Şimdi Ara

passat siparişi verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun araştırmalar sonucunda 1.6 tdi comfortline beyaz passat siparişi verdim, İç rengi bej/krem olacak. Opsiyonel olarak neler ilave edebilirim ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Ayrıca beyaz renkli bir araçta iç döşeme renginin açık olması kötü durur mu.

• İç rengin bej/ krem olduğu araca dış renk siyah olursa çok yakışıyor. Yani dış renk dünyanın en fazla tercih edilen ikinci rengi siyaha, iç kısmın bej/krem olması gerçekten çok yakışıyor. Ama dış beyaz olursa bu kadar güzel olur mu bilemem.
  • hayırlı olsun araç ne zaman teslim edilecek
  • Hayırlı olsun. Güzel seçim.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Kasım ayında teslim edilecek uzun bir süre ama mevcutta arabam olduğundan ve kasıma kadar passat parasını tamamlamam açısından bana uygun. Comfortline donanıma ekletebileceğim neler var ve fiyatları hakkında bilgisi olan yokmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saslangul
    Kasım ayında teslim edilecek uzun bir süre ama mevcutta arabam olduğundan ve kasıma kadar passat parasını tamamlamam açısından bana uygun. Comfortline donanıma ekletebileceğim neler var ve fiyatları hakkında bilgisi olan yokmu.

öncelikle hayırlı ugurlu olsun.gule gule binin inşallah

Kasım ayı gerçekten çok uzun bir süre. İnsan bekleye bekleye sabır taşına döner. Benim korkum o zamana kadar başka bir aracı begenip passattan vazgeçerseniz ne olacak..neyse umarım pişman olmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasım ayı biraz geç değil mi
    passat o zamana kadar makyaj bile yiyebilir..

Aslında Doğuşu eleştirmek mantıksız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 6 Nisan 2011; 10:37:18 >
  • D segmenti bir araç olduğundan sunroof, bi-xenon ve elektrikli ısıtmalı deri koltuk gibi opsiyonlar bu araca yakışacaktır. Beyaza krem de çok güzel oluyor, araç çok ferah oluyor. Ek olarak, parayı basarım derseniz RNS510 navigasyon ya da RCD510 dokunmatik media player çok yakışacaktır. Hayırlı olsun.
  • benim anlamadığım olay hem siparişi verdim diyorsunuz hem neler ekletebilirim diyorsunuz hemde fiyatlarını soruyorsunuz. 1.si serviste fiyatlarını zaten size liste halinde verirler ve bildiğim kadarıyla sipariş verdikten sonra onu ekletelim bunu ekletelim diyemiyorsunuz.
  • 7 ayda Aston Martin bile sipariş edilse gelir,süre çok fazla..
  • siparişe belli bir süreye geçmeden ilaveler yapabileceğimi söylemişlerdi fakat bir fiyat listesi almayı unuttum, tekrar uğradığımda fiyat listesi alabilirim ama bu donanım ve fiyatlarını bilen varsa seçiminde yardımcı olacaktı.
  • Bu süreler gercekten cok uzun bu konuya çözüm bulunmalı ben bir buçuk ay bekledim ona rağmen cok uzun geldi süre, 7 ayı düşünemiyorum .
  • Hayırlı olsun arkadaşım, çok güzel br seçim, iç de dış renk uyumu bir harika. Memnun olacağından eminim.
    Uygun resim de var.

passat siparişi verdim

Her geçen ay ile bekleme süresi 2-3 ay daha uzuyor.

Nisan 4. ay
    Kasım 11. ay

Arada 7 ay var, bu 7 ayda model de değişecek (2011 → 2012), araç da güncel fiyata göre satılacak. Bu arada gelen araçlar nereye gidiyor? Kaç tanesi 5-10 bin TL kârla satılması için galerilere plakasız, sadece faturayla satılıyor?
  • Ben renk için 1 ay beklemek istemedim 7 ay asla beklemem. Aracınıza şimdiden hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun.Bej renk döşeme gayet güzel olur.
  • Hayırlı olsun , güle güle kullanın..
    Sipariş için kapora mı verdiniz yoksa %50 ödeme falan mı yaptınız?
    Bir de liste fiyatı mı pazarlık şansınız oldu mu?
  • sadece 1000 TL kapora verdim, fiyat konusunda pazarlık etmedim çünkü Kasım ayında olacak fiyata göre konuşacağız ama fazla bir indirim olmayacak maksimum %2 indirim olabilir denildi.
  • aslinda dogus otoya kizmiyorum cunku musterisi ortalama bi arabasi icin 7 ay bekliyorsa fiyatlaronada dogal olarak abanir

ferrarimi bu 7 ay bekliyecen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

aslinda dogus otoya kizmiyorum cunku musterisi ortalama bi arabasi icin 7 ay bekliyorsa fiyatlaronada dogal olarak abanir

ferrarimi bu 7 ay bekliyecen:)

Merak ettim de Ferrari' yi ne kadar zamanda teslim ederler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.