Şimdi Ara

Emniyet Kemeri Uyarı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Astra Sedan 2011 Model Enjoy Paket aracım var. Emniyet kemerleri takılmadığında uyarı falan vermiyor. Acaba aracımda bu özellik yok mu, yoksa dirençle vs. müdahele etmiş olabilirler mi?

Aynı araca sahip olan ya da bilen birisi cevaplayabilirse çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el aldıysanız araçta bir dümen olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Eylül 2020; 10:29:3 >
  • Benim araçta da şoför koltuğunun altındaki kabloyu, emniyet kemeri uyarı sesi vermesin diye koparmışlar. Yolcu koltuğuna karışmamışlar. Dirençlik bir durum yok yani.

https://www.youtube.com/watch?v=pCxEXtHmCGE&app=desktop

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Evet 2. el aldım ancak bu araçta orjinal olarak ses yok da olabilir. Nasış emin olacağım nerden anlayacacağım. Görünürde g bir müdahele yok araçta

• Önceki sahipleri iptal ettirmiş olabilir. Eski aracımda uyarı sesi çalmıyordu. Servise götürdüğümde belirttim, tekrar aktif hale getirmişlerdi.

• emfore kullanıcısına yanıt
    yazılım ile beyinden de kapatılmış olabilir, ben megane 3 aracımda kendim pc ile araç beynine bağlanarak kapattım.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Kesin bilgi veren olmadı bu araçtan kullanmış olan yok sanırım aramızda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 Opel Astra HB Aracim var. Emniyet kemeri takilmadiginda gelen ses rahatsiz ettigi için bilgisayari takip sesini kapattim. Artik takmasam bile ses cikmiyor sizinkide öyle yapilmiş korkmayin açtirmak isterseniz bir beyinciye gidin söyleyin halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 16 Eylül 2020; 3:34:54 >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt

Evet muhtemelen dediğiniz gibi yapılmış. OBD cihazı üzerinden mi bağlanılıyor. Arkadaşımın çin malı obd cihazı ile bağlanıp kendim yapabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.