Şimdi Ara

passat mı? opel insgna mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ilanı okuyunca, "ah yine ucuz marka alıp mağdur olan bir vatandaş haberi" demiştim. Ama resimleri görünce oy oy oy oldum

Insignia'yı tercihlerimin en alt sırasına mı kaydırsam diye düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Yağız Tuğracı

şu habere bi bakmanızı öneriyorum.. linkini veriyorum

http://www.kenthaber.com/karadeniz/corum/Haber/Genel/Normal/arac-sahibinden-ilginc-protesto/98e6b9a3-2838-4b11-a433-c2684393409b

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağız Tuğracı

şu habere bi bakmanızı öneriyorum.. linkini veriyorum

http://www.kenthaber.com/karadeniz/corum/Haber/Genel/Normal/arac-sahibinden-ilginc-protesto/98e6b9a3-2838-4b11-a433-c2684393409b

bu öğretmen tam dayaklık.

sen git 50 milyar ver araba al sonra LPG taktır.

insignia her türlü passat'ı ezer.gerek konforu gerek tasarımı herşeyiyle passattan güzel.

Bire bir gittim OPEL bayisine sordum.Araç LPG için uygun değil deniliyor yani LPG de sorun çıkarması normal

ben yakıt parasını umursamıyorum 11-12lt yaksın benim için normal değerler bunlar.

HER TÜRLÜ INSIGNIA

• Tartışmasız insignia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateHuffman

Tartışmasız insignia.

ya kardeşim yazmayım dedim zorla yazdırdınız, 1.4 exculıve passatın 2.eli ile insignanın sıfrı hemde donanımlı olanını fiyatı aynı, PASSATAKİ DSG 7 İLERİ TRPTONİC ŞANZUMAN VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK TSİ VOLKSVAGEN MOTORUNU NASIL GÖRMEZDEN GELİRSİNİZ ANLAMIŞ DEĞİLİM, TABİİKİ PASSAT....

AYRICA, DÜNYA VE ALMANYA LİTARİTÜRÜNDE, OPEL İN ESAMESİ BİLE YOK, AUDI BİLE VW MOTORU TAŞIYOR, HİÇ Mİ BUNLARI ALMANLARA SORMUYORSUNUZ, ADAM ARABAYI İLGİNÇ DURUMA GETİRMEWK İÇİN (OPEL İNSİGNA) NE VARSA KOYMUŞ KOKPİTİNE, İŞTE BİZİM İNSANIMIZ BUNLARA KANIYOR... BİR ARABADA, "ŞANZUMAN, MOTOR VE SAĞLAM KAPORTA ,EKONOMİK YAKIT ÖNEMLİDİR, GERİSİ ANGARYADIR...

BUNA GÖRE ORTA ÜST SINIF OTOMOBİLLERDE (ALMAN) SIRALAMA ŞÖYLE : MERCEDES>BMW>AUDI> VOLKSWAGEN> VE DİĞERLERİDİR...

Bir arkadaşım hertürlü passattan üstün demiş, gülünç..... o arkadaş passat cc nin ne olduğunu fiyatının ne olduğunu görmemiş galiba,

• Angarya olarak nitelendirdiğiniz şeyleri konu dışı tutacak olursak eğer AUDI = VW denilebilir hatta.
  • Farklı dönem ve kasalara ait pek çok passat ve vectranın kullanıcısı olarak diyebilirim ki, Markalara atfedilen kalite algısı bir yana, bu iki araç arasında, buradaki passat sahiplerinin iddia ettiği kadar abartılı bir üstünlük söz konusu değil. opel sorunlu da passat çok mu kusursuz ? kesinlikle hayır. şu anda hem 1998 1.8T hem de 2006 1.6FSI passat kullanıyorum. her iki araç da "sorunsuz" sıfatını hak etmekten oldukça uzaklar.

98 model olan ikinci elde 20 bine alınmıştı o gün bugündür bi 20 bin daha masraf yapıldı arabaya, halen problemsiz yürüdüğünü iddia etmek zor. 2006 olan ise sıfır alındı, daha ilk senesinde cam açma kapama düğmelerinin üzerindeki filmler soyuldu, ayrıca her 3-5 ayda bir, herhangi bir arıza ışığının yanması sebebiyle servise gitti geldi. ilk 2 sene garanti kapsamından ötürü çok ses etmedik, ama garantinin bitmesiyle birlikte çıkan kusurlar artık can sıkıcı olmaya başladı. şu an, her ne kadar daha kaliteli olmayacağını bilsem de ciddi ciddi insignia (sports tourer) düşünmeye başladım. en azından güzel görünüyor ve kendimi vw deki gibi kaliteli, sorunsuz arabaya biniyorum diye kandırmam.

• tip olarak bence insignia çok güzel duruyor.
  • Tarz meselesi bu işler .. Passat bence
  • 2010 model passatımı satıp 2011 model insignia aldım.Bu sorunun cevabını benden iyi kimse veremez.Hangisi daha ucuzsa o tercih edilmeli.
    Aynı donanımdaki 2.0 dizel otomatik passata insigniadan 20 bin tl fazla vermek,
    Aynı donanımdaki 1.4 tsi ye 1.6 turbodan 8-10 bin fazla vermek kibarca söylüyorum saflıktır.
  • Ben de insignia yı çok tutuyordum ama linke bir tıklayın birebir kullanıcılarının ağzından birçok kronik problemi olduğunu görüceksiniz
    quote:

Birçok üyemizin araçlarında sorun sayıları artmaya başladı.
    Bunlarında bir kısmı farklı araçlarda tekrarlanınca kullanıcı hatasından çok, üretim hatası gibi gözüküyor.

Aracınızdaki sorunları bu başlık altında toplayıp Opel'e toplu mail atalım derim.
    Bayiye gittiğimde "Insignia'da birkaç kişide şu sorun çıkmış" diyorum,
    bize öyle bi sorunla gelen olmadı diyorlar.

Bu yüzden, aynı soruna sahip net bir kişi sayısı çıkarabilirsek faydasını görürüz diye düşünüyorum.

Herkes kendi aracında karşılaştığı sorunları bu başlık altına yazarsa sevinirim. Opel'e toplu bildirim yapılacaktır.

quote:

aracım 2800km'de, sorunlar:
    1-Arka disklerde derin çizikler (şu an ses yok)
    2-Ön göğüsten vitese doğru uzanan kısımda gıcırtı sesi (özellikle kasisli yollarda). Asfalt zeminde ses yok. Elle baskı uygulandığında yine aynı kısımda bariz bir gevşeklik ve gıcırtı sesi mevcut.
    3-Ön zemin halı döşemesinin sol ve sağ ortaya uzanan kısımlarında potluk ve gevşeme.elle oynandığında yerinden çıkıyor ve iç dolgu malzemesi gözüküyor. bastırarak tekrar yerine takıyorum.(gerçekten inanılmaz)
    4-Sol ön paspasın arka kısmında potluk.
    5-Kasislerde şöför koltuğundan da hafif bir gıcırtı sesi geliyor, sanki çok az esniyor gibi...

insignia team tıkla!

Sorunsuz araç olmaz elbet ama bir de bu sorunlara klasik opel servis tavrı eklenince hiç çekilmez doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 21 Ocak 2011; 17:57:42 >

• FRANKE mamulü DOMINOX marka Fransız malı ankastre bulaşık makinemiz kendisine ödediğimiz paradan beklediğimiz performansı ortaya koyamayınca ŞikayetVar.com sitesinde bir şikayette bulundum. Merakımdam PASSAT ve INSIGNIA gibi D sınıfı araçların kayıtlarına da baktım. PASSAT'ta 2-3 defa AUTO-HOLD arızasından ötürü şikayet okudum, INSIGNIA'nın da şanzıman-baskı-balata-debriyaj arızası, turbo arızası vb. olmak üzere bence biraz daha ciddi boyutta olan arızalar mevcuttu.

MOTOR GÜCÜNDE AZALMA bilgisinin ekrana çıkması mümkünmüş, INSIGNIA'da birden Turbo devre dışı kalıyor. İlginç bir durum, umarım GENERAL MOTORS TÜRKİYE A.Ş. bu arızaların tümünü ortadan kaldırmıştır.
  • İnsignia CC Passatla karşılaştırılabilir..VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun Basın Açıklamasında dediği gibi;
    Passat müşterisi genelde Passat'ı farklı bir segmente, daha yukarıda bir yere koyuyor. Mesela Passat B segmentinde ama müşteri Passat'ı B buçuk gibi algılıyor.
  • Güvenlik, performans,tasarım ve hatasızlık (96,1 olması lazım yalnış hatırlamıyorsam) olarak insignia diyorum geri kalanda passat daha önde ama yeni passatı gördükten sonra insignia gözüme daha bir hoş gelmeye başladı heleki opc paketli.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.