAMUSUZLAR...
    ARKADAŞLAR TEMİZ DİZEL PASAT ARANMAKTADIR!!!
  • 160bin km deyse 23 nasıl uygun oluyor anlamadım. hayırlı alışverişler.
  • quote:

...SATMIŞLAR NAMUSUZLAR...
    ARKADAŞLAR TEMİZ DİZEL PASAT ARANMAKTADIR!!!

Topiği okur okumaz koştum aldım arabayı.
    şansına küs

• pasat dizel arıyorum bilen bulan biri varsa haber versin BAYRAM SONRASI RAKI ISMARLARM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.