Biraz baktım da gizli özellik falan varmış onları açıyorlarmış. Biraz uğraştırıcı gibi görünüyor. |
Passat emniyet kemeri uyarısı kapatılabilir mi ? (2. sayfa)
-
-
92 model aracımda takarım her zaman, yanımdakiler de benim taktığımı görünce takarlar. Annem falan alışamaz ama takmasını söylerim. Kemer her durumda önemli. Diğer arkadaşların yazdıklarını tekrarlamayacağım ama yanınızdakine ısrar etmenizi öneririm. Arabaya binerken düşünmesi lazım "Bu adam kemer konusunda hassas, kemerimi takmalıyım" diye. Akıllarında yer etmesi lazım.
-
Hocam kemeri koltuğun sirtliginin arkasindan geçirebiliyorsanız bir de öyle deneyin isterseniz. Ancak kemeri gercekten takacaginiz zaman zahmetli olabilir. Eger ise yariyorsa arabanizi da kurcalatmamis olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kemeri normalde takıyorum ama bazen takmadığımda koltuğun arkasına geçirmem daha zahmetli olur, hep takmasam neyse ama genelde takıyorum.
-
Kemer takmayı alışkanlık haline getirmek gerek.
Bundan 2 araç öncesinde toka kullanıyordum. Aracı değiştirince artık takmalıyım dedim yeni araca toka takmadım. Onu da satıp başka araç aldım yine kemeri takmaya devam ediyorum. Start tuşuna basıp kemeri takıyorum araç çalışana kadar. Marketten eve 100 metre araç kullanacakken bile takıyorum yani artık o derece alışkanlık haline geldi.
Passat'ın kemer sesi çok kulak sevici. Bizim patron da araca binince takmaz kemerini, biner binmez de arayacağı olur. Yaşadığı sevinci benimle paylaşır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 21 Mayıs 2021; 12:18:10 > -
Hocam mesela durup inecekken çıkartmaya başlıyorum o an bile çıkardığı ses dediğiniz gibi çok kulak sevici.
O sesi 2-3 saniye bile duymak rahatsız ediyor.
-
Ufak parça var takılabilir 2019model tiguanda sorunsuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en son kısa mesafe takmayım dediğimde Atatürk oto sanayi içinde bir dükkandan diğer dükkana geçicektim. yağmur yeni başlamış yerler aşırı kaykan. T şeklinde bir yoldan yokuş aşağı inerken adam duramayıp bana sol arkadan vurdu bende park halindeki kamyonun altında buldum kendimi.
hava yastığı patladı ama kemer takılı olmadığından kafamı aynaya sonrasında cama vurup yolcu bölümünün ayak kısmına düşmüşüm. öyle hızlıda değildim sanayi içi sonuçta. o kazanın izini taşıyorum kafamın sağ tarafında.
20 metre sürecek olsam o kemeri takarım bu olaydan sonra.
-
Siz yavaş gidiyor olabilirsiniz ama ya ben gibi ticari kullanan barzonun biri şehiriçi olmadık hızla size baam diye patlarsa
-
Vw ye bakan bi tamirciye git ver 20 30 lira ikaz sesini kapatsınlar. Arkadaşlar duyar kasmaya gerek yok kaza yaptıktan sonra kendi canı kendi malı. Arkadaşı çok iyi anlıyorum. Bi arabaya yol vermeye iniyorum 100 metreden dönüp gelmem lazım çik çik kafamı ütülüyo. Bu kadar mesafede ben takıyorum diyene de dicek bişeyim yok.
Ayrıca öyle zor uğraştırıcı bişey de değil. Dediğim gibi Vw yazılımına uygun cihazı olan herhangi bi tamirci 10 dk içinde kapatır. Senin sorman gereken (benimde merak ettiğim) emliyet kemeri devre dışı kalmamasına dikkat et. Ekranda lamba yansın zaten güçlü ışık ses çıkmasa bile ekrandaki o ışık bir çok kullancııyı rahatsız eder görmezden gelemez yine mecbur takar.
-
Ben de bunu demek istiyorum ama anlamayıp duyar kasıyorlar hocam.
Geçende park ettiğim yerden birisi çıkacakmış aracın üzerindeki numaradan aradı, gittim arabayı çıkartana kadar bip bip kafamı ütüledi.
-
Emniyet kemerine gelen soketi koltuk altindan sokun. Uyari kapanir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X