Şimdi Ara

Passat İçin Arayan Birini Sorusu Şaşırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Passat' ı ilana koyduğumdan beri ilginç tipler arıyordu ama dün arayanı sanırım en ilginç olanıydı:

Kayseri' den aradığını anlaşırsak hemen 1 saat sonra otobüse atlayıp İstanbul' a aracı satın almaya geleceğini söyleyen biriydi.
    Araba ile ilgili detaylı sorular sordu. Ben de cevaplamaya çalıştım. Sonra bana ne kadar ikram edebileceğimi sordu. İlana uzun zamandır bakmadığım için fiyatı hatırlayamadım ve 1.000 TL ikram edebileceğini söylediğimde 19.500 TL o halde dedi.
    Sonra özür diledim ve 20.000 TL altına bırakamayacağımı söyledim. Bunun üzerine 19.500 TL için gereksiz bir pazarlığa girişti. Ben ısrarlı bir şekilde 20 diyordum.
    Artık bunalmaya başlamıştımki daha önce karşılaşmadığım bir soru soruyu önce imalı olarak:

"Arabanın kapısında ses var mı?"
    "Kapılar sorunsuz kilitleniyor sorun yok.."
    "Yok ben onu sormadım, hani siz de duymuşsunuzdur tok kapı sesi var mı kapıyı kapatınca?"

Şaşırdım sonra buna hiç dikkat etmediğimi söyledim.
    Sonra iyi günler deyip telefonu kapattı.

Sanırım bir şekilde kendince eğlendi.

• Forumdan birisi olabilir :)
  • Bizim formundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tok kapi yok ama nox gazi var diyeydiniz

• Merhaba.
    Bu tipler özelliklemi 2015 yılını seçti bilemiyorum ama daha önce ayda 1 kişi nadiren ararken yılın son haftası çoğaldı birden.
    3 gün önce de emekli emniyet müdürü olduğunu söyleyen mülayim tipli biri "Başka bir araca bakmak için Nevşehir' den geldim ama olmadı gelmişken sizin arabaya da bakayım diyerekten geldim" dedi ve arabaya baktı.

Baktı dediysem hiç incelemeden direksiyona geçti, açık otopark içinde 2 tur attı.
    Sonra "Benim beklentim farklıydı, kusura bakmayın" deyip gitti.
  • geçen sene araç satıyorum,ilana 35 yazmışım,34 civarı vereceğim.adam aradı en son ne olur,34 dedim.bizde 30 var dedi olmaz dedim haliyle.çünkü araç piyasası olan araba,33 yazsam telefonum susmaz.adama olmaz diyorum hadi hayırlı olsun kardeş diyor bana 30 dan.geliyorum dedi gel dedim ama 34 den aşağı olmaz dedim.adam geldi etti baktı,arabayı kötüledi iyice.ön camda çatlak vardı camın yenisi 1000 lira dedi(aslında 200 bile değil),kapıda ince pastayla geçecek çizik var-ağam bunlar metalik renk konpile boyancak dedi o da 1500 liraymış.ulan komple kapı o kadar.adamın dibi düştü arabaya,olmaz dedim ertesi sabah aradılar 33500 e razı olduk, beğendiler ettiler.ertesi sabah sözleştik,paramı verecekler satışı vereceğim.tam bankaya gideceğiz 32500 verelim ağam şurası böyledir falan fistan,bıraktım geldim satışı.bir sonraki günde kısmet aracı 34500 den sattık.bu işler kısmet işi,aciliyetiniz yoksa fiyatları değerlendirin,kimseye de kapora almadan söz vermeyin.bizim millet kendini uyanık zannediyor,aracınızdan eminseniz yalanlarını takır takır ortaya çıkarırsınız.ikinci el piyasasında bu yaban çakallarıyla uğraşmak adamı gerçekten yoruyor.

• Merhaba.
    Geçen gün ışıklarda önümds duran Chevrolet Spark' ın arka camındaki yazıyı görünce arabamı 20' ye vermekten vazgeçtim:
    2010 model 37.500 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruzeun üretim reklamında bi detay vardı..aracın baş mühendisi mi bilmiyorum araç üretilirken gelip kapı sesini dinlemiş açıp kapayarak ve bu araç olmuş demiş..videosu vardı hatta bunun cruze tasarlayan üreten adamların konuşmalarıyla geçiyodu..arayan kişi yanlış bişey yapmamış

• kirmizi ısıkda yandaki aractan inip benim cama vurup hocam bir kez kapınızı acip kapata bilirmiyim diyen bile var.sesi huzur veriyormus.
  • C
    S
    B
  • Hakan feraset ilanını koysana ben talibim

• Demek vwcilerdeki nox kafasıymış anlam veremiyorduk

• o değil de, 130hp b5 kasa tdi ne nox salar bee.
  • vw alırken ilk bakılacak şey tok kapı sesi.

vw kullananlar bunu vurgulaya vurgulaya söylediklerinden adam ilk bakılacak şey olarak onu sormuş.
  • Kapı fitillerinin içine ince akvaryum hortumu sokup tok kapı sesi elde ederim, sırf bunun için araba alacak varsa
  • Buradaki bazı üyelerin rüyasına bile giriyor vw araçları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

C
    S
    B

iyi seneler ulvi'cım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

C
    S
    B

iyi seneler ulvi'cım

iyi seneler münir hoca
  • quote:

quote:

C
    S
    B

iyi seneler ulvi'cım

Sana da kanki'cim

• quote:

quote:

quote:

C
    S
    B

iyi seneler ulvi'cım

Sana da kanki'cim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.