Şimdi Ara

Passat emniyet kemeri uyarısı kapatılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemer tabii ki takıyorum ama yavaş şekilde kısacık yol gidiyorum bazen, biiip biiip kafa ütülüyor resmen.

Ben taksam yanımdaki takmayınca yine ötüyor.

Emniyet kemeri tokası almıştım eski araca oluyordu ama o da bu araca olmadı, nedense tokayı oraya takınca da ötmeye devam etti.

Bu sesi kapatmanın başka yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 20 Mayıs 2021; 23:4:37 >

• en son kısa mesafe takmayım dediğimde Atatürk oto sanayi içinde bir dükkandan diğer dükkana geçicektim. yağmur yeni başlamış yerler aşırı kaykan. T şeklinde bir yoldan yokuş aşağı inerken adam duramayıp bana sol arkadan vurdu bende park halindeki kamyonun altında buldum kendimi.

hava yastığı patladı ama kemer takılı olmadığından kafamı aynaya sonrasında cama vurup yolcu bölümünün ayak kısmına düşmüşüm. öyle hızlıda değildim sanayi içi sonuçta. o kazanın izini taşıyorum kafamın sağ tarafında.

20 metre sürecek olsam o kemeri takarım bu olaydan sonra.

• var

emniyet kemerini her zaman takmak

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Bunun denileceğini biliyordum.

• Kafanızı ütüleyecek kadar uzun süre ötüyor ise zaten takmanız gerektiği ortada. Takın, taktırın gitsin.
    K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Bunun denileceğini biliyordum.

forum silinebilir

• korayesque kullanıcısına yanıt

Ne kadar ötüyor bilmiyorum ama uzun süre ötüyor.

Arabayı park ederken çıldırıyordum resmen. Vitesi P'e alana kadar susmuyor ya.

• ne yazarsak mutlu olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Kapatmanın bir yolu varsa onu yazabilirsiniz işime yaramış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Kapatmanın bir yolu varsa onu yazabilirsiniz işime yaramış olur.

gidin bir gizli özellik açan noktaya cihazla size aracı yeniden tasarlasın istediğiniz ikazları komple silip atsın yenilerini eklesin

var oğlu var..

istedikleriniz hiç gelmesin bu mümkün..

• Passat yer mi sahte tokayı ya.

En iyisi her daim kemeri takmak, takmayanları uyarmak. Ben arabama takmayan olunca çalışmıyor bu japon işi işte diyorum, takıyorlar.
  • Vag com ile kapatıyorlar ama yine de takın sız hocam
  • Kısa yol deyip geçmeyin. Şehiriçinde hız yapılmayacak yolda sağlam bir virajdan topu topu 50 metre sonra bir servis otobüsü (yarım olanlardan) bizim arkadaşa arkadan vurdu. Bir anda dişlerinizin birkaçını kaybedebilirsiniz. Siz en iyisi takın kafanız rahat olur.
  • kapatılamaz.

Passat emniyet kemeri uyarısı kapatılabilir mi ?
  • Takıp koltuğa otur aynı şey degilmi toka ile
  • kemer takmak 5 saniye. nesi zor geliyor?

• Makarasinda sensor var bunlarda cekip bosken tak otmez sanirim ilk versiyonlarinda sadice agirlik sensoru vardi sonradan makaralarada koymuslar
  • Kemer sürekli takılı kalsın arkada, sırtınızda rahatsızlık mı yapıyor anlamadım ben.
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt

Kemeri normal zamanda taktığımı zaten söylüyorum.

Sadece ben değil yanımdakilere de sürekli kemer takın demek zorundayım, aşırı rahatsız edici bir sesi var.

• O şekilde rahatsız ediyor hocam.

Ya zaten normalde takıyorum ama sadece ben de değil biri binince de ötmeye başlıyor.

Mesela geçende bir tanıdığımı almıştım, benim kemerim takılıydı ama o takmadığı için bayağı uzun süre öttü, en sonunda dayanamayıp taksana kemeri dedim, bırak ötsün ya ne olacak dedi.B

Bu gibi durumlar da çok geliyor başıma.

• Anladım hocam çok deli edici bir durum. Bir de bazı insanlar o sesi hiç takmıyor ama ben deli oluyorum. Buzdolabında da benzer bir ses yüzünden üniversite yıllarımda ev arkadaşımla ciddi kavga etmiştim :) Tuningciler büyük ihtimal düzeltirler, toka takıp susan eski arabalara bindiğim için pek bilmiyorum nasıl yaparsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.