Şimdi Ara

Passat / İnsignia / Accord / Mondeo Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
23.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu tessten görünüm ergonomi kullanışlılık, mekanik ve karizma yönünden büyük ihtimal mondeo birinci accord ikinci olur. Diğerleri bu sıralamada 3,4 ve hatta belki 5.ci sırayı bile haketmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

Bence bu tessten görünüm ergonomi kullanışlılık, mekanik ve karizma yönünden büyük ihtimal mondeo birinci accord ikinci olur. Diğerleri bu sıralamada 3,4 ve hatta belki 5.ci sırayı bile haketmez.

Demek otomobilin tümünü değil, sadece "ot" kısmını almışız... Doğru, siz de haklısınız.
  • Accord çok iyi görünüyor,Insignia'yada hiç ısınamadım.
  • Hepsi biribirinden güzel .Hepsinin yeri ayrı insana yaşattığı duygular farklı.
    Eskilerin dediği gibi "herkesinin güzeli bir olsaydı kimse evlenemezdi"
    Kimi Passatı sever kimi Accordu
    Kimi Mondeo der öteki İnsignia
  • Passat=Insignia>Accord>Mondeo

Tabi, Passat'ın Almanya donanımını düşündüğünüzde...

Dipnot: Arkadaşlar, Yeni Accord çok hoş bir tasarıma sahip, iç mekan da çok kaliteli.. ancak eğer bu aracı düşünen varsa kesinlikle tavsiyem test sürüşü yapın. Fikriniz değişir. Misal: ben Çünkü araç gerçekten aşırı hantal ve hiç kıvrak değil. Şekli ile performansı tamı tamına TERS. Test sürüşünden sonra hayal kırıklığına uğrattı beni Accord.. O yüzden bu aracı almayı düşünenler, kesinlikle kullanmadan almayın.
  • accord bir numara passat artık çok sıradan bi araç oldu ikinci olarakda insignia diyorum mondeonun arka tasarımı hiç hoşuma gitmiyo ama önden karizmatik bi araç
  • Muhtemelen tercihim insignia olurdu yeni bir yüz yeni soluk yen, bir motor

• Accourd sonuncu olacak bir araba değil bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba
    ancak eğer bu aracı düşünen varsa kesinlikle tavsiyem test sürüşü yapın. Fikriniz değişir. Misal: ben Çünkü araç gerçekten aşırı hantal ve hiç kıvrak değil. Şekli ile performansı tamı tamına TERS. Test sürüşünden sonra hayal kırıklığına uğrattı beni Accord.. O yüzden bu aracı almayı düşünenler, kesinlikle kullanmadan almayın.

Zaten teknik verilere bakıldıgında da çok rahat anlaşılıyo
    2.0 motor araba alıyosun 0-100 performansı 1.4 Jazz ile aynı nerdeyse.
    Otomatik vitesin azizliği olsa gerek...

• Otomobil degilerinin yaptıkları testlerin benim için hiç bir anlamı yok, çünkü tarafsız olma ihtimalleri çok düşük. Bir de farklı farklı dergilerde aynı arabalarla yapılan karşılaştırmalarda birbirinden çok farklı sonuçlar ve sıralamalar ortaya çıkıyor. Mesela 8 arabalık bir karşılaştırma vardı, burada 1. olan Passat orada 7. sıradaydı.

O yüzden test sonuçlarına göre araba tercih etmek hatta sonuçları buralara taşıyıp sonu gelmeyen tartışmalara girmek anlamsız. Bu 4 arabanın da aralarında çok bariz bir üstünlük veya eksiklik olduğunu zannetmiyorum. Tercih kişisel beğeni ve zevke göre olur.

Ben Mondeo'yu tercih ederdim. Mondeo'nun diğerlerinden çok daha üstün bir araba olduğuna inandığım için değil, tasarım olarak en hoşuma gideni Mondeo. Mondeo'nun devasa boyutları arabayı çok karizma ve dikkat çekici yapıyor. Özellikle siyah renkli titanyumlar çok şık duruyor. Kokpit tasarımı olarak da Mondeo çok güzel bana göre.

• Mondeo ile Accord un yanında Insignia ile Passat daracık kalmıiş Özellikle Mondeo acaip geniş duruyor.

Ayrıca Passatın yüzü gerçekten eskidi artık. yukardaki üçlünün yaninda acaip sönük ve basit duruyor...

Ben olsam bu 4lü içinden 220 HP lik 2.0 Turbo motorlu insignia yı seçerdim. Çünki üzerindeki motor yıllardır Opel GT ve Astra OPC de 240 hp olarak görev yapan bir motor ve çok başarılı. Aynı zamanda da taş gibi. Genlerini efsane Calibra Turbo ve Vectra Turbo motoru olan C20LET' ten almıştır.

Frenlemede ise 4'ü arasında birinci olmuş. 1468 kg'lık passat 38,6 metrede durabilirken 1633 kg'lık Insignia 38metre olan sınıf standardını aşıp 36.7 m'de durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 28 Nisan 2009; 15:43:31 >
  • insignia veya mondeo yu tercih ederim ben bu 4 model arasından ama C5 girerse işin içine C5 derim
  • passat passat passat
  • arkadaşlar passatın bu yüzü değişti zaten galiba test eski bir test işte makyajlı passat

Passat / İnsignia / Accord / Mondeo Karşılaştırması
  • Bu Passat CC değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONUR7498

arkadaşlar passatın bu yüzü değişti zaten galiba test eski bir test işte makyajlı passat

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

quote:

arkadaşlar passatın bu yüzü değişti zaten galiba test eski bir test işte makyajlı passat

İnsignia tercihim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 28 Nisan 2009; 17:50:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Yorumsuz

• quote:

Passat CC bu.Sedan ile Variant daha tanıtılmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.