Şimdi Ara

passat siparişi verdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayk003

quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

aslinda dogus otoya kizmiyorum cunku musterisi ortalama bi arabasi icin 7 ay bekliyorsa fiyatlaronada dogal olarak abanir

ferrarimi bu 7 ay bekliyecen:)

Merak ettim de Ferrari' yi ne kadar zamanda teslim ederler

Ferrariye herkese satmıyorlar..Ayak numarana kadar bakıyorlar,ailede veya senin daha önce ferrari kullanmışlığın var mı v.ss

• quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

quote:

quote:

aslinda dogus otoya kizmiyorum cunku musterisi ortalama bi arabasi icin 7 ay bekliyorsa fiyatlaronada dogal olarak abanir

Ferrariye herkese satmıyorlar..Ayak numarana kadar bakıyorlar,ailede veya senin daha önce ferrari kullanmışlığın var mı v.ss

Fasa fiso o işler,galeriye gidin bakalım parayı verdikten sonra sıfır Ferrari geliyor mu gelmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

quote:

quote:

Dediğiniz durum sadece koleksiyon amaçlı özel üretilmiş modeller için geçerli.Yoksa gidip parasını verip siparişiniz geldiğinde alıp çıkabilirsiniz.

Ferrarinin teslim süresi araca istediğiniz aksesuarlara göre değişiyor.Bazen hazır modeller oluyor hemen teslim alabileceğiniz.Fer-Mas kaç günde teslim ediyor bilmiyorum ama özel galeriler 1 haftada getirebiliyorlar beğendiğiniz araçtan hazırda varsa.

• ben böyle bir siparişin olduğuna inanmıyorum.

yine bir VW bayisi fake üyelik ile konu açmışa benziyor. akılları sıra 7 aylık bekleme sürelerini vatandaşa alıştırmaya çalışıyorlar.
    bu gören vatandaşda bak o beklemiş 7 ay bende bekleyeyim o zaman diyecek.

tabiki yerseniz
  • Taner Bey Merhaba,

Fotoğraf olduğunu iletmişsiniz mümkünse yükleyebilir misiniz. Ayrıca opsiyonel olarak neler alınabilir bilginiz varsa sizden rica ediyorum.

Bir üstte yazan arkadaş böyle bir siparişe inanmıyorum demiş, inanmıyorsan Çankaya doğuş otoya git belirttiğim özellikte araç istediğini söyle sana verecekleri tarihi göreceksin, kimseyi yanlış bilgi vermekle suçlamamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

ben böyle bir siparişin olduğuna inanmıyorum.

yine bir VW bayisi fake üyelik ile konu açmışa benziyor. akılları sıra 7 aylık bekleme sürelerini vatandaşa alıştırmaya çalışıyorlar.
    bu gören vatandaşda bak o beklemiş 7 ay bende bekleyeyim o zaman diyecek.

tabiki yerseniz

Hocam biraz fazla abartmıyor musun ?
  • Keske birde yeni ford mondeo ya baksanız. Tdci motorlu selective modeli inanın harika ötesi bir araba. Dün aracımın kaskosu için gittiğim bayide gördüm. 18" jantlar karartilmis camlar bı xenon dönüşe duyarlı farlar , elektirkli iSitmali kırmızı deri döşeme( passat cc nin döşemesinden bile guzel) LCD ekranli kadran, pioneer multimedia navigasyon bluetooth , powershift Sanziman, vs vs ile passattan kral bir araba. Ford gercekten bu kez yapmış, d segment olmayı ben bu arabaya yakistiramadim. Felaket ötesi guzel görünüyor. Bu aracı alana Kara'da ölüm yok gibi birsey,
  • ferrari espirimi anlamayip sazan gibi atlayanlara cok guldum
    ama ciddiye alanlara bazi arkadaslar benim yerime zaten cavabi yapistirmis
  • passati 7 ay bekliyecek arkadasa da sunu soruyorum ??
    bu araba bulunmaz hint kumasimi ki bu kadar bekliyeceksiniz??
    yada arabayi piyasa fiyatinin altina mi buldunuz
  • Ben bekleyemedim 7 ay, 2000 TL fazla verip dışarıdan aldım, aldıktan sonra hemen zam geldi zaten fark iyice azaldı.

7 ay araba mı beklenir ya insaf.

Galericilere böyle prim yaptıran Doğuş'a buradan sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saslangul

Merhaba,

Uzun araştırmalar sonucunda 1.6 tdi comfortline beyaz passat siparişi verdim, İç rengi bej/krem olacak. Opsiyonel olarak neler ilave edebilirim ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Ayrıca beyaz renkli bir araçta iç döşeme renginin açık olması kötü durur mu.

öncelelikle hayırlı olsun aracınız çok güzel bir tercih olmuş yeni passat gerçekten 10 numara araba
  • 2 sene once 2.o tdi dsg passat a 72000 tl fiyat almıstım.bu araba 65 000 tl .dsg olsa 70000 tl.araca 2 senede resmen %30 zam gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 6 Nisan 2011; 20:44:20 >
  • Piyasada istenilen renkte araç bulmak çok zor ve liste fyatınıın 5 milyar üzerinde istiyorlar. Ayrıca Kasım ayında teslim olması benim açımdan sorun değil çünkü mevcutta arabam var ve Kasım ayında maddi durumun araç almak için daha uygun olacak. Normalde elimde araba olmasaydı kesinlikle bu süreyi beklemezdim onu belirteyim.
  • 1.4 TSI COMFORTLINE 6 vites metalik refleks gümüş Ocak 2008'de 49.000 TL, hem de 1.000 TL boya farkı almadan, 2.000 TL de Ocak ayı TAKAS İNDİRİMİ ile aldım, şimdi 10.000 TL daha fazla ödemek gerek, bazı donanımlar da yok. Dizel furyasını Doğuş Otomotiv kendine kâr olarak çevirmek için öyle kurnazca ve ustada kullanıyor ki, pes dememek imkansız.

3 yıl boyunca 1.6 MPI 102 HP 5 Vites Trendline modelini 40-42-44 bin TL'ye verdi, onda da 2-3 ay bekleme süresi vardı, şimdi de iki katına yakın bir fiyatla 1.6 TDI 105 HP 6 Vites Trend-Comfort-Highline modelini veriyor, onda da bekleme süresi şu anda demek ki 7 aya çıkmış, galerilerde her nasılsa "beklemeyenler için" 5.000 TL farkla hemen bulunuyor...!

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

2 sene once 2.o tdi dsg passat a 72000 tl fiyat almıstım.bu araba 65 000 tl .dsg olsa 70000 tl.araca 2 senede resmen %30 zam gelmiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.