Bildirim
passat mı? opel insgna mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
opel insignianın tipi bence passatın tipinden daha güzel...
yakıt konusunda passat insigniaya göre daha az yakar
iç mekan ferahlığı ve rahatlık açısından passat kat be kat üstün özellikle arkadaki kafa için insignianın tasarımından kaynaklanan basıklık çok kötü
sorunsuzluk açısından yine passat kat be kat üstün
passat tsi motor alınacaksa eğer lpg için yeni yeni sistemler gündeme gelmekte ama insignianın turbolu motoruda dahil lpg uyumlu
şanzıman konusunda vw dsg şanzımanını tek geçerim heleki opelin easytronic denen iğrenç şanzımanını kullandıktan sonra
ben alacak olsam vaktim varsa yeni kasa passatı bekler tsi motrlu dsg şanzımanlı bi passat alırdım -
Her iki aracı da kullanmadım ama kullanan arkadaşlarıma göre;quote:
Orijinalden alıntı: Yağız Tuğracı
opel insignianın tipi bence passatın tipinden daha güzel...
yakıt konusunda passat insigniaya göre daha az yakar
iç mekan ferahlığı ve rahatlık açısından passat kat be kat üstün özellikle arkadaki kafa için insignianın tasarımından kaynaklanan basıklık çok kötü
sorunsuzluk açısından yine passat kat be kat üstün
passat tsi motor alınacaksa eğer lpg için yeni yeni sistemler gündeme gelmekte ama insignianın turbolu motoruda dahil lpg uyumlu
şanzıman konusunda vw dsg şanzımanını tek geçerim heleki opelin easytronic denen iğrenç şanzımanını kullandıktan sonra
ben alacak olsam vaktim varsa yeni kasa passatı bekler tsi motrlu dsg şanzımanlı bi passat alırdım
Opel insignia kesinlikle tip olarak passattan üstün,
Passat ise yakıt, konfor, güvenlik gibi kriterlerce opelden daha iyi.
Eğer ben bu ikisi arasında kalacak olsam kesinlikle passat'ı tercih ederdim...
-
Eğer dizayn ve teknolojiye önem veriyorsanız Insignia Passat'a göre hem iç hem de dış tasarım olarak üstün. Ancak yakıt tüketiminde daha cömert. Ayrıca Opel servislerinin ilgisiz, kalitesiz ve pahalı olduğu da herkesçe malumquote:
Orijinalden alıntı: aktassa
Her iki aracı da kullanmadım ama kullanan arkadaşlarıma göre;
Opel insignia kesinlikle tip olarak passattan üstün,
Passat ise yakıt, konfor, güvenlik gibi kriterlerce opelden daha iyi.
Eğer ben bu ikisi arasında kalacak olsam kesinlikle passat'ı tercih ederdim...
Alıntıları GösterFakat Insignia'nın sürücü koltuğuna oturup da etkilenmemek mümkün değil- Passat'ın sade ve gösterişsiz kokpitine göre oldukça iddialı ve teknolojik bir tasarımı var. Sorunsuzluğuyla baş ağrıtmayacak Passat da müthiş tasarımlı Insignia da sizi pişman etmeyecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2004s -- 11 Eylül 2010; 14:51:29 >
-
Opelin yeni teknolojisi iyi bilmemiz gerekir.quote:
Orijinalden alıntı: musti2004s
Eğer dizayn ve teknolojiye önem veriyorsanız Insignia Passat'a göre hem iç hem de dış tasarım olarak üstün. Ancak yakıt tüketiminde daha cömert. Ayrıca Opel servislerinin ilgisiz, kalitesiz ve pahalı olduğu da herkesçe malumFakat Insignia'nın sürücü koltuğuna oturup da etkilenmemek mümkün değil- Passat'ın sade ve gösterişsiz kokpitine göre oldukça iddialı ve teknolojik bir tasarımı var. Sorunsuzluğuyla baş ağrıtmayacak Passat da müthiş tasarımlı Insignia da sizi pişman etmeyecektir
Alıntıları Göster
Unutmayalım ki yolda bizimle başbaşa olan şey sadece tasarım değil, motor, güç ve ekonomidir.
Eğer opel eski zihniyetini bıraktı ise ne ala yoksa opelin Alman markaları arasında en kötüsü olduğunu belirtmeme gerek de yok sanırım.
-
Hangisini begeniyorsanız estetik olarak onu alın. arka koltuk insigniada dar. daha feminin.quote:
Orijinalden alıntı: aktassa
Opelin yeni teknolojisi iyi bilmemiz gerekir.
Unutmayalım ki yolda bizimle başbaşa olan şey sadece tasarım değil, motor, güç ve ekonomidir.
Eğer opel eski zihniyetini bıraktı ise ne ala yoksa opelin Alman markaları arasında en kötüsü olduğunu belirtmeme gerek de yok sanırım.
Alıntıları Göster -
bence passatquote:
Orijinalden alıntı: gokturk010
Hangisini begeniyorsanız estetik olarak onu alın. arka koltuk insigniada dar. daha feminin.
Alıntıları Göster -
Mantıklı olan passattır ama macera insigna.quote:
Orijinalden alıntı: LagendarYKinG
bence passat
Alıntıları GösterYakıtı yüksek ama görüntüsü harika insigna
Passat zaten kendini kanıtlamış bir araç.
-
şu habere bi bakmanızı öneriyorum.. linkini veriyorumquote:
Orijinalden alıntı: erdor
Mantıklı olan passattır ama macera insigna.Yakıtı yüksek ama görüntüsü harika insigna
Passat zaten kendini kanıtlamış bir araç.
Alıntıları Göster
http://www.kenthaber.com/karadeniz/corum/Haber/Genel/Normal/arac-sahibinden-ilginc-protesto/98e6b9a3-2838-4b11-a433-c2684393409b
-
Bu biraz kişisel zevk, biraz da teknoloji ve otomobil bilgisinin örgü olarak insanda yarattığı karar verme yetisinin bir sonucu olurdu. 2008 Ocak'ta INSIGNIA yoktu, ama olsaydı epeyce bir karar verme zorluğu yaşar fakat sanırım yine bir VOLKSWAGEN PASSAT alırdım...quote:
Orijinalden alıntı: Yağız Tuğracı
şu habere bi bakmanızı öneriyorum.. linkini veriyorum
http://www.kenthaber.com/karadeniz/corum/Haber/Genel/Normal/arac-sahibinden-ilginc-protesto/98e6b9a3-2838-4b11-a433-c2684393409b
Alıntıları Göster
-
Ben o dilemmayı yaşadım. Yeni avensis ve insignia vardı. Avensis ile gittim geldim ama avensisin bagajından elime gres yağı bulaşınca bir daha toyota plazaya gitmedim. Torsiyon çubuğuna yağ sürmüşler bagaj içinde bagaj tavanında. başka faktörler tabi var ama o faktör önemliydi. Bir de aracın yerden yüksek oluşu beni biraz etkiledi. Bora'dan sonra alçak araç istemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Bu biraz kişisel zevk, biraz da teknoloji ve otomobil bilgisinin örgü olarak insanda yarattığı karar verme yetisinin bir sonucu olurdu. 2008 Ocak'ta INSIGNIA yoktu, ama olsaydı epeyce bir karar verme zorluğu yaşar fakat sanırım yine bir VOLKSWAGEN PASSAT alırdım...
Alıntıları Göster
İnsignia benim kanımca çok aşırı yumuşak hatlı bir araç. Kişilik meselesi ben sevmedim. Yeni passat muhtemelen benim daha çok sevdiğim farzda hafif köşeli öne sahip olacak. Ama o kadar beklemeye niyetim yoktu.
Model olarak accord'u begendim hep ama 2.0 motor nedeniyle nasip olmadı.
-
3 senedir Passat kullanan biri olarak yazıyorum. gerçekten karar vermesi güç bir durum.quote:
Ben o dilemmayı yaşadım. Yeni avensis ve insignia vardı. Avensis ile gittim geldim ama avensisin bagajından elime gres yağı bulaşınca bir daha toyota plazaya gitmedim. Torsiyon çubuğuna yağ sürmüşler bagaj içinde bagaj tavanında. başka faktörler tabi var ama o faktör önemliydi. Bir de aracın yerden yüksek oluşu beni biraz etkiledi. Bora'dan sonra alçak araç istemedim.
İnsignia benim kanımca çok aşırı yumuşak hatlı bir araç. Kişilik meselesi ben sevmedim. Yeni passat muhtemelen benim daha çok sevdiğim farzda hafif köşeli öne sahip olacak. Ama o kadar beklemeye niyetim yoktu.
Model olarak accord'u begendim hep ama 2.0 motor nedeniyle nasip olmadı.
Alıntıları Göster
Taner Dostumuzun dediği gibi biz arabaları alırken Insigna yoktu. Ama olsaydı gerçekten karar vermesi güç olurdu.
-
Opel Insignia süper bir araba ama arkadaslarin dedigi gibi OPEL´in Negatif yönü Passat´tan daha kalitesiz (ic Mekandaki Parcalari diyorum) ve ici Passat´tan cok dar. Sanziman ve Motor hakkinda birsey diyemem !quote:
Orijinalden alıntı: mertbasaran
3 senedir Passat kullanan biri olarak yazıyorum. gerçekten karar vermesi güç bir durum.
Taner Dostumuzun dediği gibi biz arabaları alırken Insigna yoktu. Ama olsaydı gerçekten karar vermesi güç olurdu.
Alıntıları Göster
Skoda SuperB´mi veya Passat 3C´mi deseydin o zaman gercekten benim icin bile cok ama cok zor bir Karar olurdu
-
Opel Insignia gerçekten çok güzel bir görünüşe sahip ama ben Passatı tercih ederim.quote:
Orijinalden alıntı: YasinDE
Opel Insignia süper bir araba ama arkadaslarin dedigi gibi OPEL´in Negatif yönü Passat´tan daha kalitesiz (ic Mekandaki Parcalari diyorum) ve ici Passat´tan cok dar. Sanziman ve Motor hakkinda birsey diyemem !
Skoda SuperB´mi veya Passat 3C´mi deseydin o zaman gercekten benim icin bile cok ama cok zor bir Karar olurdu
Alıntıları Göster
Bunun sebeplerini arkadaşlar izah etmişler, yeniden yazmaya gerek yok...
Sonuçta bu bir zevk işi.
-
arabama ihanet olacak ama ortalık passat dolu :) insigniaquote:
Orijinalden alıntı: huseyinn06
Opel Insignia gerçekten çok güzel bir görünüşe sahip ama ben Passatı tercih ederim.
Bunun sebeplerini arkadaşlar izah etmişler, yeniden yazmaya gerek yok...
Sonuçta bu bir zevk işi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEZ_TEX
arabama ihanet olacak ama ortalık passat dolu :) insignia
İYİ DİYORSUNDA, PASSAT EXCLUSIVE NİN 2. ELİ İLE İNSİGNANIN HEMDE DONANIMLI VE İÇİ CEVİZ KABLI OLANIN SIFIR FİYATI AYNI, BUNA NE DEMELİ PEKİ?
VALLA BAKIN ARKADAŞLAR, DSG TRİPTONİC 7 İLERİ HEMDE 1.4 MOTOR DÜNYA DA EŞİNE RASTLANIR BİR DURUM DEĞİLDİR, PASSATI PASSAT YAPAN DEĞERLERDE BUDUR VE İÇİNDEKİ, SADELİK TİR BENCE, BİLEMİYORUM KARARI SİZ VERİN -
insigniadanda vazgeçiyorum :) VOLVO S60 !!!!!quote:
Orijinalden alıntı: alp64quote:
arabama ihanet olacak ama ortalık passat dolu :) insignia
İYİ DİYORSUNDA, PASSAT EXCLUSIVE NİN 2. ELİ İLE İNSİGNANIN HEMDE DONANIMLI VE İÇİ CEVİZ KABLI OLANIN SIFIR FİYATI AYNI, BUNA NE DEMELİ PEKİ?
VALLA BAKIN ARKADAŞLAR, DSG TRİPTONİC 7 İLERİ HEMDE 1.4 MOTOR DÜNYA DA EŞİNE RASTLANIR BİR DURUM DEĞİLDİR, PASSATI PASSAT YAPAN DEĞERLERDE BUDUR VE İÇİNDEKİ, SADELİK TİR BENCE, BİLEMİYORUM KARARI SİZ VERİN
Alıntıları Göster
neden? : karakter, güven, PERFORMANS, konfor...
-
ekonomiye önem veriyorsan passat , 4 tl ye yaklaşan benzini dert etmiyorsan insignia.... çünkü passatta 1.6 tdı bluemotion var ama insignianın dizeli 2.0 cdti ve fiyatı full olarak alırsak nerdeyse passatla aynı...quote:
insigniadanda vazgeçiyorum :) VOLVO S60 !!!!!
neden? : karakter, güven, PERFORMANS, konfor...
Alıntıları Göster -
volvo s80 1.6 dizele baktınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
ekonomiye önem veriyorsan passat , 4 tl ye yaklaşan benzini dert etmiyorsan insignia.... çünkü passatta 1.6 tdı bluemotion var ama insignianın dizeli 2.0 cdti ve fiyatı full olarak alırsak nerdeyse passatla aynı...
Alıntıları Göster -
Haftasonu insignianın içine ilk defa oturdum. Sürücü tarafı uçak kokpiti gibi, dünya kadar düğme vs var. İnsanı boğuyor resmen. Araca opsiyon ekleyelim derken her tarafını düğme ve tuşla doldurmuşlar. O kadar düğmeye alışmak ve kullanmak baya zaman alır diye düşünüyorum. Hele hele bayanlara göre hiç değil...quote:
volvo s80 1.6 dizele baktınız mı?
Alıntıları Göster
186 boyundayım, arka tarafta otururken kafam tavana çarptı. Arka koltuklar uzun boylulara göre değil.
Benzer içerikler
- sis farı nasıl açılır
- passat 1.4 tsi kronik sorunlar
- auto hold ne demek
- passat 1.4 tsi bluemotion kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X